Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי S4 שנת 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות אודי S4 שנת 2007 , היות ומדובר ברכב לא צעיר ולא זול לאחזקה חשבתי להתייעץ קודם .

ברור לי שמבחינת דלק הרכב הולך להיות זללן לא קטן .

בנוגע לעלות החלקים אני מבין שהיא לא תהיה זולה , השאלה עד כמה ? היו לי מספר רכבי VAG במהלך השנים השאלה האם יש עלויות חריגות ? חלקים ייחודיים יקרים במיוחד?

כמובן שהחשש העיקרי הוא כמובן הגיר , אז עד כמה אני צריך לחשוש ?

הרכב לא יהיה רכב יחיד ככה שעלויות האחזקה השוטפות פחות מטרידות אותי , אלא אם תגידו לי שמדובר בעליות קיצוניות לדוגמא מעל STI בשנתונים מקבילים.

אם יש מישהו שהחזיק אקזמפלר דומה בשנים האחרונות אני אשמח לשמוע על מחלות ידועות או על כמה הרכב מהנה :-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

האודי בשנתונים האלה,די יקרה לאחזקה והרכב די נדיר בארץ.

לא פשוט ליישר קו ברכב שכזה,אלה אם הוחזק כראוי ויש קבלות

על תיקונים קילקולים,כי יש הרבה והאחזקה גדולה מ STI.

הסובארו אמינה ממנה בהרבה ואן קילקולים יחסית להאודי,שכל

שני וחמישי מתקלקלת,בהרבה כסף היא מתקלקלת!

פורסם

מדובר ברכב שמור , ק"מ נמוך והסטורית טיפולים מסודרת .

אם זה לא היה המצב אז לא הייתי חושב להתקרב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לך למומחים להאודי וברר,מפתה מאוד העניין.

הייתי ממליץ על טיג בחולון והבא אליהם את הרכב לבדיקה כללית.

מכיר אותם אישית ולכן ממליץ לגשת לבדיקה וברור כללי על הדגם

ועל הרכב עצמו,מאות שקלים ושווה בדיקת יתכנות ורקע כללי וקבלת

מושג כללי על הרכב.

עוד פעם אומר והוסיף שהחזקתו יקרה ואמינותו גם לא שיא האמינות.

פורסם

ראיתי בפייסבוק למכירה S4 ידנית שנת 2005, בטח יותר זולה ופשוטה לאחזקה, שלא לדבר על הנאה מהנהיגה.

ביקש 120K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב שראיתי היה 2007 יד1 74,000ק"מ ודרשו עליו 125,000ש"ח.

פורסם
ראיתי בפייסבוק למכירה S4 ידנית שנת 2005, בטח יותר זולה ופשוטה לאחזקה, שלא לדבר על הנאה מהנהיגה.

ביקש 120K ש"ח.

גם ב2005 הרכב הגיע עם הV8 4.2.

haters will hate

• תוכן חדש...