Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 308 2016

alexp308rm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים אני מעוניין לרכוש פיגו 308 2016 אני בעל משפחה אם שני ילדים בלובנסקיי קיבלתי הצעה על רכב שעבר לו שנה בארץ וכרגע הוא נמכר במחיר של 108k האם כדאי לי והאם יש בעיה אם זה שרכב לא זז שנה שלמה חייב לציין שני מאוד אוהב רכבי פיגו

פורסם

לא צפויה בעיה. ה 308 היא מכונית מצויינת ומרשימה.

אוטו מעולה. במחיר שמוצע לך זו עסקה טובה מאוד לדעתי.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2437/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92--%D7%A4%D7%99%D7%92'%D7%95

האם אתה היד הראשונה או שהאוטו נרשם על שם היבואן ואתה היד השניה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גיר יפני של אייסין - לא צפויות תקלות.

מנוע 1.2 ליטר טורבו, בינתיים נטול תקלות לפי מה שנראה. תתחדש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אין מה לחשוב בכלל. רכב כמה רמות מעל יפני או אפילו ואג!

הרכב הזה מהיר אפילו ממאזדה ספיריט החדשה עם 2.0 165 כ"ס שלה! אני בעצמי בחרתי ברכב הזה בגימור פרימיום צבע כחול כהה. רכב סקסי ופרקטי! תתחדש!!!

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

בכייף תתחדש. יכולתה להזמין בימי מחירות דגם אקטיב ב 122 על הכביש. אני הזמנתי דגם פרימיום ב135 אלף על הכביש. בלי הנחה זה יוצא 142 אלף ש״ח. זה הזמנה מיוחדת בגלל זה הרכב יגיעה באוגוסט- ספטמבר! הרכב בא עם כיסאות ספורט וריפוד וגוונים ב4 צבעים. בקיצור במחיר הזה יש רק מאזדה ספיריט! המאזדה לא כלכך מהירה כמו שחושבים! אני לפני שהזמנתי פיגו בדקתי גם מאזדה ספיריט, סיאט לאון 1.8, אופל אסטרה החדשה. הלאון מהירה מכולם אבל לא אמינה בגלל הגיר!! ולפי תחושה שלי פיגו מאיצה יחסית מהר יותר מנתוני יצרן וגם בסרטונים ביוטיוב היא באמת מרגישה מהירה ומהירות סופית שלה היא 220 ושל מאזדה 206 עם הגבלה אלקטרונית! אופל יש לה 150 כ״ס. אבל לא מרגישים אותם בגלל התיבה האיטית מכולם! בקיצור פיגו ממש קסמה אותי!!

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

וואו התגובות ממש טובות על רכב אני מבין שעשיתי בחירה נכונה למרות השם הרע של המותג פיגו שלדעתי היום הוא לא נכון כי הם באמת שינו המון לחיוב דרך אגב אני קונה אותו בבוף ב 106 k יד שניה פרטי 0 קם

פורסם

תתחדש, מכונית מצויינת.

שים לב שהמכונית עמדה לפחות שנה, לכן יש סיכוי שהצמיגים התבלו (בעיקר בגלל עמידה ממושכת ללא תזוזה אשר עלולה לעוות את מבנה הצמיג) - בדוק את הצמיגים ברגע לקיחת הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

106??? אחלה עסקה.

תתחדש

לשעבר:

פורסם
לא בהכרח שהרכב עמד שנה....אבל שווה לבדוק. תציץ בתאריך ייצור הצמיגים.

תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור:

שלום אנשים אני מעוניין לרכוש פיגו 308 2016 אני בעל משפחה אם שני ילדים בלובנסקיי קיבלתי הצעה על רכב שעבר לו שנה בארץ וכרגע הוא נמכר במחיר של 108k האם כדאי לי והאם יש בעיה אם זה שרכב לא זז שנה שלמה חייב לציין שני מאוד אוהב רכבי פיגו

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...