Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מתכוון לרכוש רכב ראשון יד שניה , וההתלבטות שלי היא בעיקר בין מזדה 2 שנת 2008 לעומת פיאט פונטו גרנדה 2007-8.

אפשר לקבל חוות דעת על כל אחד מהרכבים? לגבי השימוש הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעה עירונית, חשוב שהאחזקה תהיה זולה ( אני אהיה סטודנט בקרוב ל4 שנים, זמן לא מבוטל). הרכב כנראה ילווה אותי במשך כל התקופה ככה שחשוב לי אמינות ובמידה מסוימת איכות, אף אחד לא רוצה להתקע עם משהו גרוע כ"כ הרבה זמן.

חשוב לציין שמאזדה 2 עולה יותר מהפונטו (כ 8000 שח, ממה שראיתי).

תודה לעונים :)

פורסם

לעיר לדעתי הגי של המזדה יהיה נעים מהרובוטי של הפיאט.

מנגד הפיאט תהיה חיסכונית יותר אך המזדה זריזה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת אמינות המאזדה לוקחת, הגיר הרובוטי בפיאט יכול להיות בעייתי אם לא מטופל כראוי.

הפונטו תהיה יותר חסכוני.

מאזדה 2 לחפש דיינמיק בלבד עקב 6 כריות אויר מול 2 באקטיב.

פורסם
מבחינת אמינות המאזדה לוקחת, הגיר הרובוטי בפיאט יכול להיות בעייתי אם לא מטופל כראוי.

הפונטו תהיה יותר חסכוני.

מאזדה 2 לחפש דיינמיק בלבד עקב 6 כריות אויר מול 2 באקטיב.

מה זאת אומרת מטופל כראוי? לנהוג בו בצורה ראויה או שיש תחזוקה שונה עבור הגיר הזה?

פורסם

אין מקום לעשות השוואה בין שתי המכוניות,

הפונטו עגלתית עם גיר\רובוט שנוטה להתקלקל, ועלות תיקון שלו גבוהה , רכב עם שוק בריצפה, במיוחד האוטומטי.

מאזדה הרבה יותר אמין, ותוכל למכור אותה יותר בקלות מהפונטו,

קח בחשבון שאנשים מאוד נרתעים מהרובוטי בגלל תיקונים לא צפויים,

אופן פעולה של הגיר בפונטו מרגיש כאילו יש קרב UFC בתיבת הילוכים, רעשים מכות העברת הילוכים לא חלקה, וכל זה תקין לפי מוסך החברה "פעולה תקינה של מערכת התמסורת הרובוטית"

(היתה לי את הפונטו הרובוטית מס' שנים לצערי )

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

האמת היא שהתגובות לגבי הפונטו קצת מדאיגות.. יש אולי רכב אחר שהייתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזה?

ראיתי את הסיריון ועדיין המאזדה 2 נראית לי טובה.

אולי יש מקום לשקול גם רכב פחות קטן למשל מאזדה 3?

פורסם

היא טובה יותר אם מחפשים ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...