Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב פעם קיאלנדר מכתים נושא..

סיטרואן וקפטיבה לא היו מוצלחות בדגמים הקודמים למיטב הבנתי, הייתי בוחן אס-מקס ומזדה 5

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קפטיבה לא מכיר אבל הסיטרואן זהה לאאוטלנדר (זהה בדיוק למעט שינויים עיצובים בעיקר בחזית). ככה שאם היא לא הייתה טובה כך גם האאוטלנדר.

פורסם
עם תקציב של 90,000 הוא יכול לפרוס את היתרה בתשלומים נוחים לחמש שנים

מה החכמה לקנות אוטו מכסף שאין לך? לא פלא שכל המדינה בחובות... תשלומים זה דבר נורא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עם תקציב של 90,000 הוא יכול לפרוס את היתרה בתשלומים נוחים לחמש שנים

כי אין כמו להמשיך לשלם על הרכב גם אחרי שמכרת אותו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה החכמה לקנות אוטו מכסף שאין לך? לא פלא שכל המדינה בחובות... תשלומים זה דבר נורא.

אני לא מבין אותך. אני מרוויח 15k ומשלם על הרכב 1.5k במשך חמש שנים, זה נקרא שאני קונה אוטו מכסף שאין לי?

נ.ב. אני לא מתכוון למכור אותו בקרוב, בטח לא בחמש שנים הראשונות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לא ניכנע לסמנטיקה אבל כן.

אם היה לך את כל הכסף לא היית משלם 1.5K לחודש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יש לאאוטלנדר גירסה של 4*4. אני בדקתי את המושבים של קשקאי והם ממש קטנים וצפופים יחסית לאאוטלנדר.

חוץ מזה, אם אתה הולך על האאוטלנדר החדש, לטעמי הוא הרבה יותר יפה מהקשקאי. אבל הישן נראה די מכוער יחסית לקשקאי.

בעיקרון יש לך כאן השוואה בין האאוטלנדר לאקס טרייל שהחליף את הקשקאי:

http://www.automag.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%90/

תעשה קצת שיעורי בית. הקשקאי לא החליף את ה X-TRAIL, הקשקאי הוא מסגנמט נמוך יותר ושניהם נמכרים במקביל.

פורסם

בהתייחס לגרסאות 7 מושבים:

לפי יד 2 בתקציבך נכנסים

קפטיבה 10-11 LT 2.2 דיזל , קשקאי +2 10-9 אסנטה ,ואאוטלנדר 10-11 (הגרסאת ספורט עם ה7 מושבים פחות נפוצה, הרוב בלוחות עם 5 מושבים).

כמובן שעם מנוע דיזל הקפטיבה חסכוני יותר.

שטח מסופקני שמי מהם מתעלה על האחר.

פורסם

סורנטו נמוכה מידי לשטח, אפילו לשבילים מתונים.

ב 7 מושבים מרווחים עם יכולת שטח טובה יחסית האאוטלנדר לדעתי בחירה טובה.

מה זה יכולת טובה יחסית? בפסח נסעתי בתפוסה מלאה בדרך בורמה בואכה משלט 21 עם האאוטלנדר ללא בעיות מיוחדות. זה לא מעלה מחמל אבל יש שיפועי צד, יש בורות גדולים ויש אבנים וסלעים ענקיים. האאוטלנדר נסע בלי לצייץ.

סיימנו בכניסה לשבילים באיזור נחל כסלון.

פורסם

מניסיון על שני הרכבים האלו :

האואטלנדר (לא 4X4) היה (אמור ) להיות צמוד אליי כי הייתה תקופה שהייתי נהג, הרכב היה שנת 2012 , חדש דנדש עם 29 אלף ק"מ,

למה כן? אולי פוזה. מנוע 2000 שנותן בראש כשרוצים .

למה לא?

שתיין, מגושם, הישיבה בו , ההגה, יש לו חזית (אף ) די ארוך וזה מגביל בראיה קדימה, ובכללי הוא נותן תחושה שאני נוהג במשאית קטנה. הכל גדול ומרגיש לא קשור,

קשקאי, הרכב הנוכחי מנוע 2000, שנה 2010,

חסכוני בהרבה , הכיסאות לא גדולים מדי, הוא נוח לנסיעות ארוכות, תא מטען סבבה, מספק, יושב גבוה , מנוע חזק, כן מנוע 2000 זה לא עגלה, ובעליות של ירושלים הוא לא מראה סימני חולשה,

טיפול במוסך , לא יקר, 2400 שקל טיפול 90 עם פלאגים ,מוסך מורשה .

זה לא ה2+ , ובלי 4X4,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
סורנטו נמוכה מידי לשטח, אפילו לשבילים מתונים.

ב 7 מושבים מרווחים עם יכולת שטח טובה יחסית האאוטלנדר לדעתי בחירה טובה.

מה זה יכולת טובה יחסית? בפסח נסעתי בתפוסה מלאה בדרך בורמה בואכה משלט 21 עם האאוטלנדר ללא בעיות מיוחדות. זה לא מעלה מחמל אבל יש שיפועי צד, יש בורות גדולים ויש אבנים וסלעים ענקיים. האאוטלנדר נסע בלי לצייץ.

סיימנו בכניסה לשבילים באיזור נחל כסלון.

אתה מדבר על אאוטלנדר

4X4?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...