ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מבקש בבקשה חוות דעת זריזה ברכישת רכב. מדובר ברכב מסוג פולקסווגן פאסאט comfortline מנוע TSI 1.8 160 כ''ס. הרכב מאדם מבוגר יד 00 עם 90,000 ק''מ מטופלת במוסך המרכזי. ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה על האמינות שלו על סוג המנוע האם הוא מומלץ איך הוא בצריכת דלק ואין לי מושג מזה בעצם גיר טיפטרוניק האם זה DSG7? יש כאלה שאומרים לא להתקרב לגירים כמו טיפטרוניק כי יש בהם המון בעיות לכן באתי להתייעץ פה איתכם. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי!
הודעה אחרונה מאת avi shalom, -
- 3 תגובות
- 786 צפיות
שלום לכולם אני חושב לקנות בסכום הנ"ל ההתלבטות שלי , הוא רכב חדש יחסית כמו לדוגמא סוזוקי קרוסאובר 2014 או יונדאי ix35 2012 מצאתי רכב יונדאי ix 35 צבע לבן.שמורה מאוד עם 40000 ק"מ בכ100000 השאלה היא האם זו עסקה משתלמת? מדובר בגיפון יפה מאוד. שבקושי נסע לציין כי אני נוסע בממוצע כ 12000 ק"מ בשנה לרוב לבד[בית עבודה, קאנטרי]פ, חופשה משפחתית מחוץ לעיר עם עד פעמיים בשנה לציין כי הילדים גדולים[שהקטן מבניהם חייל] עד עכשיו יש לי הונדה סייוק 2007 עם 100000 ק"מ, וחשבתי להתקדם ולקנות רכב מפנק יותר. ויש לי בבית רכב נוסף קטן יותר והאם הרכב ישמור על שכירות גבוהה .למרות שנכנס הטוסון החדשה לתשובתכם אודה
הודעה אחרונה מאת mor6439, -
שלום, למי שעוקב כאן אני ממש לפני רכישת שברולט קרוז 2011 מAvis. כאשר הציגה בפניי הנציגה את טופס הבדיקה של הרכב היה סעיף של החלפת הילוכים מאוחרת ונקישה בגיר— בדיקה שנעשתה על ידי מכון מורשה שאני לא זוכר את שמו בינואר. כמובן שלקחתי את הרכב לקומפיוטסט לבדיקה נוספת והתגלו שם מספר ליקויים סבירים לרכב ולשנתון ויאמר לזכות Avis שהם הכניסו לי את הרכב לUMI וטיפלו לי בכל הליקויים שהתגלו (סך של 1500 שקל). מה שמטריד אותי הוא שבבדיקה של קומפיוטסט תיבת ההילוכים נמצאה תקינה במאה אחוז ללא רבב. האם לדעתכם לפני הקנייה עליי לבקש מavis שיעשו עבורי בדיקה של הגיר נוספת? מה הייתם עושים במקומי? ראוי לציין שבמידה ואני קונה את הרכב AVIS נותנים לי שנה אחריות על הגיר והמנוע.... תודה…
הודעה אחרונה מאת ReifA, -
- 2 עוקבים
- 43 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לרכב 122000 ק"מ, יד שנייה (ראשונה ליסינג) היסטוריית טיפולים מסודרת במוסכים מורשי יבואן, כולל טיימינג ומשאבת מים ב-114000 עוד לפני הבדיקה בקומפיוטסט בעלת הרכב הראתה לי קבלה בת שבוע (ראשונה לא ממוסך חברה- עשתה טיפול קטן לפני המכירה) על טיפול בנזילת שמן על ידי החלפת פקק ותיקון הברגה מסויימת, ולדבריה היות והמנוע לא נשטף כתמי השמן עשויים להיות תוצאה של בעיה שכבר תוקנה. לאחר הבדיקה בקומפיוטסט חיפה הרכב נלקח למוסך מורשה יבואן לקבלת הצעת מחיר על הרג'קטים. 350 ש"ח ושלושה ימים מאוחר יותר המוכרת קיבלה הצעה בכתב יד על פתק (כ-2000 ש"ח), ולדבריה המנוע אפילו לא נשטף לצורך איתור הנזילות. לגירסת המוסך הם לא מוציאים הצעות מחיר מפורטות מודפסות, למרות ששבוע קודם קיבלתי כזו כשבדק…
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי, אני מתלבט בין שברולט סוניק לבין קיה ריו. שתיהן בגירסה האוטומטית בנזין. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן ולכאן.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
פורסטר 2016
מאת karelson- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, כמה שאלות לבעלי פורסטר. 1. האם ההפרש בין X ל-XS שווה את הכסף, ההפרש עבורי יוצא כ-15-16 אלף שקל? 1.1 מישהו יודע מה ההבדלים? מבדיקה שעשיתי גלגלי מגנזיום 18, חלון פאנוראמי וכסא חשמלי, או שיש עוד ופיספסתי משהו? 2. מה עלות הצמיגים להחלפה?(צמיג אחד, מחליפים בזוגות להבנתי). 3.מה עלות הטיפולים? עלות ממוצעת לשנה או לטיפול כל מידע יעזור. 4. האם יש למישהו או מישהו נהג ב-XV 2.0 האם יש הבדל בנהגיה? יש הבדל בתזוזה מהמקום, כל השאר יחסית זהה, או שפיספסתי משהו. 5.כמה עולה ביטוח לפורסטר ומה הוא כולל? רצוי מחיר מממוצע להבין סדרי גודל. 6.עוד מידע חיוני? שיעזור להחלטה. K
הודעה אחרונה מאת karelson, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 433 צפיות
היי כדי להיערך מראש, אני רוצה לדעת איזה סכום כדאי להקצות כדי לקנות רכב. אני מבקשת עזרה כי אני לא מבינה בתחום. יש לי חסכון של 12,000 ש"ח ולפי שיטוט ביד 2 מוכרים רכבים בסכום הזה וגם בפחות. אבל האם כדאי לקחת הלוואה ו/או להיעזר כספית במשפחה כדי לקנות רכב יותר יקר? מכל מיני סיבות... למשל כי זה ישתלם לטווח הארוך, כי מי שקונה בזול משלם ביוקר בסופו של דבר, וכי אם אפשר לממן אז לא כדאי להתפשר על נוחות ואיכות. ואולי זה בסדר לקנות רכב חלש יחסית בהתחלה ובהמשך לשדרג? אני שואלת בשביל לשמוע מהניסיון שלכם. השימוש יהיה עירוני ופעם בשבוע-שבועיים נסיעות ממרכז הארץ לצפון הרחוק (200 ק"מ לפי גוגל maps) יש לי רישיון נהיגה ידני. תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 443 צפיות
היי שלום לכולם אני רוצה שתעזרו לי למצוא אוטו טוב בישבילי מיני סגנון איביזה/פולו מראה ספורטיבי נוחות נסיעה בטיחות לא זוללת דלק חזקה חשבתי על Polo 2012 או Seat Ibiza Sport 2010-2011 לא חשוב לי ידני או אוטו' עדיפות לידני
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 4 תגובות
- 678 צפיות
אהלן תקציב 40 א שח שימוש עירוני גיר ידני יד 1-2 מתלבט בין ניסן מיקרה, יונדאי I20, ספארק, סקודה פאביה אני לא בקיא בתצרוכת דלק ריאלית / תחזוקה שוטפת ותחזוקת טיפולים ולכן שואל, אשמח להמלצות/עצות
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 888 צפיות
שלום חברים, מעוניין בהמלצתכם לסופר מיני/מיני עד 15. קריטריונים 1.אחזקה זולה(אני יודע שכמעט קשה בסכום הזה ובשנתונים האלו אבל עדיין..) 2.צריכה טובה(באיזור ה13 לליטר נראה לי סביר) 3.נוחות 4.נראות 5.סחירות נוסע בין 1000-1500קמ בחודש חשבתי על ה206 והורידו אותי ממנה כמו כן על הרכביםשאתם ממליצים אשמח אם תגידו מה לבדוק במיוחד במהלך הבדיקה והקנייה
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים מה דעתכם על הדגם הבא: http://www.seat.co.il/lp/seatibiza_oct15/?ref=SELF מנוע 1.0 TSI מחיר מבצע של 83K שווה לרכוש אותה? מה דעתכם
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 754 צפיות
ערב טוב, אני ואחי מחפשים רכב קטן ידני וחסכוני-חשבנו על פיאט פונטו ספייס. היום ראינו פיאט 2002, יד 3, 141000 ק"מ, עברה טסט לפני שבוע. סה"כ מבחינה מכאנית נראית בסדר (עד כמה שיכלנו לבדוק) אבל יש בעיה עם המזגן, המוכר לא בטוח מהי בדיוק. יש טעם בכלל להתעסק עם הרכב הזה? לידע כללי-מהי התקלה הכי יקרה שיכולה להיות במזגן? בנוסף מבחינה חיצונית היא לא הכי שמורה. מחר אנחנו הולכים לראות עוד פיאט, שנת 2003 יד 2, 134,000 ק"מ. גם כאן יש בעיה עם המזגן, המוכר טוען שרק צריך למלא גז. מה אתם ממליצים? כדאי בכלל להתקרב לרכבים עם בעיות במזגן? תודה
הודעה אחרונה מאת petrolhead-18, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 811 צפיות
היי, רציתי לדעת אם יש רכב טוב שיתאים בתקציב הזה. זה יהיה הרכב הראשון שלי אז אני לא רוצה להיסחף יותר מדי. הכיוון שלי הוא יותר משפחתי(גם טיפה יותר קטן יהיה בסדר אבל לא מיני). שמתי עין על מאזדה 2(2011 ראיתי בקל-אוטו ב31,000). השאלה אם יש רכב יותר מומלץ לקנייה. אני לא אשתמש בו הרבה, מאמין בערך 1000 ק"מ בחודש, אך אם אפשר שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק, וכמובן שנוח, השנתון שאני מחפש הוא 2012 ומעלה, אך אם צריך גם 2011 יהיה בסדר. **אוטומט** תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת itzikius, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, העניין הוא כזה: אני מחפש רכב ל2 מבוגרים ו2 ילדים על מושב מגביה (שעבורו גודל של סופר מיני היה מספק) אבל הדרישה הקריטית שעבורה יצאתי מהסגמנט היא תא מטען מספיק גדול לטיולים של יומיים. בסופר מיני אתה דוחף 2 תיקים ונגמר המקום. חשוב לציין, הרכב יסע 20K בשנה. הדרישות הם כאלה: חובה אוטומט תא מטען שמתאים למה שתיארתי בערך אמין בטיחותי חסכוני מספיק כוח כדי לנסוע באזור ירושלים באופן גורף שנתון כמה שיותר חדש (עדיף 2011-12 אבל אתפשר על 10 אם יש הצעה טובה) וכל זה כמובן מוגבל בתקציב של 45K עם חריגה עד 50K. חשבתי על יונדאי i30, קיה סיד, סיטרואן c4. אני מבין שמכאן זה כבר שיקולים של כמעט בעיני המתבונן, אבל אשמח אם תוכלו להאיר לי על הבדלים מהותיים בינהם שלא רא…
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 530 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אשמח לשמוע דעתכם
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
-
- 2 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי אני מתעניין ברכישת אופנוע 250 סמק של חברת LONCIN מדגם LX250GZ. מישהו מכיר/ שמע? עד כה שמעתי חוות דעת אחת טובה עליו ואני מפחד לקנות בלי לדעת יותר פרטים. בכללי יש לי הרבה ניסיון ברכיבה על קטנועים ואופנועי בנפח 250. קישור לאתר שלהם: http://www.loncin.co.il/ תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת roytl, -
שלום לכולם , אז לצערי לא הספקתי להזמין את הרכב ונגמר המלאי צפי לתחילת 2017 ולא נראה לי הגיוני לחכות ככ הרבה. מה לדעתכם יכל להוות חלופה (הסופרב שרציתי הייתה ברמת גימור STYLE ומנוע 2000). העלות של הדגם הנ"ל היא 224 אלף על הכביש (כולל אגרות איתורן וכו...) הדרישות העקריות הם נוחות , מרווח פנים נדיב , צריכת דלק לא גבוה , בידוד רעשים טוב , ומספיק כח להאצות ביניים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 0 תגובות
- 490 צפיות
רציתי לדעת אם עשיתי בדיקה לרכב מסחרי ויש ליקויים על הרכב האם בדיקה שניה תעלה אותו מחיר של בדיקה רכב באותו מכון? (כמובן אחרי שתיקנו את הליקויים).
הודעה אחרונה מאת liorgall, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 742 צפיות
אין לי כל כך מושג ברכבים את האמת ומה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עם התקציב הזה. הציעו לי יונדאי גטס או צ'ברולט אבאו וגם ראיתי שזה באמת עומד בתקציב שלי. אפשר הצעות? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום, קבעתי מספר נסיעות מבחן על כמה משפחתיות, וגם על הסופרב 1.4 בעוד כשבוע וחצי. מחפש רכב איכותי, חזק, מרווח, עם תא מטען גדול. אבדוק את מאזדה 6 סטיישן, מאזדה CX5, ופורד קוגה (אין כרגע מונדאו או ס. מקס) שנראה לי צפוף משהו. אם לא תהיה כאן הפתעה אלך על הסקודה. היברידיות לא רלוונטיות. מבחינת הסקודה הבנתי שה 1.4 חזק מספיק ולכן קבעתי את נסיעת המבחן עליו, ואם הוא ירגיש לי טוב אז ככל הנראה אזמין את הדגם המאובזר. השאלה האמיתית היא האם מישהו נהג על ה 1.8 עם 180 כ"ס (אותו מומנט) ויכול להעיד שהוא משמעותית יותר חזק ושווה לקחת אותו עם אבזור הבסיס אל מול ה 1.4 המאובזר? ובכלל אשמח לקבל רשמים מכל מי שהתנסה עם הרכב או שיש לו אחד (לא משנה איזה מנוע). אין צורך כלל …
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
רכב עד 20K
מאת gal232- 1 תגובות
- 438 צפיות
אהלן, אני סטודנט ומחפש רכב שישמש אותי לנסיעות מנקודה א' לב' שיהיה אמין חסכוני בדלק וקילומטרז' נמוך גיר אוטומט אשמח לשמוע הצעות (: אני כרגע מתלבט בין יונדאי גטס לבין רנו קליאו 3 . ראיתי למכירה רנו קליאו 3 שנת 2009 ב18,000 ש"ח שעשה 85,000 קילומטר השאלה בגלל שזה רכב צרפתי האם כדאי ?
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשמח לעזרה בבחירת אחת מ-2 המכוניות בכותרת (מבלי להתחשב בנתונים כמו מחיר או ירידת ערך). חשוב לי להשוות ביצועים / אבזור / בטיחות. אין ספק שבBMW ההנעה האחורית מהנה עד מאד. ואילו לאאודי יש הנעה קדמית (דגם ה-quattro לא בתקציב). אבל מהמחקר שעשיתי, הבנתי שאאודי פרצו דרך עם הדגם החדש , מכל הבחינות: קלה יותר, מקדם חיכוך נמוך יותר, גדולה יותר, מערכות בטיחות מתקדמות כמו התרעה בשטחים מתים ובלימה אוטומטית עד מהירויות נמוכות. מישהו התנסה ויכול להמליץ? הצרכים הם צרכים של ככל רכב משפחתי: נסיעות בעיר ומחוץ לעיר. אנחנו במשפחה עושים משהו כמו 20~25 ק"מ בשנה. שאר המתחרות לא רלוונטיות. ההתלבטות היא רק בין שתיהן. תודה מראש אגב בהשוואת כל הביצועים ה"יבשים", מקבלים תו…
הודעה אחרונה מאת רון_רון, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. אני ואמא לקראת רכישה של רכב, עומדות בפניי 2 הצעות באותו המחיר (55 אש"ח): פורד פוקוס 2012 ברמת גימור "ספורט", מנוע 1600 עם הגיר הרובוטי. או אופל אסטרה אוטומטית, מנוע 1400 טורבו (שמגיע ברמת גימור אחת, אם כי באקזמפלר הספציפי הזה יש מסך גדול בקונסולה המרכזית שברכבים האחרים מהדגם לא ראיתי) אבא שמייעץ לנו התלהב מרמת הגימור של הפוקוס והוא מעדיף אותה בגלל הרושם שפורד הותירו עליו לאורך השנים. אני מצד שני (משיטוט מועט בפורום וברחבי האינטרנט) הבנתי שהגיר של הפוקוס הוא מקור לבעיות. מי יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר תאונה, מחפש רכב 6-7 מקומות, בתקציב של 30 אלף שקל. הציעו לי סטרואן פיקאסו 2008 ב32 אלף שקל. האם זה נכון שיש לרכב הזה בעיה בגיר (אמרו לי שהוא נוטה להתקלקל וההוצאה עליו גדולה) ולכן לא כדאי להתקרב אליו?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני מוכר את הרכב הפרטי מסוג הונדה אקורד שנת 2005 נפח 2000. האוטו שמור ביותר,והמודעה מפורסמת כמעט חודש וטרם זכיתי לטלפון אחד. אני דורש מחירון. האם אין לרכב שוק?? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
רנו קאפצ'ור
מאת Lirantad- 0 תגובות
- 454 צפיות
אני עומד לפני רכישת רנו קאפצ'ור בן שנתיים וחצי עם ק"מ יחסית נמוך. רציתי להתייעץ ולהבין האם אחזקת הרכב היא יקרה מבחינת טיפולים וחלפים יש סטיגמה שהחלפים של רנו יקרים,האם זה נכון? אשמח לשמוע עוד דעות לגבי הרכב אם יש. שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Lirantad, -
תקציב 8K
מאת danielgold-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, כרגע התחלתי לעבוד בעבודה חדשה כ20 דקות נסיעה מהבית ואלה יהיו הנסיעות היחידות שלי ברכב הנסיעה היא ברובה בכביש בין עירוני אשמח לעזרתכם בייעוץ לרכב עד 8,000 אני גבוהה יחסית 1.90 מטר אז אני צריך רכב נוח שמתאים לגבוהים, אמין וחסכוני תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת roy007, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנחנו מחפשים רכב משפחתי משומש סביב ה-90K. נוחות נסיעה, ביצועים טובים ואמינות סבירה הם Must. הרכב יסע פחות מ-10,000 ק"מ בשנה, אז צריכת דלק לא כ"כ חשובה. בינתיים, אנחנו מסתכלים על: גולף דור 7, הונדה סיויק 2014-2015 וסיטרואן C4 עם מנוע 1.2. היום נתקלתי באפשרות מעניינת - יונדאי I40 סטיישן. גרסת הסטיישן שמגיעה ברמת גימור Elite מאובזרת בטירוף, נמכרת בשנתונים 2012 סביב ה-90K. מבחינתנו תא המטען הגדול הוא יתרון. לא נסעתי ברכב מעולם. מה אתם אומרים? אלטרנטיבה מעניינת למשפחתית אם צריכת דלק לא מדאיגה אותנו?
הודעה אחרונה מאת raniAA, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי לאחר חישובים והחלטות החלטנו שלא מוותרים על רכב קיים שלנו במיוחד אחרי שהשקענו המון על תיקון והחלטנו לרכוש רכב נוסף מיני בתקציב עד 30K מכיוון שמדובר על רכישה עם מימון מלא אז מוגבלים רק לחברות ליסינג. קיבלנו הצעה לסיטרואן C1 שנת 2013 עם 70K ק"מ בעלות מאוד מפתה ואני מתלבט בקשר לגיר רובוטי שיש לה... האם אפשר להתקדם עם עסקה או כדאי להזהר בגלל הגיר?
הודעה אחרונה מאת ranchuk, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 559 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- borsood
- amirtoar
- נהג מירוצים ותיק
- yor2
- sperial
- שחר 1
- מה רע בשביט?
- חלביה
- גולדן191
- lanosforce
- daniel.asu