Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כבר כמה שבועות כאן בפורום עובר על כתבות ופרסומים והחלטתי להתייעץ איתכם לגביי קניית רכב.

אני מעוניין לקנות רכב (ראשון) שישמש אותי לשנים הבאות:

• רכב בקטגוריית ה-"סופרמיני".
  • רכב בין השנים 2012-2013 (הנתון הזה מבוסס אך ורק על המחשבה שרכב בן 5 ומעלה עלול להיות כבר לקראת ה-100 אלף ק"מ ומוכן לבעיות).
  • תקרת התקציב היא 60 אלף - מעדיף פחות במידת האפשר.
  • רכב זריז ומאובזר, יחד עם זאת חסכוני ככל הניתן (מאמין שמנוע TSI עונה על הקריטריון).

הרכב ישמש לנסיעה יומית בין הרצליה לתל-אביב בשעות הבוקר ואחה"צ (יכלול גם פקקים לצערי :-() ולשימוש בעיקר מקומי בשעות הפנאי.

ע"פ הקריטריונים מעלה עלו מס' אפשרויות:

• פולקסווגן פולו 2011-2012 - לרוב יהיה עם מנוע 1.4 מאחר ובעלי המנוע TSI חורג מהתקציב - לפי בדיקה רוב הרכבים בתחום יהיו בעלי מעל ל60-70 אלף קילומטר ולא מאובזרים מאוד.
  • מאזדה 2 2013 - אנו מחזיקים בבית רכב שכזה - רכב חמוד מאוד אך אשמח לרכב יותר מאובזר.
  • רינו קליאו 2013 החדשה - על הסף נראה כי עונה על כל הקריטריונים - מנוע חזק וזריז, הכי מאובזרת בסגמנט ביחס למחיר, נמכרת ביד 2 עם 20K קילומטראז באיזור ה-50 אלף.
  • סיאט איביזה 2013 - קיבלתי המלצות חמות להתרחק.

מה דעתכם?

תודה רבה וחג שמח :lol:

פורסם

ידני או אוטומט?

קח בחשבון שהאיביזה והפולו וגם הפאביה חולקות מכלולים.

המכלולים בקליאו עד עכשיו לא הראו כשלים סדרתיים , תראה אם הפלסטיקה הפנימית לא מפריעה לך.

מושבים נוחים אבל קופצנית.

פורסם

בואגיות השונות צריך לשים לב במנועי TSI למצב הטיימינג ולמשאבות המים.

באוטומטיות צריך לשים לב לתפקוד הגיר הרובוטי.

הפולו בעלת איכות חומרים טובה יותר מרוב הקטגוריה.

מבחינת חסכון המאזדה נופלת מאחור עקב יחידת הינע מיושנת.

פורסם
בואגיות השונות צריך לשים לב במנועי TSI למצב הטיימינג ולמשאבות המים.

באוטומטיות צריך לשים לב לתפקוד הגיר הרובוטי.

הפולו בעלת איכות חומרים טובה יותר מרוב הקטגוריה.

מבחינת חסכון המאזדה נופלת מאחור עקב יחידת הינע מיושנת.

סליחה על הבורות אבל מה המשמעות של ואגיות? VW?

מה דעתך על הקליאו החדשה? יש ידניות 2014 עם פחות מ20K קילומטר (900 סמ"ק על 90 כ"ס) בפחות מ50 אפילו! אני קצת תוהה למה כל כך הרבה נמכרות לאחר שנה-שנתיים של שימוש

פורסם

פולקסווגן סקודה וסיאט (שרלוונטיות לשרשור הזה, ויש עוד יצרנים).

תסתכל על רוב הסופרמיני הידניות המשומשות ותראה שברובן המחיר נמוך.

למשל אם יש עדיין את המבצע, יש 208 ידנית ב65 אלף חדשה מהחברה , כמדומני ברמת האבזור הנמוכה.

פורסם

אני חושב שאתה עושה סלט במושגים.

הפולו ישנה גם עם מנוע אטמוספרי (ללא טורבו) 1.4 ,אני חושב שלזה התכוונת?

אם כן אז זה מנוע מאוד וותיק ואמין בשוק.

אני עם איביזה עם אותו מנוע ומכלולים 2012 וגיר ידני. רכב מאוד אמין ונחמד. מאמין שהפולו תהיה אמינה וטובה במיוחד בגלל הפנים היותר איכותי!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אני חושב שאתה עושה סלט במושגים.

הפולו ישנה גם עם מנוע אטמוספרי (ללא טורבו) 1.4 ,אני חושב שלזה התכוונת?

אם כן אז זה מנוע מאוד וותיק ואמין בשוק.

אני עם איביזה עם אותו מנוע ומכלולים 2012 וגיר ידני. רכב מאוד אמין ונחמד. מאמין שהפולו תהיה אמינה וטובה במיוחד בגלל הפנים היותר איכותי!

והמושבים היותר נוחים.

כן התכוונתי למנוע אטמוספרי :)

• תוכן חדש...