Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה 2.7 V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרן: יונדאי

דגם: יונדאי קופה

תת דגם: FX אוט' קופה 2.7 V6

שנת יצור: 2006

יד: 2

ת.הילוכים: טיפטרוניק

ק''מ: 148.000

שלום לכולם מדובר ברכב שמור מאוד, אני פותח תנושא

*** תנושא = את הנושא ****

בעיניין חוות דעת שלכם על הרכב.

חיפשתי המון זמן רכב בתקציב 35-45 כבר התייאשתי ולבסוף מצאתי תיונדאי

*** תיונדאי = את היונדאי ***

הזאת.לפי מה שראיתי במקומות אחרים אנשים מאוד ממליצים על הרכב. ואגב הוא ממטופל במוסך מורשה יונדאי מהיום שיצא מהחברה ומתדלק רק 98 הוא טוען ש-98 הרבה יותר חסכוני בדלק, האם זה נכון?

הייתי מאוד שמח לקבל ממכם חוות דעת מקצועית על הרכב, התרונות/חסרונות/אחזקה! בנוגע למחיר, יחסית למחירון לפי מה שבדקתי דורשים עליהם הרבה למעל המחירון, ופה אני שואל למה?

פורסם

ברגע שהמוכר כותב שהוא מתדלק 98 כי זה יותר חסכוני בדלק, הייתי מתרחק. חירטוט מארץ החירטוטים.

בלי שום קשר לזה מדובר במנוע די מיושן וזללן, האם לקחת בחשבון הוצאות דלק גבוהות?

מעבר לכך מדובר ברכב אמין למדי.

פורסם

ברגע שהמוכר כותב שהוא מתדלק 98 כי זה יותר חסכוני בדלק, הייתי מתרחק. חירטוט מארץ החירטוטים.

בלי שום קשר לזה מדובר במנוע די מיושן וזללן, האם לקחת בחשבון הוצאות דלק גבוהות?

מעבר לכך מדובר ברכב אמין למדי.

לא הוא ממש לא כתב ככה. הלכתי לראות אתמול את הרכב בגלל הנתונים שלו ותוך כדיי שיחה הוא אמר לי שהוא מתדלק 98 שאלתי למה הוא אמר שזה יותר מתאים למנוע מהסוג הזה ויהיה יותר חסכוני מאשר 95. בנוגע לצריכת דלק יחסית למנוע 2.7 V6 לפי מה שהוא אמר לי זה לא נראה לי זללן למנוע הזה. הוא טוען שזה 1-12 בנסיעה בין עירונית. תחזוקה זולה ומנוע חזק. אז באתי להתיעץ לקבל חוות דעת מקצועית על הרכב אם באמת כדי לשלם עליו סכום כזה. המחירון עומד על 31.500 אבל לא הבנתי למה כולם דורשים ממש גבוה. האם שווה או לא, ספציפית למה שראיתי ביונדי אחרות הרכב שלו ממש ממש שמור.

פורסם

לא עזרו לך ? חוץ מיופי וגם זה בעיני המתבונן ‚אין לרכב הזה כלום ‚ מנוע מיושן עם צריכת דלק מזעזעת ‚רכב עגלה עם חמרי פנים פשוטים ‚ בקיצור לערס שמחפש פוזה ‚זה "ה"רכב .

פורסם
לא עזרו לך ? חוץ מיופי וגם זה בעיני המתבונן ‚אין לרכב הזה כלום ‚ מנוע מיושן עם צריכת דלק מזעזעת ‚רכב עגלה עם חמרי פנים פשוטים ‚ בקיצור לערס שמחפש פוזה ‚זה "ה"רכב .

אהבתי תצליל

*** תצליל = את הצליל ****

*** נעלו תשרשור אחרי שהתעלמת מהאזהרות בפרטי ****

שיוצא לו מהמנוע, ויש לו המון כח. או שכנראה לו נסעתי על רכבים חזקים. כנראה שלא אלך עליה אז. האם אפשר לקבל ממכם הצעה לרכב בסביבות 40-50?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...