Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה לסופרב החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על התגובות , אנסה לענות על הכל.

לגבי שברולט , צריכת דלק לא טובה בעליל , ונסיון לא הכי טוב עם היבואן.

לגבי אוקטביה , זה ירידה ברמה מבחינתי , וציינתי שאני לא מוכן לקחת DSG7 ולכן הגרסה היחידה היא VRS אבל גם אותה אין במלאי ולכן גם זה לא ממש משנה.

A4 בגרסה נורמאלית יקרה מידי (הבסיסית כבר יקרה יותר והיא מגיעה עם 1.4).

פאסאט אין מנוע 2.0 מה שיש מגיע עם DSG7..

לא נעול על רכב חדש מוכן לשקול גם יד שניה עד אזור ה 180 אלף.

ואני לא חושב ש ל 1.4 יש מספיק כח , בעיר אולי כן , בבין עירוני לי היה חסר ואפילו מאוד.

אני לא מצפה לאותו כח כמו בלאון שלי , אבל גם לא חצי.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

הבחור לא רוצה DSG7.

תנסה לחפש אוקטביה RS יד שנייה. חיפשתי ומצאתי רק שתיים למכירה, ללא מחיר מצויין:

ראשונה- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=4018864&Code=c119e1163d190d24a9934c7db21958f9

שנייה- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=3408996&Code=c119e1163d190d24a9934c7db21958f9

לראשונה אין גם קילומאטראז' מצוין, השנייה של סוחר עם ק"מ קצת גבוה (50 אלף) וכמות ידיים מוזר- 3 בשנה וחצי.

פורסם
שלום לכולם ,

אז לצערי לא הספקתי להזמין את הרכב ונגמר המלאי צפי לתחילת 2017 ולא נראה לי הגיוני לחכות ככ הרבה.

מה לדעתכם יכל להוות חלופה (הסופרב שרציתי הייתה ברמת גימור STYLE ומנוע 2000).

העלות של הדגם הנ"ל היא 224 אלף על הכביש (כולל אגרות איתורן וכו...)

הדרישות העקריות הם נוחות , מרווח פנים נדיב , צריכת דלק לא גבוה , בידוד רעשים טוב , ומספיק כח להאצות ביניים.

תודה.

מכיר את הבעיה מקרוב....

אני מצטער אך הסופרב עולה על כל החלופות שהוצעו כולל על אחותה,

אני יותר מצטער שרכב כ"כ טוב מיובא ע"י יבואן ככ שחצן (ניסיון עם 2 אולמות תצוגה, אי חזרה למענה טלפוני, המתנה של שבועות לנסיעת מבחן, אין מלאים ,קיצר לא לעניין)

יש ליבואן מזל גדול שיש לו ביד קלף כזה, אחרת אין הצדקה להתקרב לשם..

חבל

פורסם (נערך)

כן יוסיר אני מסכים איתך בהחלט , אני עדיין מחכה לנסיעת מבחן , לא שזה ממש ישנה משהוא בשלב הזה.

קרוזר אני בדקתי את הנתונים שמצהיר היצרן והם דיי נוכים וככל הנראה מנופחים.

לגבי הפאסאט , שוב היא מגיע עם DSG7.

לגבי ה RS אני מחפש כבר כמה חודשים , שני הרכבים הללו נמצאים שם כבר תקופה...

שוב תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

מה אתה חושב על לקסוס IS?

לי אישית העיצוב עדיין קצת קשה לעיכול ואני לא ממש מכיר את המושב האחורי והמרווח הפנימי שלה אבל משאר הבחינות אחת כזאת בת שנתיים בתקציב שהגדרת לרכב משומש יכולה להיות אפשרות מעניינת.

פורסם

האם פותח השרשור מוכן לפרט יותר מדוע הפסילה המוחלטת של ה-dsg 7?

אם יש נסיון רע אז למה להשאר ברכבי. קונצרן VAG?

הציעו חלופות כמו הסונטה ההיברידית.

בארץ אין "מבחר" גדול של רכבים שיכולים לתת פייט למרחב של הסופרב.

פורסם

לא נהגתי על הלקסוס לכן קשה לומר , ואכן העיצוב פה הוא או לאהוב או לשנוא , אבל בהחלט שווה בדיקה אני מניח.

בהחלט אבדוק את ה סופרב ההיא , מה שכן זה קצת גבוה לתקציב שלי ליד שניה , במחיר הזה אני צריך מימון , לא יודע הבנק עושה עסקאות בלון ברכישת רכב יד שניה.

הפסילה של ה DSG7 לא מנסיון אישי אבל של חברים מאוד קרובים , למזלי ברכב שלי אין בעיות , אבל אני פשוט לא מוכן לקחת את הסיכון ברכב יקר.

למה להישאר כי למעט הגיר החבילה הכוללת שרוב הוואגיות מציאות הרבה יותר טובה להמתחרים.

תודה.

2017 Type R

פורסם

לא יודע אם הציעו לך- אבל אינפיניטי Q50 אופציה לא שגרתית- יש מנוע 2.0T של מרצדס ומנוע היברידי (אותו V6 חובב סלד של החברה משודך למנוע חשמלי חביב).

פורסם

עד 180 יד שניה? הייתי לוקח אימפלה.

אבל לפי תגובות קודמות שלך אני מניח שדלק זה עניין שמציק לך,

אז שוב חוזר למה שקודמים אמרו, פשוט ביד שניה, A4 , פאסאט..

פורסם
לא נהגתי על הלקסוס לכן קשה לומר , ואכן העיצוב פה הוא או לאהוב או לשנוא , אבל בהחלט שווה בדיקה אני מניח.

לא יצא לי לשבת בIS הנוכחית, אבל אני מקווה ששיפרו משמעותית את המרווח כי הקודמת (שיש לי לא מעט נסיון מאחר ולחמתי היתה אחת שמאוד לא אהבה) היתה צפופה.

פורסם

יצא לי לנסוע על האימפלה אצל עמית מהעבודה , והיא מאוד אבל מאוד זללנית , סדר גודל של 7\8 ק"מ לליטר , גם הוא עצמו אמר לא פעם שאיללו הרכב לא היה עם דלקן אין סיכוי שהיה לוקח כזה , למרות שכל שאר הדברים בו הם אחלה סה"כ.

זה חצי ממה שהלאון שלי עושה היום.

אני מחפש משהוא בכיוון של 1-12 משולב , מבחינתי כל מה שיורד 10 ומטה פסול.

2017 Type R

• תוכן חדש...