Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה לסופרב החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייתכן ואין גג נפתח, אך השבוע סוכן הליסינג שלי אישר שאין כרגע אפשרות להזמין סופרב בכלל. לא 1.4 ולא 1.8 בלי שום קשר לרמת אבזור.

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בבוקר שוב התקשרו מ סקודה , שוב אותה תשובה אין הזמנות ואין צפי.

ולא משנה איזה מנוע או רמת אבזור , לצורך העניין אני בכיוון של ה L&K 220.

2017 Type R

פורסם

לא יודע אם כבר הציעו, אבל אופציה מצוינת היא לקסוס gs450 הייבריד, שניתן למצוא אותה כמשומשת בת כמה שנים בתקציב.

לדעתי, מכל בחינה שהיא (למעט תא מטען), זה רכב בליגה אחרת מהסופרב.

כמו״כ מה עם טויוטה אוואלון הייבריד?

טויוטה קאמרי?

כל הרכבים הנ״ל ייתנו צריכת דלק טובה מ-1/10.

פורסם

קשה לי להאנמין שמי שאהב סופרב יאהב עת ערמות הפלסטיק של טויוטה. לטעמי גם העיצוב שלהן מזכיר רכב לוויות (אופנתי).

פורסם

תזמין סופרב. קח בחשבון שיש אנשים שהזמינו את הרכב ויבטלו כי הם בדיוק באותה סירה. הזמנה עולה 2500 שקל אז למה לא לשים? ימאס לך לחכות בטל את ההזמנה וקח את הכסף.

אני מכיר בנאדם אחד שהזמין סופרב והוא עדיין לא יודע אם הוא בכלל יקנה אותה. הוא אמר לי שזה עלה לו 2500 שקל אז למה לא לשריין אופציה.

יהיו ביטולים ותקווה לקבל טלפון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
אני הזמנתי במרץ עם צפי לאוקטובר נובמבר, הוא דיבר כאן על 2017 ואנחנו עוד לא במאי. אם כבר היברידית אז אולי פורד פיוז'ן באיילון.

קיימות פיוז'ין בארץ נוסעות על הכביש? אני ראיתי רק במודעות יד 2 ומאוחר יותר במגרשים בדרום. חבל, כי אני רציתי פיוז'ין (הייתי אמור לקבל את הרכב מהמשלוח הראשון לארץ, אבל הגיע דגם מאובזר מידי שהיה יותר ממה שהייתי מוכן לשלם עבור רכב מיבוא מקביל).

ואם כבר הייבריד. למה לא קאמרי שעדיפה עליה בכל פרמטר אפשרי: מנוע חזק יותר (2.5 לאומת 2 עם תאוצה מהירה יותר), מערכת טובה מאוד של טויוטה. הדגם החדש של קאמרי שנמכר אצל היבואן הרשמי.

לא יודע בכמה מציעים את הפיוז'ין כיום, אבל קאמרי זמינה בשני רמות אבזור, אחת פחות יקרה והשניה מאובזרת עם ריפוד עור (בזמן שאני הייתי לפני קניית רכב, הקאמרי הייתה רק בגירסא מאוד מאוד יקרה).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ואם כבר הייבריד. למה לא קאמרי שעדיפה עליה בכל פרמטר אפשרי: מנוע חזק יותר (2.5 לאומת 2 עם תאוצה מהירה יותר),

נכון שהקמארי טיפה מהירה בתאוצה, אבל זה לא שהפיוז׳ן איטית (0-100 ב8.5 שניות). לגבי השאר בוא ספר לנו בבקשה במה היא עדיפה בכל פרמטר אפשרי.

פורסם

צריך לשנות את כותרת הנושא לזמן אספקה של הסופרב, הרי ברור שפות״ש לא מעוניין בשום דבר אחר חוץ מזה, וזה זכותו המלאה ובסדר גמור, רק חבל לשרוף זמן לאנשים.

פורסם
צריך לשנות את כותרת הנושא לזמן אספקה של הסופרב, הרי ברור שפות״ש לא מעוניין בשום דבר אחר חוץ מזה, וזה זכותו המלאה ובסדר גמור, רק חבל לשרוף זמן לאנשים.

לגמרי !! פשוט לשנות את הכותרת .

פורסם

חברה קצת פרופורציה , בדיוק בשביל זה נפתח השרשור , לצורך העניין אני בודק כרגע את ה אינפיניטי Q50 , שסה"כ נראת טוב רק שנראה לי שהיא קטנה מידי (לא ראיתי אותה מציאות עדיין , נמצא בחול כרגע).

לגבי הפיוזן , לא נראה לי כל הסיפור הזה של היבוא מגביל , טויוטה האמת לא בדקתי אבל בהחלט אופציה מעניינת , למישהוא יש נסיון איתה ויכל לספר משו ?

והסוברו , פשוט לא , צריכת דלק נוראה גבוה , מנוע 1.6 חלש יחסית , לא אהבתי בקיצור.

ויד שניה כרגע דיי ירד מהפרק כי יש צורך במימון...

2017 Type R

פורסם (נערך)
קשה לי להאנמין שמי שאהב סופרב יאהב עת ערמות הפלסטיק של טויוטה. לטעמי גם העיצוב שלהן מזכיר רכב לוויות (אופנתי).

אל תדבר שטויות.

עשית מסופרב מינימום מרצדס מייבאך.

ייתכן שבסופרב חומרים איכותיים קצת יותר (מהקאמרי ואולי מהאוולון, מהלקסוס כמובן שלא), אבל זה מתקזז עם יתרונות אחרים כמו נוחות עדיפה, בידוד רעשים ואפילו תחושת מרחב טובה יותר מקדימה.

וכן, נסעתי בסופרב (ואפילו הייתי בעלים של הדגם הקודם).

לגבי העיצוב - לא יודע על מה אתה מדבר. בכל אופן העיצוב של האוולון מרשים ונאה. ואפרופו עיצוב - הסופרב מזכירה מקדימה לא פחות ולא יותר מאשר את המונית הנפוצה בישראל. אז לפחות בתחום הזה לא הייתי נותן לה נקודות (יש לה הרבה יתרונות בתחומים אחרים כמו יחידת הנעה בגרסאות החזקות, מרווח פנים, תא מטען ואבזור).

צביפר - יש פיוז'ן על הכביש. אפילו טיפה נפוץ במגזר הדתי שחובב משום מה ייבוא אישי ומקביל.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

טוב לדעת שיש פיוז׳ין על הכביש. אני מקווה לראות יותר רכבים מיבוא מקביל.

רוברט, 8.5 שניות זה ל60מייל, מעבר לזה ממליץ לקרוא ביקורות על הדגם החדש של קאמרי. בcar and driver יש לו רייטינג יותר גבוה. וגם ממליץ לבדוק איזה מהרכבים יותר פופולארי בארהב.

בכל אופן, אחריות ומימוש שלה זה גם פרמטר חשוב. אחריות לשנתיים עבור דגם שלא בטוח שיש מלאי חלפים אצל היבואן. וגם האם כל חברה תסכים לבטח את הפיוז׳ין. אני זוכר שעם רנו חשמלית היו עם זה בעיות.

כל אחד מהרכבים האלו ראוי (לפיוז׳ין ניהוג עדיף לפי ביקורות, לקאמרי נוחות, בידוד), אני לא יודע מה המחירים של הפיוז׳ין כרגע, אבל קאמרי מציעה את הכל במחיר נוח למדי יחסית לקטגוריה עם אחריות ורשת מוסכים שזה גם יתרון בלתי מבוטל). יש גם יונדאי סונטה.

ואם כבר יבוא מקביל, יש הונדה אקורד הייבריד גם (דווקא ראיתי לא מעט כאלה על הכביש).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...