ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 533 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב מיני מבלי לעבור את ה-30, אבל אם אפשר גם פחות אני אשמח. עדיפות גדולה לרכב בשנתון מעל 2010 אני רוצה שהרכב יהיה חסכוני ואמין, והבנתי כבר שכל התנאים האלה מכריחים אותי לקנות רכב ידני. כרגע אני חשבתי על שברולט ספארק. אשמח לשמוע ביקורת על הרכב הזה ספיציפית ועל רכבים אחרים בקטגוריה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת eden333, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 853 צפיות
בס"ד בהמשך לעזרה שלכם. חשבתי ללכת על ניסן נוט שנים 2007-2008. אני זקוק לרכב שני משפחתי מרווח אמין וחסכוני והכי חשוב חזק הוא יסע בעיקר מחוץ לעיר. אשמח לשמוע מה דעתכם בעד ונגד? איזה רכבים דומים אפשר לחפש באותה קטגוריה שמתחרים אליו? המון תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
טוב אז אחרי שעשיתי שיעורי בית (המון) והורדתי מהפרק מכוניות כמו טויוטה קורולה שלפי מה שראיתי כאן בפורום ממש לא מצדיקה את המחיר שלה(4 הילוכים, אבזור ובטיחות דלים) החלטתי ללכת על קיה פורטה או מיצובישי לנסר בשנים 11-12 בתקציב שבין 40-50 אלף. הוצעו לי שתי מכוניות: האחת, מיצובישי לנסר 2011 עם 86 אלף קילומטר, יד 2 מליסינג(הראשונה היתה פרטית), עם גלגלי מגנזיום וטסט לשנה, כמובן שמתחייב גם בבדיקה וכל זה במחיר של 43 אלף. למולה הוצעה לי קיה פורטה 2012 (נובמבר) עם 77 אלף קילומטר, יד ראשונה מליסינג חברה, גם מתחייב בבדיקה והמחיר הוא 58 אלף שקל. עכשיו עקב המלצות פה בפורום הלכתי על הקיה למרות שחנוק לי עם המחיר אבל נתתי רק מקדמה של 1000 והרכב אמור להגיע מחר לצורך בדיקה וכו'. הש…
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב חדש. הרכב משמש בעיקר לנסיעה לעבודה לבד כ 100-120 קמ ביום, מעל 30,000 בשנה. אני צריך שהרכב יהיה חסכוני בדלק, נוח לנסיעה,ואמין. עדיף ידני אבל לא חייב להיות. כמו כן יש לי דרך הררית בחלקה ככה שאני לא רוצה רכב חלש מדי. חשבתי על ניסן מיקרה,סוזוקי סלריו, בנוסף המליצו לי על שברולט ספארק. אשמח לחוות דעת/ המלצות/ רעיונות שלא חשבתי עליהם
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 700 צפיות
שלום, אשמח להמלצת בעלי ניסיון: רכש שני, קטן, נסיעה לעבודה הלוך/חזור עד 8000 ק''מ בשנה, הרוב בתוך העיר או בתוך גוש דן. תכונות חשובות לפי הסדר: אמין, זול לתחזוקה (לא צריך מומחה מיוחד לטיימינג וכו'), עדיף אוטומטי (אם יש הצעה נחמדה לידני ע''ח המחיר- גם מעניין), נסיעה נוחה ונעימה, זהו. נראה לי. תודה לממליצים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכם אני לקראת סוף השנה מעוניין לקנות רכב חדש כיום אני עם רנו מגאן 2 ידנית טורבו דיזל ששירתה אותי ואני מעוניין להתחדש ברכב חדש ההתלבטות שלי כרגע זה או ללכת על ידני או אוטומט לגבי ידנית זה יתרון בצריכת הדלק ופחות "משעמם" בנהיגה בגלל ההתעסקות בהילוכים אבל בפקק בכביש איילון לצורך הדוגמא המצב קצת מעיק והאמת דיי מעצבן. להעלות הילוך לשני ומהר מאוד לראשון ואז שוב לשני ושלישי ושוב להוריד. לגבי האוטומט אין ספק שזה שווה מבחינת "נוחות נסיעה" אבל צריכת הדלק באה פה לידיי ביטוי (מהניסיון שלי ברנו לתדלק פעם אחת בחודש זה עולם אחר). מבחינת סוג הרכב בגלל הניסיון שלי עם רכב דיזל וזה כולל גם חיסכון בדלק בנסיעה עירונית ובינעירונית ולא משנה כמה אלח…
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר שנסעתי על יונדאי טוסון אני נאלץ למען הצד הנשי להחליף למשהו יותר קטן, איזה רכב יענה על הצרכים שיהיה גם קצת גבוה ולא גדול מדי, ראיתי הונדה ג'אז האם זה עונה על הציפיות? אני מעוניין שיהיה גם וו גרירה לעגלה לא למשקל כבד, מדובר על רכב חדש.
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור ולתת את חוות דעת שלכם בנוגע לרכבים אלו: 1)יונדאי ולוסטר 2011 -2012 2)סקודה פאביה 1.2 2010-2013 מחפש רכב אמין, חסכוני בדלק יחסית ושיראה טוב. תודה לעונים.
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב. אני בעלת ניסאן מיקרה,די מרוצה, יש לו יתרונות וחסרונות אך זה מה שיש לי. אבא שלי, מחפש רכב לעבודה שלו. כיום ניתן לרכוש את הניסאן ב60K מאובזרת מהחברה. אבי מחפש רכב, שיסע. אמין, חסכוני, שרק יסע ויסע. הנסועה שלו היא כ40K בשנה, הוא לא מחפש פינוקים ואבזור, רק רכב אמין, חסכוני, זול לתחזוקה, וכמה שיותר 'סוס עבודה'. הוא לא מחפש רכ אחר, אלא מתמקד רק בניסאן. הוא מתכוון להחזיק בה לפחות 5 שנים, לטפל בחברה ודי לשמור על הרכב. אשמח את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת Revitalush, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לקנות לאשתי רכב, כיום לי יש סוזוקי אלטו ואני מסתדר איתו יופי, אבל אשתי בהריון מתקדם ואנחנו צריכים רכב נוסף שישמש אותה ואת הילד (מה שאומר - מקום לעגלה, כסא תינוק לרכב וכו). סה"כ הצרכים שלה יהיו בסיסיים - נסיעה לגן, רכבת קופ"ח. לא משהו מעבר לזה. אני מעריך שבסופשים ובמקרים קיצוניים, נקח את הרכב הזה לנסיעות ארוכות שלנו (אני לא מאמין שיהיו הרבה כאלה) אנחנו בהתלבטות גם לגבי התקציב וגם לגבי הרכב; אני לא באמת רוצה לבזבז יותר מ45-50 קיי, מצד אחד - משפחתית היא הכי פרקטית עבור ילד (הנחה נכונה?) ואם יבוא עוד אחד קצת אחרי אז זה בכלל יהיה פרקטי. אבל, בתקציב הנוכחי אני יכול לקנות רק אוטו בשנתונים 2008~. חשבתי על מאזדה 3, או טויטה קורולה. מ…
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בס"ד אשמח לשמוע למי שמבין בדגם יתרונות וחסרונות ובעיקר הבדל ברמות אבזור למינהם כי אני ממש מבולבל בכמות התת דגמים שיש ברכב הזה. תודה רבה על העזרה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך היא מבחינת אמינות ? תחזוקה ? צריכת דלק ? וכל מה שיש לכם לומר על הרכב יעזור לי מאוד , אני די מחפש רכב עד 30 אלף שח.
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לתותחי הפורום, אני רוצה לקנות לאשתי רכב, ושוקל ברצינות פיג'ו 208 ידנית. הרכב אמור לעשות כ-25 אלף בשנה, כולל הרבה נסיעות מחיפה לכל הארץ. האם זה רכב מתאים? מבחינת גודל פיזי אין פה שיקול כי האוטו 90 אחוז מהזמן נהג יחיד. יותר מעניין אותי נוחות נהיגה, וזה שהנהיגה עצמה לא תהיה עבודה קשה בימים בהם היא עובדת 12 שעות ובנוסף עוד 3 שעות על הכביש. שאלה נוספת, הרכב מגיע לא מאובזר לחלוטין, ואני רוצה להתקין מולטימדיה ואולי גם להחליף רמקולים. האם כדאי לי לעשות את זה אצל היבואן, או לקחת את הרכב כפי שהוא ולעשות זאת אצל בעל מקצוע בחוץ. אלף ש"ח לפה או לשם זה לא שיקול. יותר מעניין אותי איכות התוצאה ומינימום פגיעה המערכות הקיימות ברכב. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ramos7626, -
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, בעוד יומיים אני אמור להגיע לסכנות לראות את הרכב פיג'ו 207 Active אוט' 1.6 (120 כ"ס) שנת 2012 מליסינג עם 142000 קמ'. המחיר המוצע אחרי התמקחות טלפונית הוא 31000 ש"ח. יש בבעלותי סוזוקי יורוסוויפט משנת 1998 עם 107000 קמ'. עסקת הטרייד אין, כך הם מספרים, תעלה 27000 ש"ח. אבא שלי מתחננן לא להתקרב לרכב צרפתי ועוד עם קילומטרג' כל כך גבוה, אבל המחיר לדעתי משתלם ואני יותר אופטימי ממנו לגבי רכבים צרפתיים. בשיחת טלפון נמסר שהרכב ללא תאונות, ללא פגמים ותקלות. נותנים אחריות על מנוע-גיר-שלדה חצי שנה אחרי הקנייה, אני רשאי לבדוק את הרכב בעצמי במכון. האם לדעתכם העסקה משתלמת? מה אתם יכולים להגיד על הדגם הנ"ל? בבקשה תעזרו לי עם עצות
אני מחפש כבר כמה זמן, קצת התייאשתי מחיפה והקריות, כיוון שלא מוצא רכב שמתאים לי. הצרכים שלי הם אוטומט, אמינות, בטיחות, זול לתחזוקה. מוכן לוותר על רוב ההנאות-כמו רמת אבזור גבוהה להלן מספר רכבים (אני מודע לכך שהם שונים לחלוטין אחד מהשני הם פשוט עלו בחיפוש שביצעתי באינטרנט): סוזוקי אלטו 2010 יד2 30K יונדאי i20 2010 יד 2 35K מאזדה 2 2010 ACTIVE יד2 34K מאזדה 3 2008 יד3 comfort 32K מאזדה 3 2007 יד3 comfort 5dr 30K סוזוקי ליאנה 2007 יד1 27K GLX יונדאי גטס 2008 יד1 GLX 24.5K כולן מידיים פרטיות בלבד (לפי המידע המוצג באתר) שוב, אני מודע לכך שהרכבים האלה שונים ברובם אחד מהשני, אך כשצריך לשאול מי מהם נותן את החבילה המיטבית של אמינות, בטיחות, ותחזוקה זולה…
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
- 3 תגובות
- 782 צפיות
שלום לכולם, Long Story Short מה שנקרא, לקחתי שנה שעברה ליסינג פרטי - אוקטביה 1.2 חדשה. ההוצאה החודשית שהייתה אמורה להיות דרך החברה שלי הייתה אמורה להקל על הדברים, אך לא יצא לפועל בסופו של דבר. מה שאומר שבסופו של דבר 2450 ש״ח ״נפל״ עלי. (הרבה יותר מדי) ביקשתי לשנמך בחברה שאני נמצא בה והוצא לי 2 אופציות: יד 1 - א. פלקסווגן ג׳טה 2013 - 1.4 עם כ 100K ק״מ ב. טויטה אויריס היברידית - 1.8 גם כן עם כ 100K ק״מ הסיפור הזה אמור להוזיל לי כ1000 ש״ח בחודש. האוקטביה ממש טובה וממש התחברתי אליה וגם אישתי, ויש מלא מקום לשים עגלה מאחורה וכו׳ לכן במקום כלשהו, הג׳טה להבנתי זה אותו רכב בגדול (מנוע/גיר) מה הייתם לוקחים במקומי ? בהתחשב למטען אחורי גדול, נ…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
מיני אוט' עד 70K
מאת Id0-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברה, אני מחפש רכב מיני לאישה, התקציב עד 70K, הדרישה לאוטומט היא הכרחית, אם יד שניה אז בן שנתיים לכל היותר, חשוב חיסכון בדלק מקסימלי ורכב אמין עם תחזוקה זולה, החשש מהאירופאיות הוא ממשי בקטע הזה (או שלא?) ההחלטה חייבת להתקבל עד 3/6 בעקבות דרישת עבודה. עדיין לא ביצעתי נסיעת מבחן בשום רכב חוץ מיונדאי I10 1.2 וקיה פיקנטו 1.2 (אהבתי) הרכבים שאותם בחנו עד עכשיו: סוזוקי אלטו החדשה (סלריו) , נכנסת בתקציב אבל הגיר הרובוטי לא קיבל ביקורות טובות. יונדאי i10, בגרסאת ה1000 סמ"ק חלשה מידי לטעמי, בגרסאת ה1.2 חדש לא מצליח להיכנס בתקציב ויד שניה יעלה כ64K במצב טוב. קיה פיקנטו, ראה ערך יונדאי רק שהיא כרגע במבצע חבר ב74K שזה קצת מתיחה של התקציב אבל אפשרי. …
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
ברשותי יונדאי גטס 2006 דגם gls , מנוע 1.4, עם 85K . אני כבר מתכננת על הרכב הבא שיהיה לי ושמתי עין על הונדה ג'אז בגלל: 1. אמינות 2. מרחב פנים מפתיע 3. צריכת דלק טובה 4. רכב מפנק ומאובזר לעומת הגטס קשישה שלי אלא שלאחרונה אני נתקלת בביקורות שהג'אז מרעישה ו"עגלה"... אמנם אין מה להשוות הונדה ליונדאי, ג'אז לגטס, אבל ההשוואה בכל זאת מתבקשת. אני לא אחליף לרכב ב55 אלף לפחות אם הוא מרעיש ועגלה... אני רוצה לדעת אם הביצועים של הג'אז עדיפים באופן משמעותי על הגטס, אחרת זה ממש לא משתלם עבורי ...
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מתלבט אם לקנות פיקנטו 0 קמ מליסינג ב68 אלף שזה חריגה גדולה מהתקציב או מיצובידי אטראז 2014 עם 65.000 קמ שעברה בדיקה שלי במוסך ויצאה נקיה תודה לעוזרים
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 889 צפיות
אנחנו שוקלים לרכוש רכב שנתון 2013 עם ק"מ נמוך מאלבר. הם טוענים שהרכב הגיע בטריידאין. מה חשוב לבדוק כדי לוודא שאין עיזים? זו חברה אמינה ??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 446 צפיות
שלום לכולם. אני חושב על קנות רכב ראשון ורציתי לשמוע את עצתכם. מחפש רכב שיהיה נוח לבחור גדול (1.92) ועוד בערך שני נוסעים. שיהיה נוח לנסיעה מחוץ לעיר, אמין, שהתחזוקה שלו לא תהיה יקרה וככה גם הביטוח. בגלל זה חשבתי ללכת על משהו משפחתי כמו הטיוטה קורולה RUNX. האופציות שעלו לי בנוסף הן הונדה סיוויק (דור 7) סובארו אימפרזה פורד פוקוס דור ראשון מעדיף רכביים ידניים והאצבק (אלא אם כן זה משהו ממש שווה אז מוכן להתפשר...) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nadavshapira24, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
* למי שאין כוח לקרוא הכל - 3 שורות אחרונות מסכמות את מהות הפוסט * שלום לכולם, אני מחפש לאמא שלי רכב, ומה שהכי מצא חן בעיניה זה הדגם הנ"ל. בסה"כ נראה שהרכב נותן תמורה גבוהה יחסית למחיר שלו, וניתן למצוא אחד שמור עם ק"מ נמוך מאנשים מבוגרים שלא התפרעו איתו בכלל. בשנתון של 2011 ניתן למצוא S40 עם ק"מ של עד 15K לשנה במצב טוב במחיר של עד 70K. נשמע על פניו אופציה טובה לעומת מאזדה 3 עם נתונים דומים. חשוב לה מאוד הבטיחות, והיא אוהבת את התחושה שהרכב מרגיש "כבד". הוולוו עונה על הדרישות האלה. היום הלכנו לראות רכב כזה, ואני נהגתי עליו. זה היה הדגם עם המנוע החלש יותר בחבורה. 2ליטר עם 145 כ"ס. לא מדהים אבל בשבילה זה די והותר. עניין צריכת הדלק לא משמעותי (נסועה של כ10…
הודעה אחרונה מאת bencf, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים, אני מעוניין לרכוש פורד פוקוס 4 דלתות, 2011, 90,000 ק"מ. הרכב הוא יד שנייה כשיד ראשונה זה ליסינג 0 ק"מ. לרכב יש מספר "פגיעות חנייה", ופגמי צבע. מבחינה חיצונית הוא לא תוחזק כראוי. עשיתי לו בדיקה הבוקר, ואיני יודע כיצד לפענח את תוצאות הבדיקה ולחשב אותם במחיר: מנוע - רעש מערכת שסתומים מיכלי מנוע ומותנים סרן קדמי והיגוי - נקשיות/רעשים ממערכת היגוי ומתלים העברת כח - נקישות בשילוב הילוכים ובהחלפות הילוכים מלבד זאת יש כפי שאמרתי פגמים בריפוד ומכסי פנסים עם סדקים. (לא משהו מהותי, גפי שאמרתי פגיעות חנייה, והרכב זקוק לשטיפה + ווקס, מבחינת ריפוד לא הבחנתי במשהו חמור מדי) הצעת המחיר האחרונה שמסרתי על הרכב הינה 36,000 ש"ח (מחירון 45 +-)…
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
- 2 תגובות
- 627 צפיות
קיבלתי הצעה ליונדאי i30 עם הסאן רוף(אוקס ויואסבי) ב-50000 שנתון 2011 130000 ק"מ לאחר נסיעת מבחן האוטו הרגיש מצויין.....כמו כן התחייבות ל3 טיפולים מתנה, ואחריות ל3 שנים על גיר ומנוע. משתלם??
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- 2 תגובות
- 965 צפיות
ערב זך חברים, אני מעוניין לרכוש c4 דיזל 2012 ומחפש חוות דעת על הרכב. - צריכת דלק ממוצעת - אמינות, האם רואה מוסך - האם ישנה שרשרת תזמון או רצועה ואפשר להוסיף גם מה שלא פה תודה
הודעה אחרונה מאת Omri Romano, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, אני מחפש ג'יפון שיהיה נח מרווח (שלושה קטנטנים מאחור) חסכוני (יחסית) ואמין. הנסועה שלי היא 15 k בשנה. שליש בין עירוני ושני שלי עירוני. אני רוצה לעבור מניסאן אלמרה טקנה 2006.
הודעה אחרונה מאת Eladd156, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות מאליבו אזור השנים 2009-2010, ואשמח לדעת מהם ההבדלים המהותיים בין שני הדגמים של מנוע, 2.4 הייטק שהבנתי שהוא חדש יותר לבין 3.5 שהוא מיושן יותר. יש לי חבר שאומר שדווקא 3.5 יותר טוב למרות שהוא מיושן יותר, אך לא קיבלתי הסבר מקצועי לגבי העניין ובנוסף אשמח לשמוע מחברי הפורום המנוסים. כל הנוגע לצריכת דלק אני מודע שזה רכב ששותה דלק ואני מוכן לעמוד בהוצאות, יותר מעניין איזה מהדגמים יותר אמין בעיקר, אולי יש מחלות ידועות, בלוחות שונים ראיתי ש 3.5 יותר יקרה אפילו. תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת niko26, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 829 צפיות
שלום חבר מוכר את ה i30 שלו סוף שנת 2012 הדגם עם ה 147כ"ס עם 135 אלף ק"מ, ב 60 אלף (מחירון 88 אלף). זה הדגם עם הגג פנורמני והגג נפתח. הרכב יצא מליסינג וחבר שלי כרגע יד שניה ואני רוצה לקנות את הרכב, חלק אומרים לי שווה וחלק אומרים שהקילומטרז גבוהה.. אבל נמשכתי לרכב הזה , תוכלו לתת לי חוות דעת?
הודעה אחרונה מאת Rony999, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 485 צפיות
אני רוצה לקחת יונדאי גטס לבדיקה בראשון לציון אשמח להמלצות, תודה .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 827 צפיות
היי, אני מחפש רכב אוטומטי בתקציב 30-40k מליסינג/יד שנייה שנתון 2011-2012. השימוש ברכב הוא בעיקר נסיעה לעבודה על ציר תא רעננה (25 קמ לכל כיוון) אבל חשוב לי שיהיה רכב שאפשר לנסוע איתו לטיול בכיף) היות ואני גר בתל אביב הרכב ישמש גם לנסיעות קטנות בתוך העיר. ממה שקראתי הגעתי לאופציות הבאות: סיאט איביזה יונדאי i20 אופל אסטרה אופל enjoy קיה ריו אופל קורסה פרמטרים שרלוונטיים עבורי הם: עלויות תחזוקה (רכב שלא ידוע בבעיות גיר כלשהן וכו..) נראות (מראה צעיר) רכב שיהיה אפשר למכור בירידת ערך סבירה בעוד 3 שנים - זהו הזמן שאני מעריך שהרכב ישרת אותי. אשמח לשמוע תגובות לגבי הרכבים שרשמתי ובכלל הצעות נוספות. תודה מראש לכל המגיבים!
הודעה אחרונה מאת נומד,