Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהבדיקות שאני עושה כשאני מחפש רכב, אני מחפש את מספר הטלפון (כמו כולם אני מניח) של איש הקשר בגוגל.

מגלים עולם שלם על בעל הרכב.

מן הסתם אם הוא סוחר, אבל אפשר להבין עוד המון - למשל את איזור העבודה של הבנאדם על מנת לראות אם הק"מ הגיוני ועוד כל מיני טריקים.

אחד הרכבים שחיפשתי את הטלפון של בעל הרכב בגוגל העלה תוצאה מאוד מוזרה.

אותו הרכב והיחיד שעלה - לא סוחר (?)

ק"מ שונה - עלה והגיוני, הרכב מפורסם זמן מה.

אבל,

מקום מגורים שונה - אולי הבנאדם עבר דירה

אבל שם שונה? שם פרטי שונה לגמרי

ובנוסף עוד יד התווספה

אבל הטלפון הוא אותו הטלפון

שווה בכלל להתעסק? אולי יש פה קומבינה מוכרת שאני לא מודע אליה?

אני שואל קודם פה מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שנוכל ימצא תירוץ מוצלח במידה והוא אכן נוכל.

פורסם

מדובר על אותו רכב?

יש מספרים של יד2 שעוברים מאדם לאדם.

אם אותו רכב, אז כנראה אחים/שותפים/סוחרים.

משכנתא זה קל

פורסם

התקשרתי, כנראה סוחר -הרכב רשום על השם של אמא של בת זוגתו.

מה גם שמצאתי עוד מודעה של רכב אחר מהתקופה האחרונה.

חייב להודות שעדיין ממש מסקרן אותי לדעת מה הקטע שהייתה מודעה של אותו הרכב בעבר - רק פחות יד ושם אחר (ואותו הטלפון).

אבל אני אשן טוב בלילה גם בלי לפתור את התעלומה.

פורסם

התקשרתי, כנראה סוחר -הרכב רשום על השם של אמא של בת זוגתו.

פרסמתי לפני שבוע למכירה את הרכב של חמי, הוא לא חזק באינטרנט, אז זה אומר שאני סוחר ? אני מציע כשאתה מתנהל מול מוכרים שתנהג בכלל כבדהו וחשדהו. וזה בלי קשר למקרה הספציפי.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
פרסמתי לפני שבוע למכירה את הרכב של חמי, הוא לא חזק באינטרנט

אז מה הבעיה לפרסם את הטלפון של חמך במודעה? מה זה קשור לחזק באינטרנט ?

לדעתי מי שמתחיל לספר סיפורים על הרכב של דודה של אישתו של הבן דוד - תדפדפו , גם ככה עדיף לכם רכב שהבעלים מדבר איתכם ומכיר את הרכב ויודע לתת היסטוריה אמיתית של הרכב.

פורסם

^ כי אולי הוא יכול לקבל עסקה יותר טובה בתור "אחד שמבין" מאשר בעל הרכב בפועל שהגיע כבר לגיל שלא אכפת לו עוד-אלף פחות-אלף ולא יזהה כשאתה תבלבל לו בביצים עם שטויות ותנסה להוריד אותו במחיר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
פרסמתי לפני שבוע למכירה את הרכב של חמי, הוא לא חזק באינטרנט, אז זה אומר שאני סוחר ? אני מציע כשאתה מתנהל מול מוכרים שתנהג בכלל כבדהו וחשדהו. וזה בלי קשר למקרה הספציפי.

שים לב למה שכתבתי, "כנראה" סוחר. (מה גם שעל מנת לא לפגוע במכירה לא ציינתי שם פרט על הרכב או הבעלים)

הכל הרגיש לי קצת מסריח - פירטתי כבר, לא רק העובדה שהוא לא מוכר רכב שרשום על שמו.

העובדה האחרונה, פשוט גרמה לי לפקפק בכל האמינות של הרכב.

וכן, זכותי לוותר על רכב על סמך "אינסטינקט".

ולגביך או אנשים שמוכרים רכב שלא רשום על שמם. הייתי מרגיש בנוח לחלוטין אם היה מצוין במודעה שהרכב רשום על שם מישהו אחר ואין בעיה להיפגש איתו לפני הקניה/במידת הצורך. מוריד כל חשש.

• תוכן חדש...