Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר היה לי TSI DSGבעבר, עכשיו אני נוהג על גיר רציף שלידו המאזדה היא עילוי. קוץ במדבר יכול להיות פרח נהדר. ועדיין. נהגתי על האוקטביה 1.8 TSI DSG 180 בשנה שעברה והמאזדה לידה מרגישה כמו עגלה בלי סוסה. אז הכל יחסי. תודה

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגתי על הפאסאט 1.8 ו-1.4 ליטר, ועל מאזדה6 2.5 ליטר נהגתי במקביל לפאסאט 1.4. על הסופרב נהגתי רק בגרסת ה-280 כ"ס. ההבדל בין ה-1.4 ל-1.8 קיים, אבל לא מאוד מוחשי. אפשר להגיד שה-1.4 היה "יותר ממספק" וה-1.8 היה "יותר חזק ממה שצריך ביומיום". לצורך העניין ה-1.4 הרגישה ברוב התנאים חזקה באותה מידה ולעיתים אפילו חזקה יותר מהמאזדה.

אם אתה רוצה מכונית חזקה, ה-1.4 כנראה לא יספק אותך. אבל אם ה-6 הייתה לך טובה, אני חושב שאין צורך אמיתי ב-1.8. אם אנחנו משקללים פנימה גם את האבזור העדיף ב-1.4, אני חושב שהבחירה די פשוטה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב אחרת. כוח זה האיבזור היותר חשוב שניתן לקבל ברכב לדעתי. זו רק שאלה של סדר עדיפויות. ואני הרגשתי הבדל מוחשי בנהיגה על ה1.4 ל1.8 (באוקטביה)

פורסם

יש הבדל, זה גם מה שאמרתי. אבל הוא לא כזה גדול.

לאחרונה נהגתי גם על ה-A4 1.4. והיא מרגישה ממש ממש ממש מספיקה מבחינת כח, עד 130 קמ"ש. אם מנסים להאיץ ממהירויות גבוהות היא מרגישה שקצת נגמר לה הכח, אבל בכל מהירות חוקית היא ממש ממש בסדר. אפילו מפתיעה בכמה שהיא לא חלשלושה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מציע לפותח השרשור לנסוע גם ב1.4 וגם ב1.8 בכל מקרה ורק אז להחליט. הכל יחסי . אצל אחד ההבדל קטן ואצל השני הוא משמעותי....

פורסם (נערך)

בעוד כשעתיים אני הולך לחבר לנהוג על ה Octavia 1.8 TSI DSG 7 180 כך שתהיה לי תמונה דיי טובה לביצועי המנוע. נכון שהאוקטביה יותר קלילה וזריזה אבל בטח אחוש קצת איך המנוע מתנהג ומגיב.

עריכה:

פוק-יט. הרגע הזמנתי נסיעת מבחן גם על הסופרב 1.8. שלא יישאר ספק.

עריכה אחרונה על ידי Achtung
פורסם (נערך)

אתה מודע לזמני ההספקה של הסופרב?

התעניינתי השבוע לגבי ה-1.4 בצבע לבן או כסוף ונמסר לי שיגיעו רק בנובמבר.

לא שאלתי לגבי ה-1.8 או לגבי צבעים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי tom7
פורסם

אני די התאכזבתי מה1.4, אולי כי ההייפ על הסופרב גרם לי לצפות ליותר מידי. בעיר הכח מספק, מחוץ לעיר פחות. היא מאוד חסכונית. לא מאוד נוחה (כסאות); ודי רועשת. ממש לא פרימיום. מצד שני, במחיר שלה זה הרבה פח לשקל ומנוע מספק לרוב האוכלוסיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אינני טועה, ל-1.4 ול-1.8 נתון מומנט זהה.

כל ההבדל הוא בכ״ס - הפרש של 30 כ״ס.

לדעתי בהינתן העובדות הללו - ה-1.4 תספיק כמעט תמיד.

לשם המחשה - ב-1.8 Tsi מהסדרה הקודמת של היצרן, שנחשב למנוע חזק מאוד והיה החזק בהיצע של האוקטביה למשל, היה פחות מומנט מה-1.4 החדש ורק 10 כ״ס יותר ממנו.

פורסם

בסוף פספסתי את החבר ולא נהגתי על האוקטביה(הוא מסורתי ושכחתי ששבת נכנסת מוקדם). דוקא כן נהגתי על הפאסאט TSI DSG7 160hp 1.8 דור קודם והיא הרגישה נהדר מבחינת כח.

פורסם

מבחינת כח, את חסרונות ה1.4 מרגישים בכביש המהיר. אבל, זה רק אם אתה באמת ממהר. לנהג המשפחתי הממוצע זה לא יפריע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...