Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 מול ניסן טידה.

Klieber
שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בס"ד

ברגע הגמר.

מתלבט בין 2 רכבים , ניסן טידה 2008/9 ומאזדה 3 2008.

מדובר על רכב 2 למשפ' , חשוב שיהיה לו כוח כי הנהיגה היא בעיקר מחוץ לעיר בעליות וירידות. חשוב צריכת דלק ואמינות טיפולים. בנוסף צריך להכיל כמה שיותר מקום עבור כיסאות תינוק ועגלות ולכן התקן איזופיקס זה חשוב ממש.

איזה מבין 2 הרכבים עדיף? ( ואני לא נכנס כאן להבדל ברמות הגימור בכל דגם.) .

אשמח לעזרה לפני קבלת החלטה.

תודה רבה על העזרה

יונתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה צפופה מאוד מאחור ולכן לא כדאי לנסות להכניס שם כסא תינוק. לכן הטידה עדיף. בשני הרכבים יש איזופיקס. שני הרכבים אמינים.

תא המטען בטידה יותר גדול, צריכת הדלק בטידה קצת יותר טובה. עוד משהו חשוב שלא הייתי מתעלם ממנו: לטידה יש בקרת יציבות, שאין במאזדה.

לדעתי אם חשוב כוח מנוע, לא תמצא את זה בטידה ובמאזדה.

מה דעתך על מיצובישי לנסר מנוע 1.8 שנת 2009? לדעתי אופציה טובה יותר מהטידה והמאזדה. שווה לך לבדוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מפרט שחיפשתי בשניהם יש איזופיקס

המאזדה עם 105 כוחות סוס מנוע 1600

הטידה עם 110 כוחות סוס מנוע 1600.

עד כמה יש הבדל בתא מטען?

אני לא מדבר על רמות גימור אלא בעיקר מכונאות וכוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי את שתיהן לתקופה, טידה 5 דלתות, ומאזדה 3 אקטיב 2006, המזדה נעימה יותר לנהיגה, מרגישה חזקה יותר, וחסכונית מעט יותר בדלק( ממש לא הבדל משמעותי). הטידה מרווחת בהרבה מהמאזדה, הבג'אז גם של ה-5 דלתות הרבה יותר פרקטי ונוח לשימוש מזה של המזדה סדאן. גם אחרי הרכבת מושב בטיחות במושב האחורי של הטידה נשאר יחסית הרבה מקום.

בגדול למשפחה הטידה רכב עדיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי את שתיהן לתקופה, טידה 5 דלתות, ומאזדה 3 אקטיב 2006, המזדה נעימה יותר לנהיגה, מרגישה חזקה יותר, וחסכונית מעט יותר בדלק( ממש לא הבדל משמעותי). הטידה מרווחת בהרבה מהמאזדה, הבג'אז גם של ה-5 דלתות הרבה יותר פרקטי ונוח לשימוש מזה של המזדה סדאן. גם אחרי הרכבת מושב בטיחות במושב האחורי של הטידה נשאר יחסית הרבה מקום.

בגדול למשפחה הטידה רכב עדיף.

רונן האם הבגז של הטידה 5 דלתות לא יותר קטן מהסדאן של הטידה? איזה רמת גימור של טידה היה לך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטידה הייתה ויזיה 5 דלתות, עם מערכת מקורית עם שליטה מההגה, מושבים וסלון בהיר, וגם דיבורית BT מובנת. שים לב, לא ניתן להשתמש ב-BT לשמיעת מוסיקה מהטלפון אלא רק כדיבורית.

מה שהיה ממש נוח ברכב הוא שהספסל האחורי נע על מסילה, ואפשר להזיז אותו קדימה ואחורה ובהתאם לכך להגדיל/להקטין את תא המטען.

לידידה יש טידה סדאן בוגרת ליסינג, אצלה המושב האחורי פחות מרווח מאשר ב-5 דלתות, אבל עדיין יותר מרווח מאשר במאזדה.

לגבי איפה תא המטען גדול יותר, בטידה סדאן או ב-5 דלתות, אני לא יכול להשוות, כי לא יצא לי להשתמש בתא המטען של הסדאן.

תא המטען של הטידה מאוד פרקטי, רחב גבוה ויחסית עמוק, מרגיש כמו סטיישן יותר מאשר 5 דלתות.

העברנו איתה חלק מתכולת דירה ובאמת נכנס המון כשהמושב האחורי מקופל.

ממליץ לך לקפוץ למגרש שמחזיק את שני הדגמים ולהשוות בינהם במקום. גם אם לא תקנה מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...