Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 45-50 שנתון 2011 ומעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מחפשים משפחתית משנת 2011 ומעלה דרישות:

• בטיחות
  • אמינות
  • שנתון כמה שיותר חדש
  • תקציב עד 45 עם אפשרות של למתוח ל50 אם ישנה "מציאה"
  • בגז' (בגלל זה משפחתית ולא סופר מיני) כרגע יש ילד אחד וכבר רוצים להתכונן לעוד
  • לא קילומטרז' גבוה
  • לא השכרה
  • עקב סיבות משפחתיות לא צרפתיות

כמה דגמים שראיתי אשמח לדעת דעות לכאן ולכאן וכן דגמים אחרים (למשל חשבתי על פוקוס אבל בזכות הפורום ירדתי ממנו):

• I25
  • I30CW
  • הונדה אינסייט
  • סוזוקי SX4

תודה מראש!

פורסם

למה לך לרדת בפוקוס? מה רע בדגם ה-2.0 גיה הקודם?

אני מניח שמה שהוריד אותך בפוקוס זה הגיר הרובוטי, שקייים במדור החדש של לפני מתיחת הפנים, לא משהו שצריך להדאאיג אותך אם אתה לא קונה אותה.

אגב, ידני אופציה?

פורסם

פוקוס 2011 1.6 מהדגם הקודם בהחלט יכולה לבוא בחשבון.

אולי גם מיצובישי לנסר.

כדי להצליח לרכוש רכב עם הנתונים שאתה רוצה ( ק"מ נמוך, לא השכרה ) תצטרך להתפשר על השנתון או להעלות את התקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן גם ידני בא בחשבון.

לגבי הקילומטרז', אני לא מחפש אוטו שלא יצא מהחניה, הכוונה שלי הייתה שפשוט לא רוצה את אלו עם 200K+ קילומטרים, כנ"ל לגבי השכרה, פשוט להגיד שבעצם אני מחפש מכונית עם מחירון פחות או יותר בתקציב ולא סתם מודעה אחת או שתיים בגלל בעיה כזו או אחרת(השכרה, קילומטרז' מטורף, מונית וכו').

תודה!

למישהו יש חוות דעת על הדגמים שהועלו כאן?

• תוכן חדש...