Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קבעתי מספר נסיעות מבחן על כמה משפחתיות, וגם על הסופרב 1.4 בעוד כשבוע וחצי. מחפש רכב איכותי, חזק, מרווח, עם תא מטען גדול. אבדוק את מאזדה 6 סטיישן, מאזדה CX5, ופורד קוגה (אין כרגע מונדאו או ס. מקס) שנראה לי צפוף משהו. אם לא תהיה כאן הפתעה אלך על הסקודה. היברידיות לא רלוונטיות.

מבחינת הסקודה הבנתי שה 1.4 חזק מספיק ולכן קבעתי את נסיעת המבחן עליו, ואם הוא ירגיש לי טוב אז ככל הנראה אזמין את הדגם המאובזר.

השאלה האמיתית היא האם מישהו נהג על ה 1.8 עם 180 כ"ס (אותו מומנט) ויכול להעיד שהוא משמעותית יותר חזק ושווה לקחת אותו עם אבזור הבסיס אל מול ה 1.4 המאובזר?

ובכלל אשמח לקבל רשמים מכל מי שהתנסה עם הרכב או שיש לו אחד (לא משנה איזה מנוע).

אין צורך כלל להתייחס לעלויות אחזקה, סחירות או אמינות, רק לאיכות הרכבים.

תודה לכולם!

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תלוי באופי הנהיגה שלך ומה אתה מצפה מהרכב.

אם אופי הנהיגה שלך רגוע, והרגל שלך לא "כבדה" על דוושת הדלק, אני מניח שה-1.4 תספיק.

לדעתי, לא הייתי מוותר על מערכות הבטיחות האקטיביות שסקודה מציעה.

עם זאת, בהתאם לרשימת הרכבים ציינת שאתה מעוניין לבחון, המצב נראה אחרת, אתה מעוניין ברכב עם אוריאנטציה "ספורטיבית".

במקרה כזה הייתי ממליץ לך לבחון את ה1.8 ובמקביל ולנסות לקחת את רמת הגימור הגבוה יותר.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

נהגתי היום על הקוגה והתאכזבתי. אמנם המנוע חזק אך ההיגוי לא טוב וכשמאיצים חזק בפניה קלה הפרונט רוקד. מושב אחורי צר, רעשי רוח מ 100 קמ"ש ובפנוכו של פוקוס 2011. לחיוב הרכב מאוד נוח, מזגן טוב קדימה אחורה ובידוד רעשים טוב. אין קרקושים ורעשים והאכב באיכות טובה.

משם המשכתי למאזדה: ה 6 הפתיעה לטובה עם תחושת האיכות מבפנים, ההידוק והנוחות. סיבוב קצר על ה CX5 הראה לי שהוא לא בשבילי, מרגיש משמעותית פחות איכותי מה 6. בסופו של דבר ה 6 סטיישן נותנת חבילה מצויינת ועם ריפודים בהירים תהיה אחלה. הרכב לא טיל אבל כחבילה משפחתית היא מצויינת. כאמור, הופתעתי מאוד לטובה והיא בהחלט מועמדת. אעדכן לאחר נסיעה בסופרב. בינתיים אשמח לעדכון מבעלי סופרב או בעלי מאזדה 6 בכדי ללמוד על ריג'קטים או ספויילרים אפשריים (דוגמאת הסנפיר המעושה בשיפולי גג הסטיישן).

תודה רבה

פורסם

לפעמים השפעות קרינה שמחוללות מוטציות גנטיות נמדדות בפועל רק אחרי דור שלם. כלומר, אם ח"ו יש השפעת קרינה או שדה מגנטי על גנום, הוא קודם ישפיע על ילדים שאצלם תהליך בניית התאים הוא מואץ ולכן הסיכוי למוטציה גדול משמעותית. יש סיכוי, קטן ככל שיהיה, שזה כן משפיע, אך בפועל תראה את התוצאות רק בילדים של הילדים שלי או ח"ו במקרה של פציעה או מחלה יהיה תיקון לקוי של רקמת פצע או סיבוך של מחלה שבהן הגוף נדרש לתיקון עצמי וחידוש תאים מסיבי.

בקיצור, לא מתאים, בהחלט והלוואי שאני טועה, אך לא הילדים שלי הם אלו שיצטרכו לעמוד במבחן.

פורסם

יפה, גישה של הימנעות נבונה.

אם כך, אני מניח שלילדך אין ולא יהיו טלפונים סלולריים.

בנוסף אין ולא יהיה לך wifi בבית ואין לך טלפונים אלחוטיים.

בדקת פעם רמות שדה מגנטי ברכב מנועי?

אם תבדוק תופתע מהממצעים....

פורסם

אני לא הייתי מכניס את הילדים שלי לרכב היברידי,אם יש שמץ של סיכון מיותר,אני מעדיף לוותר,מעבר לזה הרכבים ההיברידיים בסגמנט הזה לא ברי תחרות מול הטובות שבסגמנט המשפחתיות הגדולות.

פורסם (נערך)
אני לא הייתי מכניס את הילדים שלי לרכב היברידי,אם יש שמץ של סיכון מיותר,אני מעדיף לוותר,מעבר לזה הרכבים ההיברידיים בסגמנט הזה לא ברי תחרות מול הטובות שבסגמנט המשפחתיות הגדולות.

לפעמים החשש יכול להיות לא מוצדק.

סתם עובדה: שדה מגנטי נוצר בחוטים שעובר בהם זרם.

ברכב רגיל, משהו ראה היכן יש צמות חיוט שיוצרות שדה מגנטי?

הצהרה שרכבים היברידיים לא ברי תחרות מול משפחתיות היא כללית וגורפת מדי לטעמי.

ההיברידיות יש להן את היתרונות שלהן. תלוי מה כל אחד מחפש באופן אינדיבידואלי ברכב.

פורסם

לכן המלצתי על הסונטה בה הסוללה יותר קטנה בהרבה מהטיוטה (כי הטכנולוגיה אחרת) ונמצאת בתחתית התא מטען, שזה רחוק מיושבי האוטו.

מבחינת התחרות, היא מתחרה חזקה בסגננט. תבדוק מבחני דרכים השוואתיים ותופתע.

פורסם

מבחינתי אין כאן טיעון נכון או לא נכון לגבי היברידיות. איש היישר בעיניו יעשה. עדיין מחפש אנשים עם ניסיון עם מאזדה 6 וסופרב שבטוח יעזרו לי לקבל החלטה יותר מושכלת.

תודה!

פורסם (נערך)
מבחינתי אין כאן טיעון נכון או לא נכון לגבי היברידיות. איש היישר בעיניו יעשה. עדיין מחפש אנשים עם ניסיון עם מאזדה 6 וסופרב שבטוח יעזרו לי לקבל החלטה יותר מושכלת.

תודה!

לצורך ההחלטה המושכלת ביצעת נסיעות מבחן בשני הרכבים?

עדכון: הבנתי שבוצעו נסיעות מבחן.

אם כך, התשובות צריכות להיות אצלך.

אם אתה מחפש חיזוק למה שאתה כבר מרגיש, אני חושב שצעד כזה לא נכון.

לך על ההרגשה שלך.

ראה תגובתי למעלה.

פורסם

תודה רבה. שוב פעם; על המאזדה נהגתי ועל הסופרב 1.4 אנהג בעוד כשבוע וחצי. שאלתי היא האם ה1.8 משמעותית יותר חזק שאבקש נסיעת מבחן גם עליו ואז לשקול 1.8 בסיסית מול 1.4 מאובזרת, וגם לשמוע על התרשמויות מהרכב לראות שאין לו איזו שהיא מחלה שכבר התגלתה בשלב מוקדם. אף אחד לא יחליט בשבילי ואין צורך בחיזוקים, אלא ברשמים ופרספקטיבה שונה שיכולה להיות לאנשים אחרים. ברגע שאנהג על ה 1.4 אדע תוך 8 שניות אם הוא מספיק חזק. אם חלש מייד אזמין נסיעה על ה 1.8 אבל אם הוא מספיק לי, האם מישהו שנהג על שתיהן יכול להגיד לי "עזוב אותך, ה 1.8 זה עולם אחר.."? לא רוצה לפספס, וכמו שממש הופתעתי לטובה מהמאזדה 6 אני עם ראש פתוח ל2 הסקודות.

תודה רבה!

• תוכן חדש...