Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשקול סוזוקי קרוסאובר או ויטרה. הם לא גבוהים כמו ספורטאז'. ויטרה יותר קטנה ביניהם.

תיקח בחשבון לא רק גובה המיסים, אלא גם רכב שצפוי להיות מבוקש בעתיד כמשומש.

אני חושב שלסוזוקי ויטרה יש פוטנציאל כזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכלו בבקשה למה רוב ההמלצות הן ג'יפונים , מה כ"כ טוב בסגמנט הזה ?

לצורך העניין , לסיד נכנסתי ויצאתי ללא בעיה אבל המושב בשיא הגובה שלו לא היה גבוה כלל .

בינתיים השילוב הנוח ביותר קיים בסול בה כניסה ויציאה נוחות והישיבה קצת גבוהה מהרגיל וכאמור בג'אז .

מיסים גבוהים ברכישה ושמירת ערך במכירה הוא כמובן השילוב המנצח , על שמירת ערך אני לא יכול לשלוט ,היא תלויה בהרבה משתנים ולכן אני מנסה למצוא רכב שקודם כל יתאים לצרכיי הפיסיים אבל גם יתומחר גבוה בגלל (או בזכות במקרה הספציפי שלי) המיסים .

פורסם (נערך)

סוזוקי קרוסאובר זה לא בדיוק ג'יפון.

אבל כן - לרוב ישיבה גבוה תקבל בג'יפונים, מן הסתם כי הם גבוהים יותר. יש גם הבדלים בין רכבים משפחתיים בגובה המושב. צריך להסתובב בין סוכנויות ולנסות לשבת ברכבים.

קבוצה נוספת זה מיניוואנים - סיטרואן פיקאסו, למשל, מציע מרחב פנים מעולה, מושבים נוחים וישיבה גבוהה . ישנה גרסת 5 מושבים. אבל בדרך כלל סיטרואן לא שומר טוב על המחיר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תשקול סוזוקי קרוסאובר או ויטרה.

+1. נראה לי שאחד מהם יתאים לצרכיך ודרישותיך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הלוואי והיה לי את המידע הזה , נראה לי שהוא לא זמין לציבור .

אני מגלה את הסכום רק כאשר אני מגיע לסוכנות היבואן ומברר אותו עם נציג המכירות .

אם זה לא סודי, האם תוכל לכתוב מה גובה המס על הדגמים שביררת?

יהודה

פורסם

כמובן שלא סודי, העניין שהסכום משתנה ותלוי באחוזי נכות, רכב מייצג ויכל להיות פרמטרים נוספים.

יתר על כן ,מדובר באחוז כלשהו מהמיסים מה שאומר שהסכום עצמו משתנה כל יום .

פתרון אפשרי -ליצור קשר עם הסוכנות ולברר מולם, הם יוצרים קשר עם נציג המכס ומבררים סכום מדויק.

פתרון נוסף-לגשת פיסית לאולם התצוגה על מנת "להרוג 2 ציפורים ..." -גם לברר את המיסים וגם לבדוק אישית את הרכב , מה שמתאים לX לא בהכרח יתאים לY

פורסם

בעבר הייתה לי ניסאן טידה ,רכב די בסיסי שעשה עבודה מצויינת ,היה מאוד מרווח והציע ישיבה גבוהה .

נגיד ואוותר על ישיבה גבוהה ,האם לויטרה והקרוסאובר יש מה להציע גם משהו מעבר לכך ?

תא מטען ממש גדול גם מיותר- תא המטען בסיביק סידאן זה הכיוון ,לא צריך יותר מזה .

אני רוצה שתהיה לי רשימה מכובדת-נגיד 5-6 דגמים נוספים אותם אלך לבדוק.

בינתיים נבדקו -

הונדה ג'אז\סיביק\hrv

מיצובישי ספורטבאק

קיה סיד \סול

על הפרק סוזוקי קרוסאובר\ויטרה

פורסם

למה שתוותר על ישיבה גבוהה?

זאת לא רק ישיבה גבוהה, אלא גם כניסה/יציאה נוחה מהרכב.

סוזוקי רכבים אמינים, עם צריכת דלק טובה, לא גדולים מדי לתמרון עירוני. ביטוחים וטיפולים לא יקרים.

בגלל שלא נמכרים כמויות גדולות לחברות ליסינג, יש צפי למכירה קלה יחסית בעתיד.

אם תחליט שהרכבים רלוונטים מבחינת השימוש, תשים לב להבדלים בגירים - קרוסאובר מגיע עם גיר רציף, ויטרה עם גיר אוטומטי פלנטרי. תראה מה מוצא חן בעינייך יותר בנסיעת מבחן.

פורסם

ה I20 היא אחלה בתור סופר מיני..

אבל בגלל שאתה רוצה להעלות תקציב הI30 החדשה מגיעה ממש מאובזרת עם WAZE וWIFI חינם אפילו..

אם הייתי במקומך הייתי קונה את הI30.

פורסם

כמי שמצוי קצת בעניינים הללו:

הרווח של יבואן סוזוקי גבוה מאד, וחבל לבזבז את הדלק לנסוע לשם.

רק כדי להבין: קרוסאובר יעלה לו 80K לעומת אופל מוקה שיעלה לו כ-65K.

מכוניות עם נפח הקטן מ-1300 סמ"ק לא יכולות לבוא בחשבון בגלל מדיניות מתן קצבאות של ביטוח לאומי.

אני הייתי בודק רנו קפצ'ור דיזל (מנוע 1.5) ואלי גם את הרנו קאדג'ר דיזל. ואת האופל מוקה ומריבה.

בנוסף לכך אם אתה נזקק למנגנון יד לשם נהיגה - לא ניתן להתקין מנגנון כזה בסוזוקי קרוסאובר, בשל התגדות המחלקה הטכנית של היבואן לביטול כרית האוויר לברכיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בינתיים נבדקו -

הונדה ג'אז\סיביק\hrv

מיצובישי ספורטבאק

קיה סיד \סול

על הפרק סוזוקי קרוסאובר\ויטרה

אני חושב שפיספת שהציעו לך בדיוק את המכוניות שאתה מחפש.

אופל מריבה, טויוטה ספייס ורסו, סיטרואן C3 פיקאסו וניסאן נוט. הם בדיוק "סופר מיני מבחוץ ומיניוואן מבפנים".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למעט האופל מריבה רכב קטן יוצא מאד יקר למי שזכאי להלוואה עומדת מביטוח לאומי כי המיסים עליו נמוכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ולמעט ניסאן נוט שמגיע עם מנוע 1200 טורבו, שלא עומד בקריטריונים מיושנים של ביטוח לאומי.

פורסם

אני במצב דומה ,קרוב לוודאי ארכוש קיה סיד .

לדעתי , אם לבחון את שלל הפרמטרים (למעט ישיבה גבוהה) ,רכב זה מייצג את המכלול בצורה הטובה ביותר .

שני דגמי הסוזוקי נפסלו כי לא היה נוח להיכנס לרכב, הקרוסאובר היה יותר נוח אבל בסופו של דבר , בסיד הרגשתי נוח יותר

לשיקלך

• תוכן חדש...