Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שואל בשביל משפחה קרובה:

קיבלתי הצעה מאחת חברות הליסינג, המחיר עצמו פחות רלוונטי וההתלבטות כרגע היא בין:

סיאט איביזה 1.0 עם טורבו, DSG.

או

מאזדה 2 אקטיב.

הנסועה תהיה של 30 אלף קמ בשנה בערך, חשוב שהרכב יהיה מאובזר, שיהיה נוח לנסיעה, בידוד רעשים ושיוט נוח.

תודה רבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

לטעמי מבחינת נוחות המושבים הקדמיים לאיביזה יתרון גדול כמו כן מבחינת המנוע.

כמו היא באיביזה גם יותר מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שתעשה נסיעת מבחן על כל אחד מהרכבים ואז תחליט.

לדעתי המאזדה קצת יותר נוחה.

אבל חוץ מזה אם זה ליסינג רגיל, אין הבדל משמעותי.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
אני הייתי הולך על מאזדה בהתחשב בזה שלמאזדה יש שוק יותר טוב ...והמכוניות היפניות ידועות באמינות שלהן והנוחות

עדיף לך לנהוג בשתיהן וככה תידע בוודאות

אי אפשר להכליל נוחות לתוצרת היפנית,כול דגם לגופו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לטעמי מבחינת נוחות המושבים הקדמיים לאיביזה יתרון גדול כמו כן מבחינת המנוע.

כמו היא באיביזה גם יותר מאובזרת.

לא יודע איזה יתרון יש למנוע של הסיאט. אולי על הנייר הוא זריז יותר, אבל צריך לזכור שמדובר בסוג חדש של מנועים- רק שלושה צילינדרים אך יחד עם זאת הרבה כוח- מעניין איך זה יראה בעוד כמה שנים. מהבחינה הזאת במאזדה הראש יותר שקט, רכב יותר סטנדרטי. צריך גם לראות מה המטרה של הרכב- אם לא מדובר בחובב מומנטים אני חושב שהמאזדה תספיק, ואני אומר את זה כחסיד של קבוצת vag עם פולקסווגן שלישית שקניתי.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

לפי מבחן שקראתי באתר וואלה שהוא נחשב אמין מאוד במבחני רכב ..הסיאט איביזה החדשה בגוש דן צרכה 1:11 אז אין שום יתרון של חסכון בדלק לסיאט

שלא לדבר על זה שיש ערים עם עליות כמו ירושלים וחיפה אז לך תידע כמה שמה תצרוך (1:9??)

פורסם

אני עם המנוע 1.2 TSI הקודם ברכב ליסינג(נהיגה שהיא לא במודעות לחיסכון בדלק) עושה ממוצע של 1:13-14 כולל פקקים בגוש דן ופעם-פעמים בשבוע נסיעה הלוך חזור לירושלים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בעיר זה ידוע שהמנוע טורבו לא מציג חיסכון גדול,מצד שני לפותח השירשור גם חשוב איבזור וגם פה לאיביזה יתרון.

פורסם

איפה יהיו עיקר הנסיעות, עירוני/בינעירוני?

* לפי הנסועה, אני מניח שזה יהיה בעיקר בינעירוני, צודק?

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תוכן חדש...