Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב מאוזן שלא יצטיין במשהו ספציפי ולאחר הרבה חיפושים והשוואות ,בחרתי בסיד.

פות"ש אתה מוזמן לחפש את הדיונים שפתחתי לאחרונה בנושא דומה .

בהצלחה!

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיה סיד ראיתי, היא על הגבול מבחינת השילוב של נוחות כניסה - יציאה וגובה מושב הנהג.

הסול עדיפה במקצת.

הxv גבוהה מדי לצערי, על פניו הרכב מרשים בהחלט ולא גדול מדי.

כנראה שמכיוון הוא משפחתית מרווחת עם בגאז' נוח ולא ג'יפון.

פורסם

האם בנוסף לויטרה ו-קרוס אובר ישנם רכבים שיהנו משוק טוב כמשומשות בזכות העובדה שאינם נפוצים בליסינג?

שני דגמי הסוזוקי לא מתאימים כי א'-הם לא היו נוחים, ב'-המיסים נמוכים ולא משתלם לרכוש עם הלוואה של ביטוח לאומי.

פורסם

אם אתה יכול להגדיל קצת את התקציב תנסה את הטויוטה ורסו (לא סםייס ורסו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

התקציב גם כך ברף העליון שלו , אין אפשרות ו\או רצון להגדילו .

הייתי היום בטויוטה - אאוריס די הרשימה .

המראה המלוקק בסוכנות לא מעיד על נוחות והרגשה בזמן נסיעה , אצתרך לבצע נסיעת מבחן .

בעבר כשהאאוריס נמכרה עם תיבה רובוטית , הספיקו 2 דקות על מנת להבין שקופצנות מחד וחוסר הסחיבה מאידך לא בשבילי .

מפתיע שבעידן בו לחלק מהמתחרות יש אבזור בטיחות , בטויוטה מוכנים להוסיף את המובילאי בתוספת תשלום ותו לו .

ישנה הרגשה שאני מחפש בסגמנט הלא נכון , כלומר , בסגמנט בו אבזור מפנק ונחוץ לא כלול במחיר .

עריכה אחרונה על ידי Brix
פורסם

אם לצאת מנקודת הנחה שבעבר המנוע המודגש והגיר לא הפגינו אמינות מופלגת, האם כיום כל דגמי וואג בתקציב שציינתי כוללים את אותו המנוע והגיר?

בסקודה ייטי אם אינני טועה הגיר שופר אבל היא יקרה מדי עבורי.

פורסם (נערך)

יש גירים שונים , בדגמים העממים בעיקר DSG7 שהוא הבעייתי , עם מנוע 2.0 ודיזל DSG6 וברכבים יקרים יותר יש DSG7 שונה.

מנועים גם יש להם 1.0 1.2 1.4 1.8 TSI.

לא ראיתי איזה דגמים של ואג ציינת.

בעיות התזמון פחתו והחשש מהן מינימלי ביחס לעבר.

*מנוע מוגדש.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

1.2 לא מתאים -בגלל התעקשות של הביטוח הלאומי.

1.8-ממה שמצאתי ,הבעייתי ביותר ,ייתכן שמחלות העבר תוקנו או שלא ,חוסר הוודאות הופך את המנוע ללא רלוונטי .

1.4 כנראה יתאים .

אוקטביה -מאוד יקרה , כנ"ל ייטי .

בסיאט המושבים לא נוחים כלל , הרגשתי שאני "נופל" לתוך המושב (מאוד דומה לסיביק 4 דלתות)

הגולף הבסיסית לא מאובזרת .

ביונדאי i30 שמתיימרת להיות גולף -המושבים מאחורה מאוד נוחים והישיבה זקופה , מקדימה פשוט לא נוח . הנדסת האנוש טובה ,הגודל בדיוק עונה על הצרכים אבל תנוחת הישבה מאוד נמוכה .

פורסם

הייתי היום בסוכנות פיג'ו , 308 מצאה חן בעיניי , מבחוץ היא לא מרובעת , בפנים הכל מוצק ובנוי טוב .

המושב הוא גולת הכותרת מבחינתי -הוא תומך בצידי הגב ויש לו גם תוספת מעניינת שתפקידה לתמוך בעמוד השדרה .

המושב האחורי מאוד מרווח ונוח ותא המטען בגודל בינוני -בדיוק כמו שאני צריך

ההגה קטן מדי ומד הסל"ד מוזר -נמצא מימין והספרות הפוכות .

הדגם הספציפי לא יתאים כי אין לי אפשרות להשתמש בהלוואה העומדת כאשר המנוע 1.3 ומטה .

חוץ מהגולף היקרה מאוד ,באיזה רכב (גם בסגמנט אחר ) אוכל למצוא מושב שמציע תמיכה לעמוד השדרה ובנייה מוצקה ואיכותית של הסלון ?

כדי להדגיש עד כמה הבנייה איכותית ב308- זה הרכב הראשון שמצאתי בו הפלסטיקה בדלתות האחוריות רכה בדיוק כמו בדש-בורד והדלתות הקדמיות.

הצרפתים עשו רכב מעולה , חבל שבארץ לרכבי פעג'ו מוניטין מוטל בספק המשפיע על שכירות וביקוש כיד 2- שני פרמטרים שכל לקוח לקוח פרטי חייב לקחת בחשבון .

המגבלה המוזרה של הביטוח הלאומי מונעת ממני לבחון רכבים ממש טובים וחבל אבל אין מה לעשות בנידון .

פורסם

אני יכול להעיד שהמושבים בפלואנס דיי נוחים והרכב עצמו משכך שיבושים דיי טוב אבל אולי תתאכזב מאיכות החומרים. מאידך היא עונה על הצורך בנפח מנוע.

יש גם את הסיטרואן C4 פיקאסו שמאוד נוח ומרווח.

פורסם

אם ישנה אפשרות להתקין ברכב כיסא נהג יותר גבוה מהמקורי וכך לבטל את חוסר הנוחות שמפרעה לי ברכב זה(בכניסה\ יציאה ) ובנוסף לבדוק שתהיה בכיסא את אותה התמיכה שמצאתי ב 308

זה יהיה הכי נכון גם מבחינה כלכלית .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי היום באופל-אכזבה ,הן מהרכב והן מהיחס .

האסטרה יפה מאוד ובנויה מחומרים איכותיים מאוד .

תא המטען מצויין ,אבל , הכניסה די לא נוחה והתמיכה בגב התחתון פשוט זוועה .

אחרי 3 דקות ישיבה יצאתי מהרכב עם גב כואב ותפוס .

אחרי כניסה\יציאה\\ישיבה מקדימה ומאחור באסטרה , יצאתי מהאולם עם גב וברך\שריר קדמי כואבים

הנציג "החביב" ענה בתגובה -אי מה לעשות,צריך להתרגל .

המחירים באופל מגוחכים , הגרסה המאובזרת ביותר=אינוביישן יקרה מקיה ספורטאז'

• תוכן חדש...