Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בעצם רציתי?

למה אי אפשר לייצר רכב קטן,ידני,1000 ק"ג מנוע קטן ויעיל 1.6 שטס

למעלה בסל"ד

120-130 כ"ס היגוי רגיל ולא חשמלי,בקרות מתנתקות הנאה אחורית

אפילו קדמית משובחת סטייל פיזו ראלי או 106 ...

ושתעלה 85 אלף שח מקסימום.

איזה קיה פיקנטו עצבנית או 108 פיזו זולה וחטובה עם מנוע וביצועים שובבים...

או אפילו רנו קטנה ונועצת,אולי פורד פיאסטה RS קטנה וזולה ומנוע אטמוספרי 1.6

ושתעלה בזול?

למה בעצם לא מרים אף יצרן את הכפפה??? לא איכפת לי שיהיו פלסטיקים ולא

חלונות זכוכית, לא איכפת לי שדיפוני הדלתות יהיו כיסוי גומי או פלסטיק לא מעוצב...

לא איכפת לי שלא יהיה מושב אחורי אפילו.... חלונות חשמל ,גם שלא יהיו.

לא בא לי להכנס לפרוייקט שלא נגמר ולקחת ישנה אחת מסוף שנות ה90,בא לי

חדש מהניילונים. בא לי אמינות שהתרגלנו אליה בשנים האחרונים...

למה בעצם זה לא קורה?

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה? לך לאוויס ותשכיר רכב ידני. :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא מתוחכם אנוכי ,עד כדי כך.

מי אלה אויס?

רציתי בשירשורי ...רכב כללי

אוויס? חברה להשכרת רכב.

והנה התשובה הרצינית:

יש מכוניות כאלה (למשל סוזוקי סויפט ספורט, רנו טווינגו RS) אבל לא מביאים את זה לארץ.

אתה שואל למה? כי אנחנו חיים בגיהנום מוטורי. זה למה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בטח ויש, יש הרבה ... ומכוניות שהן גם חזקות וגם איכות חומרים... הבעיה זה לא החברות שמייצרות אלא המדינה שלוקחת 120% מכס ואז אתה לא יכול לקנות אחת כזו

פורסם

היבואנים חיים בסרט שאין לזה ביקוש, אלא רק למכוניות מוחלשות במחירי מיני (עד 70K) או רכבי ספורט במחירים מוגזמים..

אבל רכבי סופר מיני שנמכרים כאוטומט עד 100K אין להם גרסה ידנית, ואם כבר יש אז ניתן להשיג אותן רק ברמת גימור הבסיסית ביותר.. או עם מנוע מוחלש לעומת הגרסה הנמכרת כאוטומט..לא מבין את ההגיון, אולי הם רוצים להגביר את מכירות האוטומט או חושבים שלא יהיה לידניות שוק..

נוצר מצב הזוי, שהיום אין הרבה היצע של רכבים מעל 100 כ"ס ידניות במחיר של עד 100K, והיום לרכבים הבודדים שכן יש בשוק, יש ביקוש מטורף.. סתם לצורך העיניין אני מכרתי סיאט איביזה ידנית 105 כ"ס לפני שלושה חודשים באלפיים מעל המחירון.. הראשון שראה לקח.. אם הייתי גרידי הייתי יכול לבקש ולקבל יותר.. היום אני נוהג על פאביה חדשה שקיבלתי לפני שבוע, והדבר היחיד המבאס אותי ברכב הזה שהוא לא ידני.. אחרי 18 שנה שיש לי רשיון, זהו הרכב האוטומטי הראשון שבו אני נוהג, ואני ממש מתבאס על זה..

מישהו מהיבואניות צריך להרים את הכפפה ולהתחיל להשקיע גם בידניות

פורסם

משום מה היבואנים מפחדים להביא רכבי ספורט לארצנו,אבל כשהם כן מביאים יש ביקוש ובאזז אדיר!

ה 280 של סיאט,ה 208gti ועוד כמה ששכחתי.

אבל הם עדיין מפחדים לעשות את טבילת האש הזאת. אז נכון שעם אלו שהצליחו יש כאלה שלא,ונכון שביחס למכירות הדגמים הרגילים בהשוואה לחו"ל הספורטיביות נמכרות במספרים אפסיים,אבל אני חושב שלכל יבואן צריכה להיות ספורטיבית בהיצע.

Miata ND2

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה. בעת ההזמנה, כשמביאים לכאן אלפי מכוניות מכמה דגמים. תוספי 5-10 חתיכות של דגמי ספורט מיוחדים. זו כמות שבהחלט תעוף.

כנראה שיש עוד סיבה ליבואניות כמו אגרות, מכס, מיסים ולא יודע עוד איזה תשלומים המדינה יכולה לקחת על רכב כבר.

בכל אופן, אופציות כאלה יש בערך....

MG3 היא רכב מהנה ביחס למחיר (והמחיר נמוך)

יש את האיביזה שיוצאים במבצע אחת לשנה, גם הפאביה הידנית.

אמנם לא רכבי ספורט אבל מתקרבים להיות מעט ספורטיבים

פורסם (נערך)

הכאב אמיתי. היבואנים או שמספקים רכבים ידניים מסורסים, או שמספקים רכבים ידניים ספורטיבים פרימיום. אין משהו באמצע. איפה יש עוד מכוניות כמו פיג'ו 206 XS למשל או טויוטה TS? אין (ונכון שהן לא "ספורטיביות" אבל בזמנו נתנו יותר מהקיים). בטכנולוגיות של היום הרי, אין סיבה באמת לא לספק אוטו ידני עם 120 כ"ס שיהיה נחמד ויעלה "קצת" יותר זול מ-200 כ"ס שמציעות הסופר מיניות הגדולות. מה גם שמנועי הטורבו החדשיים יכולים להגיע לזה בקלות רבה. פשוט מתסכל.

יש סוזוקי ספורט, שעונה בידיוק לכל מה שכתבת (אם כי המנוע אטמוספרי אם אני לא טועה). מישהו ראה אותה בארץ? פורד פיאסטה ST החדשה שרבים הכתירו אותה כסופר מיני הטובה ביותר (והיא זולה מפולו GTI ופיג'ו 208 GTI). כלום. נאדה. לא מעניין אף אחד. הבעיה שגם אוטו ידני סביר בקושי ניתן להשיג. בכל אחד יש סירוס בין אם זה בכוח או בין אם זה באבזור.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

פורסם

יש את האיביזה שיוצאים במבצע אחת לשנה, גם הפאביה הידנית.

אמנם לא רכבי ספורט אבל מתקרבים להיות מעט ספורטיבים

האיביזה ידנית 1 ליטר נמכרה בכמויות בודדות בלבד, היום כבר אי אפשר להשיג אותה, האיביזה הידנית היחידה היא 90 כ"ס שמגיעה ללא אבזור משמעותי. והמבצע בה תמידי ולא אחת לשנה..

לגבי הפאביה, גם היא מגיעה בגרסה הידנית רק ב 90 כ"ס לעומת 110 כ"ס בגרסה האוטומטית, וזמינה אך ורק ברמת האבזור אקטיב הפשוטה ביותר..

• תוכן חדש...