Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחלתי להתעניין בג'פ (SUV) עבור אישתי .

פעם ראשונה שאני מחפש רכב מהסוג הזה (אני יותר בכיוון של ספינות אמריקאיות)

חשוב לי שיהיה לו תא מטען גדול לעגלה של תינוק ותיקים .

רצוי כמובן שיצרוך דלק באופן שפוי , אני יודע שבדר"כ הג'יפים האלה לא חסכוניים במיוחד אבל שיהיה סביר (לא בכיוון של שברולט טרייל בלייזר נניח) .

שיהיה יפה ורצוי עם סאנרוף :)

מהדגמים שהסתכלתי פחות או יותר משכו אותי :

* ניסאן קשקאי 2008 , למרות שהוא נראה ממש פשוט מבפנים , תקנו אותי אם אני טועה , גם אין לו חלון בגג , גם מה ההבדל בין הדגם "אסנטה" ל"ויזה" ?

* יונדאי טוסון 2008 , נראה לי שצורכת הרבה ?

*סוזוקי גרנד ויטרה 2007 , נחמד לא ?

עוד המלצות יתקבלו בשמחה .

פורסם

הויטארה היא הכי "ג'יפ" בזכות הילוך כוח.

הקשקאי רכב טוב באופן כללי, אמין, חסכוני (יחסית כן? זה לא אלטו), נוח.

הטוסון הכי נפוץ ואמין. זה אומר שיש חלקים בשפע ובזול, יש אפשרות לחפש אקזמפלר שמור בגלל המבחר. לא חסוכני בדלק (אלא אם אתה הולך על הדיזל).

פורסם

מה ההבדל בדגמים של הקשקאי ?

ראיתי "ויזה" , "אסנטה" ו"טנקה" ? מה הכי מפואר ואיזה תוספות יש בכל אחד ?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי טוסון 2008 שמורה מאוד ונדלקתי עליו בגלל הצבע (שחור) . מה צריך לבדוק ? ומה הצריכת דלק פחות או יותר ?

ביטוח ? אגרת רישוי ?

פורסם

טוסון יש מלא בכל רמות הגימור רכב מאוד אמין שימושי יפה אבל !!! צורך הרבה דלק !

יש לי שכן שהיה לו בנזין 2000 ליטר ששתה 1ל4 משהו הזויי אז אני בכלל לא רוצה לדעת כמה ישתה ה2700 ואחרי 4 חודש מכר אותה .

לגבי הקשקאי רמת גימור טקנה הוא הכי מפואר יש 4על 4 או 2על 4 רכב אמין די חסכוני וגם שימושי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...