ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
שלום התקציב שלי בעקרון מקסימום 40 אלף אבל מעדיף פחות. אני צריך רכב מנהלים עם בגז גדול. מתלבט בין הרכבים האלה בבחינת עליות אחזקה ,טיפוליים, חלקים , דלק .ואיכות נסיעה
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בעוד כמה חודשים אני מתעתד להחליף את ה-I30cw שלי לאוטו אחר. הקריטריונים החשובים לי הם מקום במושב האחורי (יצטרך לאכלס בוסטר, כסא בטיחות, סלקל ואח"כ כסא בטיחות נוסף) , בגאז' נוח וגדול, אבזור בטיחות וגם תצרוכת דלק סבירה - סביב ה-1 ל-12 בנסיעה הררית מהרי ירושלים לירושלים. נסועה שנתית בתור מכוניות ראשית - באזור ה-30,000 ק"מ כרגע אני חושב על שתי האופציות האלה כשהמאזניים נוטים יותר לכיוון הקיה בעיקר בגלל אבזור הבטיחות שלה. אשמח לתשובה מבעלי ניסיון בנוגע להתרשמות שלהם מהאוטו, שלמרות שהן אחיות יש ביניהן שוני. תודה
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין באוטו לנסיעות קצרות בלבד לעבודה - כ15 ק"מ לכל כיוון בלי פקקים רציניים. אין לי צורך בשום דבר מיוחד והדרישות שלי הן בסיסיות: רכב קטן מחיר עד 15,000 ש"ח בטיחות סבירה לפחות (עדיף יותר מזה) אמינות גבוהה-מאד חשוב! צריכת דלק-לא קריטי כי נסיעות קצרות בלבד אבל עדיף שתהיה סבירה. אין לי שום דרישות מיוחדות לגבי איכות הנסיעה וכו'-מחפש אוטו קטן, זול ואמין. איזה דגמים מתאימים לדרישותיי ובאיזה שנות ייצור לחפש אותם? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 609 צפיות
מתלבט לפני קניה . . . מישהו יודע תצרוכת דלק ? האם יש שינוי כלשהו בשנים 2010-2012 בדגמים ? עלויות מוסך ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת BIG PAPA, -
- 3 תגובות
- 769 צפיות
שלום אז ככה יש לי 2 רכבים מועמדים לרכישה ,מרצדס e320 דיזל מודל 2005 או סאאב 9-5 שנת 2007 דגם וקטור איזה מהרכבים יותר אמין,נח,זמינות חלקים וכו?
הודעה אחרונה מאת din264, -
אני מעוניין לבדוק על שנתון 2011 אך הבנתי שהוא לא כ"כ סוחב בעליות. והוא די איטי. הרכב עבור נסיעה עם נהג 1. ולרוב הוא לנסיעות לעבודה (50 ק"מ הלוך חזור) מישהו יכול להמליץ ? או להפך ? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כחלק מהבדיקות שאני עושה כשאני מחפש רכב, אני מחפש את מספר הטלפון (כמו כולם אני מניח) של איש הקשר בגוגל. מגלים עולם שלם על בעל הרכב. מן הסתם אם הוא סוחר, אבל אפשר להבין עוד המון - למשל את איזור העבודה של הבנאדם על מנת לראות אם הק"מ הגיוני ועוד כל מיני טריקים. אחד הרכבים שחיפשתי את הטלפון של בעל הרכב בגוגל העלה תוצאה מאוד מוזרה. אותו הרכב והיחיד שעלה - לא סוחר (?) ק"מ שונה - עלה והגיוני, הרכב מפורסם זמן מה. אבל, מקום מגורים שונה - אולי הבנאדם עבר דירה אבל שם שונה? שם פרטי שונה לגמרי ובנוסף עוד יד התווספה אבל הטלפון הוא אותו הטלפון שווה בכלל להתעסק? אולי יש פה קומבינה מוכרת שאני לא מודע אליה? אני שואל קודם פה מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שנוכ…
הודעה אחרונה מאת bencf, -
הי, מחפשים אצלנו במשפחה מיני משפחתית בסביבות ה 100 אלף הפיאט ושתיה נפסלו עקב דעות קדומות ושוק גרוע. נשארנו עם מכונית ביניים כמו ג'אז ספייס ורסו והנוט את ההונדה לא אהבתי וגם הטיוטה מרגישה מקרקשת. ואז נזכרתי בנוט הבעיה שלא ראיתי ממנה כמעט על הכביש האם יש סיבה? בקיצור יס או נוט?
הודעה אחרונה מאת apex, -
- 1 תגובות
- 790 צפיות
מה עדיף קנייה או השכרה של מיני מחפרון
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום. בבדיקות מול אלדן בנוגע לרכישת רכב, הם נותנים התחייבות בחוה לטריידאין עתידי מהצורה של מחירון פחות מחירון. מישהו מכיר את הנושא? יש קאטש בתהליך?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
רכב מחו"ל ?
מאת ameerd-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 653 צפיות
שלום חברים יש שאלה לגבי קניית רכב מחו"ל. לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אם לא מבקש מהאדמן להעבור את זה. אז כך, שמעתי דיבורים שאם אתה מכיר תושב ( מישהוא מקומי עם אזרחות ) מאיזשהוא מדינה בחו"ל והוא בא לארץ לביקור עם הרכב הפרטי שלו, אפשר להשאיר את הרכב פה בארץ אחרי העזיבה עם יפוי כח שאתה אחראי על הרכב, אבל חייב כל 6 חודשים להוציא את הרכב לחו"ל ( ירדן או מצריים למשל ) ואז לחזור לארץ - הפעולה הזות למשך 4 שנים ואז אחרי זה אתה נשאר עם הרכב ויש אפשרות העברת בעלות ללא שילום מסים. מישהוא מכיר ? או יודע איפה בדיוק לחפש או מי לשאול על הדבר הזה ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני לקראת קניית רכב ראשון, לאחר התלבטויות רבות בין מבחר דגמים צמצמתי את הרשימה ל-2 דגמים: 1. שברולט ספארק החדשה 2016 (מנוע 1.4 אוטו' רציפה) ברמת אבזור LTZ 2. מיצובישי ספייס סטאר 2016 (מנוע 1.2 אוטו' רציפה) אבל לא במראה הנוכחי, הרכב עבר מתיחת פנים ואמור להגיע בחודשים הקרובים למיטב הבנתי( מישהו אולי יודע תאריך ? 0.0 ) איזה דגם עדיף אם אני מתחשב ב-3 פרמטרים: אמינות, חסכונית, ושמירת ערך בנוסף לפי כל מה שיצא לי לקרוא לאחרונה על החברה מיצובישי זה בכלל כדאי לקנות רכב שלהם עכשיו ? כל הסיפור הזה איתם לא יגרום לירידת ערך מהירה יותר ? שימוש הרכב הנבחר: 85 אחוז נסיעות עירוניות שטח מישורי, אבל בכל זאת מעדיף רכב שידע להתמודד עם עליות כי אני וזינוק…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מתלבט בין 2 הרכבים האלו. אשמח לתובנות ולשמוע את דעתכם על 2 הרכבים האלו. היתרונות שאני רואה שיש לגולף (בסדר יורד): מחיר, היא זולה בכ-10K (בשיקלול ההנחות שמקבלים בסיאט) היא כנראה תשמור על ערכה יותר טוב (כשהדגם הקודם של הלאון היה בסוף דרכו, המחירון של הרכב ירד ב-25% מ-160K ל-120K) איכות חומרים יותר טובה צריכת דלק יותר טובה (6.6 ליטר ל-100 ק"מ לעומת 7.4 ליטר ל-100 ק"מ) auto hold (בנסיעות מבחן זה התגלה כפיצ'ר ממש נחמד) בלם יד חשמלי התנעה ללא מפתח העיצוב של הלאון (בייחוד בלוח השעונים) מזכיר את האיביזה שיש לי כיום והייתי רוצה לגוון מעט. היתרונות שאני רואה שיש ללאון (בסדר יורד): תאורת LED מקדימה ומאחורה רצועת מומנט מקסימלי בגודל כפול. …
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, הגיע הזמן להיפרד מההונדה 97 שלי ולהשתדרג לרכב חדש יותר אני מחפש רכב שנתון 2011 ומעלה שיהיה חסכוני (יחסית) סביבות ה1-14 לפחות גיר אוטומטי תקציב של כ50 אלף שקלים כמובן מומלץ כמה שפחות כי אקח הלוואה בינתיים מתלבט בין יונדאי I25 משלמה סיקסט 2012 לבין CITROEN C4 הצורה החדשה יותר 2011+ שראיתי בתקציבים נמוכים יותר ונראית בסדר גמור בביקורות. מה אתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת RaMD, -
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
חבר מתעניין ברכב הזה. מחר אנחנו הולכים לראות אותו. מהחיפושים שעשיתי הבנתי שהרכב אמין והמנוע מאוד אמין. מה אתם אומרים על הרכב? אמינות בכללי, צריכת דלק, עלות טיפולים וחלקים וכו' וכמה עולה החלפת רצועת טיימינג?
הודעה אחרונה מאת aviad13, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 33 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום וברכה! מנסה לעזור לחבר לבצע בחירה מושכלת בעניין. תקציב- כ90 שח. נסועה שנתית כ15-20א ק"מ. כיום החבר נוסע על טריוס ודי מרוצה. מחפש רכב עם יכולת שטח כלשהי ו7 מושבים. חשבתי עבורו על: אאוטלנדר קשקאי +2 קפטיבה אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לנוחות, מרווח, אמינות ועלויות דלק ותחזוקה. כמו כן, יכולת שטח. האם לאאוטלנדר יש גם גרסה על 4X4? מה רמת האמינות של הקפטיבה (בעיקר הדיזל)? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת or6699, -
-
שלום רב, אני נהג מונית חדש באופן יחסי (שנתיים סה"כ). אני כיום נוסע על Seat Leon ואני מעוניין לשדרג לרכב טוב יותר. ההתלבטות שלי היא בין mercedez c250 לבין skoda octavia. ברור לי שה-c250 עולה על הסקודה אבל האם ההפרש במחיר אכן מצדיק זאת. אשמח לקבל המלצה מאנשים שבאמת מבינים בנושא. בתודה, טוני
הודעה אחרונה מאת ashki, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אנו זקוקים לרכב 9 מקומות למשפחה. מחיפוש בפורום ראיתי שהאפשרויות הן מעטות וכנראה שהרכב המתאים הוא סיטרואן ג'מפי. התקציב לרכישה הוא נמוך באזור 10-20K שאלותי אליכם הן: האם יש שנים או דגמים מסוימים מומלצים יותר או פחות מבחינת מנוע גיר תצורה וכו'? איזה מחלות ידועות יש לרכב? מה לבדוק לפני הקניה? כמה ק"מ נחשבים סבירים לרכב? מה היא עלות האחזקה של הרכב? האם אחזקת רכב כזה ממודל ישן תהיה יקרה משמעותית מהוספת תקציב לקניית מודל חדש יותר? וכמה שאפשר פרטים על הרכב. תודה על תשובותיכם
הודעה אחרונה מאת abz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
1. להבנתי רכבי יד 2, גם קטנים, פופולארים וזולים יחסית (20K ש"ח), קשה למכור היום (השוק הולך לרכבים חדשים וזולים), מה כדאי לעשות בנוסף לפרסום ביד 2/WinWin/לוח פוקוס/פשפשוק רכב ושאר הלוחות בפייסבוק, וכמובן מודעה מודבקת על שמשות הרכב? האם כדאי לשלם עבור מודעה מודגשת? פרסום בעיתון? המחירים זולים, אבל האם זה מעלה או מוריד את ערך המודעה בעיני הגולשים? האם כדאי להציב את הרכב (הוא לא בשימוש) במקומות מיועדים, בין אם באופן רשמי ובין אם לא, כחניה של רכבים למכירה? 2. כאשר מחפשים רכב חדש, האם יש טכנולוגיות מסויימות שכדאי להתרחק מהן? מבלי להכליל, אלא רק על בסיס הניסיון האישי שלי וקריאה ברשת, לדעתי לא ארכוש בעתיד רכב עם תיבה רובוטית, מכיוון שהיא מועדת לפורענות, מקרה א…
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
-
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הי חברים חג שמח, אני מחפש להשתדרג מהרכב שיש לי כיום (מיצובישי כריזמה AIR 2003) הצרכים הם בעיקר עירוניים של נסיעות קצרות לעבודה וסידורים בסופ"ש ומידי פעם חוץ לעיר, נוסע בממוצע כ- 12,000 ק"מ בשנה. חשוב לי מאוד רכב מפנק, מרווח ומאובזר ככל הניתן. אני לא מחפש ביצועים ספורטיביים, אבל שבעליות(הקסטל למשל) יסחוב ולא יזחל, בקיצור רוצה רכב משפחתי נורמלי לשימוש יומיומי. מחיפוש שעשיתי ברשת נראה כי רנו פלואנס EX אוטמט' שנת 2011 וכן שברולט קרוז 2011 עונים להגדרות החיפוש, לפי מה שקראתי לכל אחד מהם יש יתרונות וגם חסרונות. אשמח לדעת האם הם רכבים מומלצים וא"כ איזה רכב מבין השניים מומלץ יותר ? והאם יש לדעתכם רכבים נוספים שיתאימו להגדרות בשנתון החל מ2010? לת…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 794 צפיות
שלום , מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון, אם לא בבקשה תגידו לי ואתקן . יש לי שברולט אופטרה 2010 , 5 דלתות , אוטומט , אני היד השלישית שלה , עשה 75 אלף ק"מ , דגם מפואר עם סאן רוף ושאר תוספות נחמדות. מצב מכני מעולה , מטופלת אך ורק במוסך מורשה שברולט ובזמן כמובן . פנים הרכב שמור מאוד ורק בחוץ יש כל מיני דפיקות , שריטות, ירידות צבע ועוד תודות לשכנים שלא יודעים לחנות. בימים הקרובים אבצע טסט לרכב ( מאמין שיעבור ישר, כמו בכל שנה ) כך שיהיה לו טסט לשנה. לצערי היום קיבלתי בשורה רעה שעלות תיקון למזגן ( ורכב שחור בשיא הקיץ עם תינוקת בלי מזגן , זה פשוט לא אפשרי ) תעמוד על 2000-2500 ש"ח . עבור כל מיני תא עיבוי וצינורות ודברים שלא ממש הבנתי . ( אין לי ספק שהם אומר…
הודעה אחרונה מאת -eli, -
- 8 תגובות
- 878 צפיות
חברים שלום, באופן נדיר שלושת הרכבים הם יד ראשונה ומתחת ל-80 אק"מ. כולם דורשים מעל המחירון אבל צריך לקנות רק אחת. הן גם מפוזרות בפינות אחרות בארץ. מה הרכב העדיף מבינהם מבחינת אמינות וחיסכון? את מי ללכת לראות קודם? ואולי עדיף לחפש משהו אחר במחירים בין 20-30 אלף שקל. עזרתכם!
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 672 צפיות
שלום אני לפני קניה של הרכב הנ"ל ממודל 2009 מנוע 1.1 ליטר. מצאתי אקזמפלר שעל פניו נראה די שמור, קילומטרז מאד נמוך בערך 6 אלף קילומטר בשנה. מלבד בדיקה במכון, יש עוד דברים שכדאי לדעת על הדגם הספציפי הזה ומה כדאי לבדוק יותר לעומק?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
שלום רב אני מתעניין ברכישת סובארו פורסטר 2.5T , חיפשתי רכב שיהיה גם גבוה קצת, גם משפחתי וגם חזק ומהנה.. לאשה יש רכב משלה אז אני נוסע לבד ברכב 95% מהזמן . אז קודם כל אבקש קצת חוות דעת על הרכב, משנת 2008 הגיעה בצורה חדשה ורציתי לשאול אם יש הבדל בין המנועים של עד 2007 ומ 2008 , ובעצם איזה עוד הבדלים יש בין הדגמים חוץ מהצורה.. תודה
הודעה אחרונה מאת Amirst1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 901 צפיות
שלום וברכה, אני יודע שזה רכב נחות יחסית, אבל אני מחפש אופציות זולות, ויש כאן אחת מ2005 במחיר של רכב אחר מסוף שנות התשעים. אני לא מחפש נוחות או הנאה מנהיגה (לפחות בשלב הזה של החיים). האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 864 צפיות
שלום, אני צריך לבחור בליסינג בין טויוטה קורולה סאן לבין ראפיד 1.2. היום אני עם פאביה 1.2TSI, סה"כ מרוצה משילוב המנוע-גיר, פחות מהאיבזור (בעיקר מחסור ב-BT) והגודל - יש ילדה בת 3 חודשים וכידוע ילדים דורשים ציוד ביחס הפוך לגודלם (סלקל, עגלה, אמבטיה וציוד נוסף, כתלות בסוג הנסיעה).. מבחינת השוואה בין הדגמים נראה שיש יתרון לטויוטה מבחינת הגודל, פרט לתא המטען אך שווי המס על הטויוטה מעט גבוה יותר (כ-200ש"ח בנטו). בכל מקרה, סביר שהטויוטה תהיה יותר "רכב" מאשר הראפיד, גם מעצם היותר בקבוצה בכירה יותר. חוץ מזה, כיוון שהפאביה, שהיא רכב לא נוח בעליל, מספקת את הסחורה, לא חושב שאחת הבחירות תהווה "ירידה" ברמה. עשיתי נסיעת מבחן קצרה בשתיהן, נראה שיש יתרון לטויוטה (שוב, פרט לב…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
אלה התוצאות שקיבלתי , זה משהו רציני ?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
בגדול מה ההבדל בין DSG לאוטומט ,אם אני רואה שתי רכבים זהים של JETTA ,מה עדיף DSG או אוטומט? אגב הרכב הוא יד ראשונה ליסינג ,יד שנייה פרטי ,ק"מ נמוך 89 אלף ,שזה די יפה לחמש שנים וחודשיים.הוא דורש 43K
הודעה אחרונה מאת zxcdsaqwe12345, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום צריך את עצתכם לרכב שני קטן במשפחה, ק"מ בשנה לא יותר מ-10,000, 99% בנסיעה עירונית, אבל אם יהיה חסכני מאוד ובטיחותי אז גם נסיעות בינעירוניות עם המשפחה ההתלבטות היא בין : הונדה ג'אז היברידית 2014 - הוצאה75K i10 2015 ידנית הוצאה 50K או בכלל i10 חדשה ידני , אמור להיות מבצע הוזלה שלהם בשבועיים הקרובים- הוצאה 60K סביבת נהיגה הררית, זה אומר זינוקים בעלייה וכד' נהגים, בידני כנראה רק אני , אם זה האוטו' אז הרכב יהפוך לראשי בתוך העיר אני יודע שזה קצת בעייתי מבחינת הידני אבל אני אוהב את הנהיגה הידנית אז ככה: הלב אומר לקנות את ג'אז (אולי מגחמה) השכל אומר לקנות i10 משומשת יד 1 עם ק"מ נמוך משנת 2015 כי ההפרש בצריכת דלק לא מצדיק …
הודעה אחרונה מאת MiG, -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני נמצא בעיצומו של תהליך קניית רכב יד שנייה כיום אני מחזיק מיצובישי לאנסר 2005 והאמת רק מילים טובות יש לי להגיד עליה. בAVIS מציעים לי טרייד אין לתת את הלאנסר ו24.5K ולקבל שברולט קרוז 2011...מה דעתכם? אני רווק וסטודנט שמודה שאוהב מכוניות משפחתיות גם אם הן לא הכי חסכוניות... הבנתי שהקרוז משנת 2011 עברה מתיחת פנים....
הודעה אחרונה מאת CRuzer669,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 344 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaysamurai
- ELI001
- מרקורי
- Ron Poh
- TomerP
- bogib
- mcaspi
- NAPOLEON
- jpex
- hans
- BRAVO_SX
- אורי מ.