Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסגמנט הסופרמיני או המשפחתיות ה"קטנות" (=האצ'בק ) - האם ניתן למצוא רכבים מוגבהים במקצת ?

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההגבהה של הדגמים הללו היא יותר קוסמטית מממשית.

היחידה שממש עונה לקריטיונים ולא ממש משווקת כמוגבהת היא הטויוטה ספייס ורסו.

זה מעבר לעובדה שבחירה ברכב קטן יותר של רכישה עם הלוואה עומדת היא לא כלכלית, כי המחיר כמעט זהה לקטגוריה הגבוהה יותר, ולפעמים אף כבוה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ולכן טויוטה וורסו לא ברשימה כלל ,כנ"ל רכבים עם מנוע 1.3 ומטה .

היום אנסה "לטפס" שוב פעם להונדה hrv ואבקר באופל (לבדוק את המוקה והמריבה )

פורסם

יש משהו שמפריע לקנות את המריבה בידיעה שעשיתי את הבחירה הטובה ביותר בכסף (הרב) שדורשים עבורה .

משום מה היא נמכרת רק ברמת גימור אחת ויוצא שהיא פחות מאובזרת מהונדה ג'אז הן באבזור בטיחות והן באבזור שעושה נעים ללב וטוב לעיניים (מצלמת רוורס, מסך מגע ואולי עוד משהו קטן ).

אפילו כניסת usb לא כלולה במערכת הבסיסית וצריך לשלם בנוסף בכדי להוסיף משהו כה בסיסי :twisted:

בהונדה החליטו להביא לארץ דגם שהוא דיל ברייקר כאשר משלבים שלושה פרמטרים כמו בטיחות, אבזור "פרימיום" ומחיר :(

פורסם

כנראה גם בנושא שמירת ערך עתידית הונדה מוסיפה עוד כמה נקודות זכות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המגבלה הפיסית קשה משדמיינתי .

לא הצלחתי להיכנס לhrv .

אפילו למוקה ולשני דגמי הסוזוקי (וויטרה יותר ) קשה לי להיכנס .

האופציות שנשארו -מיקרו-וונים (מריבה,סול ) והסדמנטים הסטנדרטיים ז"א משפחתיות סטנדרטיות (מעדיף מרכב האצ'בק)

האצ'בק מאפשר לא להתכופף עמוק על מנת להרים דברים -את רוב המטען אני מרים ביד אחת בלבד , ככל שפחות אתכופף ,כך הפעולה תהיה פחות קשה .

פורסם

המחיר של מריבה טוב , על פניו נראה רכב מעולה , חבל שישנה רק רמת גימור אחת והרכב לא מאובזר כמו שבאופל אוהבים .

באירופה לעומת זאת ,קיימת רמת גימור שמאבזרת את הרכב מעל ומעבר .

אותה המנעות מרכב מאובזר חוזרת בחברות אחרות וחבל .

פורסם

בנוסף לסיד ,אני ממליץ על הונדה בתצורה של 5 דלתות .

הרכב המייצג לא מייצג נוחות -במקרה שלנו, נוחות היא לפניי הכל.

לגבי חוסר הנוחות בכניסה \יציאה- כבר חשבתי שמשהו אצלי ממש "דפוק" .

בהצלחה והעיקר- תרגיש טוב !!!

פורסם

שמתי לב בהונדה סיוויק ואינסייט לפחות , לא בג'אז , שיש להם תנוחת ישיבה שגורמת לך להרגיש כאילו אתה יושב כמעט על הרצפה, זה מעצבן ולא נוח.

פורסם

גם אני הרגשתי כך ובזמנו אף ציינתי עובדה זו , העניין שמשום מה בגרסת 4 דלתות , הישיבה נמוכה יותר מאשר בגרסת ה-5 דלתות.

בסגמנט המשפחתיות הקלסיות לא מצאתי רכבים ממש נוחים ,ייתכן שהחיפוש היה מצומצם מלכתחילה .

פורסם

אם נוחות אתה מחפש, אז אתה צריך לבדוק את הסיטרואן C4.

מושבים מצויינים לדעתי , ושיכוך מהמורות גם כן.

(לפחות מהניסיון שלי על הדיזל והבנזין הקודם, אני מניח שלא השתנה הרבה במעבר ליחידת הנעה המודרנית.

פורסם

ה-C4 באה עם מנוע קטן מ1300 סמ"ק ולכן לא יכול לבוא בחשבון (מעבר לעובדה שהמיסים עליה נמוכים יחסית ולכן היא תהיה יקרה לרכישה)

ה-C4 פיקאסו חמישה מושבים - אולי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...