Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ג'יפון, אאוטלנדר מול קשקאי.

עמיחיamihai
שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום וברכה!

מנסה לעזור לחבר לבצע בחירה מושכלת בעניין.

תקציב- כ90 שח.

נסועה שנתית כ15-20א ק"מ.

כיום החבר נוסע על טריוס ודי מרוצה. מחפש רכב עם יכולת שטח כלשהי ו7 מושבים.

חשבתי עבורו על:

אאוטלנדר

קשקאי +2

קפטיבה

אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לנוחות, מרווח, אמינות ועלויות דלק ותחזוקה. כמו כן, יכולת שטח.

האם לאאוטלנדר יש גם גרסה על 4X4?

מה רמת האמינות של הקפטיבה (בעיקר הדיזל)?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

יש לאאוטלנדר גירסה של 4*4. אני בדקתי את המושבים של קשקאי והם ממש קטנים וצפופים יחסית לאאוטלנדר.

חוץ מזה, אם אתה הולך על האאוטלנדר החדש, לטעמי הוא הרבה יותר יפה מהקשקאי. אבל הישן נראה די מכוער יחסית לקשקאי.

בעיקרון יש לך כאן השוואה בין האאוטלנדר לאקס טרייל שהחליף את הקשקאי:

http://www.automag.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%90/

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאוטלנדר, כהרגלך תגובה לא קשורה לכלום, כדי לספק את הצורך שלך לענות לכל שרשור בה השם של הרכב שלך מוזכר, כדי לספר שוב כמה הוא נפלא.

בוא תסביר לי מה הקשר בין התקציב שפותח השרשור מדבר עליו והאאוטלנדר החדש? כמו גם העובדה שאתה מדבר על הקשקאי הנוכחית, כשהוא מדבר על הקודמת. ואז הגדלת לעשות ושמת קישור למבחן לאקס טרייל החדשה מול אאוטלנדר חדשה.

הזוי כהרגלך, ואחרכך אינך מבין מדוע הפכת לבדיחת הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא צריך לשים גילוי נאות בכל הודעה שהוא כותב: "יש לי אאוטלנדר ואני חולה לו על התחת. אם נהג אגד ואמא שלי אמרו לי שהרכב שלי מהמם משמע זה הרכב המושלם בעולם!".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם תקציב של 90,000 הוא יכול לפרוס את היתרה בתשלומים נוחים לחמש שנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קשור מחת לתחת

אז שיקנה כבר G-Class ויפרוס את היתרה בתשלומים נוחים ל20 שנה :roll:

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחיי שאני כבר לא יודע איך להגדיר אותך כי הזוי זה פשוט לא מספיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אומרים שהמנוע של קשקאי חלש ורועש, תבדוק את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצה חמה לפותח השירשור, תתעלם מכל מה שתשמע פה ממשתמש בשם outlander. לצערי הוא ידוע כמיסיונר של אאוטלנדר הנוכחי, ומרגיש צורך לדחוף אותו בכל מקום אפשרי גם כשזה לחלוטין לא רלוונטי. גם ההערה האחרונה שלו נוגעת לקשקאי הנוכחית, ולא הקודמת.

לצערי אינני חלק מהנהלת הפורום או שהוא מזמן לא היה פה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בווינט יש מבחן דרכים לקשקאיכס:

"ביציאה מהמקום סובלת יחידת הכוח משיהוי בולט, הן בזמן התגובה של התיבה הרציפה והן בתגובת המנוע. שניהם אינם אחידים באופי הפעולה ובנוסף - המנוע קטן הנפח אינו מייצר מספיק כוח בסל"ד נמוך, ודורש לשם כך עלייה ניכרת בסל"ד. ואז הוא גם רועש וגס.

הביצועים פושרים ביחס לגרסאות ה-2.0 ליטר (בעלות תג המחיר הדומה) של המותגים המתחרים, ואפו מתחרה עם מנוע 1.6 ליטר מציע ביצועים עדיפים. תצרוכת הדלק במסלול המבחן עמדה על 9.5 ק"מ לליטר - נתון רחוק מאוד (47%) מהבטחות היצרנית - 17.8 ק"מ לליטר בממוצע בתנאי מעבדה."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמשיך לנסות להטעות כל העולם outlander, ולהמשיך לשים פה קישורים לקשקאי הנוכחי כשפותח השרשור מדבר על הדגם הקודם.

קשקאיכס? מה אתה ילד בן שלוש? מציע לך לקרוא קצת על הקשקאי, ומה אומרים עליה בחו״ל (במגזיני רכב מקצועיים, לא בקישורים והציטוטים החובבניים שאתה שם פה על ימין ועל שמאל ) לפני שאתה בא לפה ומשמיץ כמו ילד. מכונית השנה בקטגוריה של What Car הבריטי כבר שנתיים. בארץ גרסת הבנזין סובלת ממנוע חלש יחסית וזה חבל, אבל ברוב הפרמטרים האחרים היא עדיפה על אאוטלנדר.

אני מקווה שמנהלי הפורום יבינו כבר שאתה גורם פה נזק, ויעשו משהו בנידון.

עריכה אחרונה על ידי robertf
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בואו נמשיך : פות"ש .

: כשאתה אומר שטח 7 מקומות. למה אתה מתכוון ? שבילי קק"ל מישוריים ומהודקים? או משהו מעבר לזה ? הילוך כח ? נעילת דיפרנציאל ?

תגדיר היטב את הדרישות עפ עדיפויות כדי שנוכל להתייחס

כי גיפון ושטח לא הולך ביחד אלא אם כן תזכיר ג'ימיני.

לשאלתך יש אוטלנדר גרסת דיזל 4x4 והיא חזקה ויקרה מאד אבל מפה לשטח אמיתי יש עוד גורמים מכריעים .

החבר מוכר את הטריוס ב ₪28000 ?

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נזק?

אתה קולט כמה תעבורה הוא מייצר?

Blessing in disguise...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת היא שכן, נזק. יוצר תעבורה כן, אבל מאוד לא חיובית. ואנשים מגיעים לפה לבקש עצה אמיתית בעקבות התלבטויות שיש להם, ולא רק שהוא מטעה אותם, הוא גם ממשיך בכך גם שמעירים לו. הוא פרובוקטור ונהנה מכל רגע.

נכון שלא כולם פה מסכימים עם הדרך שבא אהרונוביץ מנהל את הפורום שלו, אבל הבחור הזה היה אף משם ממזמן ובצדק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוחים למי? לך? אולי תעזור לו לממן את הרכב אם אלו תשלומים נוחים.

תפסיק כבר לדחוף את הרכב הנחות שלך לכל מקום.

פותח שירשור, שתי המכוניות לא רעות בכלל, הקשקאי חסכונית יותר בדלק, האאוטלנדר (מהשנה המדוברת) יפה יותר. לטעמי.

יש לך גם סיטרואן סי קרוסר שהוא זהה לאאוטלנדר ואולי בגלל השם סיטרואן יהיה זול יותר. אבל, עלייך לבדוק אם יש לו בארץ גרסת 7 מושבים או רק 5. לא זכור לי אם יש או אין בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...