ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
רכב עד 10 אלף שח 1 2
מאת יובל אנאטו- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני יומיים התפוצץ לי גלגל בפיט פונטו ב110 קמש עפתי לתוך החומה והסתחררתי עם האוטו ברוך השם הכל טוב, לא נפתחו כריות אוויר האחיזה של האוטו גם לפני הפיצוץ הייתה זוועה והחלטתי שהאוטו הבא יהיה משהו כבד יותר עם אחיזה טובה יותר, גדול יותר ובטיחותי יותר. חשבתי לקנות פיג'ו 307 למרות שתמיד שנאתי צרפתיות אבל לאחר בירור וקריאה של חוות דעת גיליתי שאין לי זמן ואין לי תקציב לבעיות חשמל גיר וראש מנוע שאלה המחלות של הצרפתיות. אשמח אם תתנו לי הצעה לרכב בסכום של עד 10 אלף שקלים אמין חסכוני ובטיחותי אני יודע שזה יותר מידי בקשות לתקציב אבל גם עדיף מעל שנתון 2002. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יובל אנאטו, -
BMW x3 2005
מאת elcomp-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי אופציה לרכוש את הנ"ל במצב טוב עם 120k. השאלה אם בשנים האלה יתחילו לצוץ בעיות יקרות וזה להכניס ראש בריא למיטה חולה או שהאחזקה לא נוראה כל כך. מישהו שמכיר מקרוב יכול להעיד? Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! אחרי כמה חודשים שאני מחפש רכב (וגם פתחתי כמה שרשורים פה) בדקתי גם את נושא הליסינג. קיבלתי הצעה כזאת: פיקנטו LX מנוע 1250 או ספארק LT מנוע 1400. שתיהן באותו מחיר. מבחינת המחיר, מסתדר לי מאוד, זה גם מה שהייתי משלם על רכב ישן, (כולל ביטוחים של נהג חדש שהיו קורעים לי את הכיס) ויוצא לי לנהוג על רכב חדש דנדש 0 ק"מ. כרגע אני נוטה לכיוון הספארק בגלל אבזור עדיף יותר ויחידת כוח חזקה יותר, אך טרם ביצעתי נסיעת מבחן על אחת מהן. רוב הנסיעות יהיו בתל אביב ובסביבה (עובד יחסית קרוב לבית) אך אני אוהב שיש לי את האפשרות לגיחות במידה ואצטרך. רוב הנסיעות יהיו לבד, או עם נוסע 1-2, אז די חשוב לי אבזור ומערכת שמע. כמה שאלות שלי אישית מאוד קונקרטיות, ולא קיבלתי מענה רלוונ…
הודעה אחרונה מאת Gal Or, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 587 צפיות
היכן יכול למצוא את נתוני הזמן מ0 ל100 קמ''ש לשני הרכבים; וולו עם מנוע 2.4 ופורד פוקוס עם מנוע 2 ליטר. שני הרכבים ללא טורבו. תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
סלריו מול מיקרה 1 2
מאת IONI1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אחי מתלבט בין השניים. חדשות, אוטומטיות מהסוכנות. הנסועה היא בסביבות 10K לשנה, רובה באזור מישורי , עירוני ופקוק. המיקרה יקרה מהסלריו בכ-20K אבל מתהדרת בגיר רציף שיהיה ככל הנראה פחות קופצני בפקקים. עדיין מחכה לנסיעת מבחן בסלריו. את המיקרה הוא מכיר מהשכרה בעבר. לא התלהב מהגיר וטען שהרגיש שנוסע "בחצי קלאץ" כל הזמן. האם יש כאן כבר כאלה שהתרשמו מהסלריו האוטומטית ? חן חן למגיבים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 535 צפיות
אני עומד לפני הזמנת רכב ליסינג . ראיתי שלטויוטה קורולה יש דגם חדש ל 2016 . מישהו יודע מתי הדגם צריך להגיע כי הייתי מעוניין כבר להזמין את הדגם החדש ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
עוזר לחברה. היא מחפשת רכב מיני או סופר מיני. תקציב גג גג עד 40 אלף. לא שקל יותר. עדיף להיות יותר סביב ה 30 אלף. בנתיים היא מתלבטת בין יונדאי I20 למאזדה 2 אז אשמח לשמוע דעות על 2 הרכבים האלה. המלצות נוספות גם יתקבלו בשמחה. דרישות: אוטומט חשוב לה גם העיצוב אמינות וטיפולים לא יקרים צריכת דלק סבירה עד כמה שאפשר שנתון סביב ה 2010 (כמה שיותר גבוה יהיה יותר טוב) תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 577 צפיות
הוצעה לי החלפה על הרכב שלי שאני מעריך את שוויו בכ-50-55 אלף. הרכב המוצע הוא פאג'רו קינג קצר, שנת 2002, דגם gls (מושבי עור, קרוז קונטרול), יד 5 ו-328000 ק"מ. כמו כן לג'יפ מיגון תחתון מלא של אספיר ועבר לאחרונה צבע כללי (לא בגלל תאונה, ראיתי את הרכב לפני הצביעה) בשטחים. המוכר טוען שבמצבו הנוכחי יימכר בקלות בין 50-60 אלף אך זה מרגיש לי הערכת יתר. הג'יפ לפני בדיקה, אך בהנחה ויימצא תקין - האם אכן שווה כפי שהמוכר מציג? תודה Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני בתהליכי חיפוש רכב חדש שיחליף את האוקטביה שלי בעלת הגיר הבעייתי (שנת 2011) והמנוע הרגיש שלא הפגין אמינות רבה בלשון המעטה. בין שלל הרכבים שכבר ראיתי ,קבלתי הצעה לראות גם את האופל החדשה . המנוע באופל מודגש אבל לזכות הרכב ,גיר אוטומטי ולא רובוטי. האם אופל מיוצר על ידי קונצרן וואג ? אשמח אם תוכלו לציין את רמת האמינות של הגיר והמנוע (במידה ויש עם השניים ניסיון עבר ) אם מדובר במנוע וגיר חדשים,לא אקח סיכון. לאחר 4.5 שנים עם האוקטביה, אני מרגיש שהיצרן "התגלח" על לקוחות שלקחו סיכון ב2011 ורכשו רכב זה. האוקטביה הפגינה חוסר אמינות מבחינתי ואני רוצה להימנע מהפתעות ברכב הבא שיירכש בחודשים הקרובים. המועמדים הנוספים שלי להחלפת האוקטביה =טויוטה אאוריס…
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
זה תוצאות הבדיקה עד כמה המצב רע? כמה יעלה לסדר את הכל? עשתה 140 אלף. יד 2 פרטי האוטו עבר טסט שבוע שעבר האוטו עובר טיפולים רק במוסך מורשה במתלה האחורי יש רעש יתר. במיתלה הקדמי יש בעיה בתותבים למשולשים ויש נקישות במתלה. יש נזילת שמן במערכת ההיגוי, הצינורות פגומים וכמו כן הבולם זעזועים להגה פגום. כל אבעת הגלגלים לא תקינים. יש לתקן את הצלחות בבלמים הקדמיים. יש תצרוכת שמן מהצילנדרים. יש נזילת שמן המעכרת השמן. יש נזילה מהפילטר סולר. ישנה הפרדה לקויה במצמד ויש להחליף תומכים בתיבת הילוכים. לא אכפת לי מלחיצות פח, לדעתי זה שטויות.. כמה יעלה לי לסדר את האוטו ? בכמה סדר גודל הנזק??
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, טוב אז כמובן שאני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל. הייתי רוצה לקבל חוו"ד מאנשים עם נסיון עם הרכב הזה או עם גולף 2009 בכלל- מחלות מכניות ואחרות כתוצאה מהתיישנות? ראיתי רכב יד שנייה 1.6 DSG עם 112K לאחרונה הוחלפו מצמדים בצ'מפיון ובעל הרכב שלח לי צילום שאומר שמבחינת מנוע וגיר אין תקלות . הבעיה היא שהרכב יד 4 (מה לדעתכם ההשפעה על רכב מסוג כזה בשנתון כזה אם בכלל) כאופציה שנייה שקלתי ללכת על סקודה סיטיגו שנתון 12/13 גם בסביבות אותו מחיר (40K) אבל פה אני מתפשר לכאורה על הנוחות יוקרה וכו' ...... אשמח לחוו''ד גם עליו ובכלל- כיוון שאני מחפש רכב אמין ואיכותי ושלא יגרום לי להוצאות מיותרות- האם זו בחירה טובה (גולף)? תודה מראש סיימון
הודעה אחרונה מאת Simon Krihali, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 751 צפיות
מחפש רכב סופר מיני עד 45 אלף -שנתון כמה שיותר גבוהה -רק אוטומט -חסכוני כמה שאפשר -אמינות גבוהה - טיפולים כמה שיותר זולים הרכב הולך לעשות נסיעות רגילות בעיר ואולי פעם פעמיים בשבוע אשדוד תל אביב
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 802 צפיות
ברור שכל אחד לפי שיקול דעתו, בכל מקרה נראה לי סביר והגיוני לקזז עלות בדיקה של הקונה אם סוגר עיסקה. היה כבר אחד שבא לי בהצעה שאני אשלם על הבדיקה ואם הכל תקין אז הוא יוסיף את הכסף למחיר שנסגור (כמובן שאף אחד לא מבטיח שהוא לא יתקפל עם זנב בין הרגליים גם אם הבדיקה תצא לשביעות רצונו). אני מבין שבעל הרכב אמור להירשם וכביכול לשלם על עלות הבדיקה? מן הסתם שלא כל אחד שמחליט לקחת לבדיקה בעל הרכב ישלם, מה ה"נוהל" בד"כ? המתעניין משלם את הסכום על הבדיקה, אלא אם נסגר חצי חצי (וגם רק אם המוכר לארג')? איך מתמודדים עם הכיסויי תחת וההנפצות של מכונים לגבי גיר\מנוע, תמיד ידחפו משהו לסעיפים האלה, הקונה הפוטנציאלי יכול לתפוס על זה טרמפ ולבקש השתתפות בתשלום. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם, מה אתם אומרים על הרכב הנ"ל מצויד במנע 1.6 גיר סטרוניק (7) הגיר הנ"ל אמין?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 576 צפיות
בס"ד שלום לכולם, אשמח בבקשה ליעוץ ברכישת רכב עד 30K עדיפות לקטן אוטומט. חסכוני בדלק א-מ-י-ן שאראה מוסך רק בטיפולים שנתיים. הרכב בגדול למטרת עבודה באזור המרכז (מישור) כ 50 ק"מ כל יום הלוך ושוב. מידי פעם עליות לירושלים (נאמר פעם בחודש). חשבתי על סוויפט (כן אצטרך קצת להוסיף בשביל הנוחות....) מצד שני המליצו לי גם על I10, פגיו 107 (מבחינת חסכון בדלק). אשמח לעצות ותובנות תודה רבה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 724 צפיות
מחפש המלצה לרכב קומפקטי עד כ 30k אוטומט חסכוני יחסי בדלק (לא חייב הכי חסכוני ) עדיפות מעל שנה 2006 אין בעיה בגודל תא מטען תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים, חושב על החלפת הפאביה שלי (גיר רגיל - 1.4, שנת 2011). אני מחפש רכב אמין, ספורטיבי בעל עלויות אחזקה שפויות. חשבתי על סדרה 1, אך אשמח לקבל עוד המלצות. האם יש רעיונות? אגב - אני מעדיף להימנע מקונצרן וואג כיוון שהשילוב של TSI ו-DSG נוראי מבחינתי (לי יש את הידני ואטמוספרי - 0 תקלות). תודות, מור
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן בעוד כמה חודשים מעכשיו אני מתכנן לקנות את הרכב הראשון שלי, שישמש אותי לרוב לנסיעות בינעירוניות. הרכב הזה יהיה מעבר ביניים לבין הרכב שאני באמת רוצה. לא חשוב לי רכב פרקטי. מבחינתי כל גודל הוא פרקטי בשלב זה. עם העדפה לא להשתמש בכל התקציב.. בשורה תחתונה- רכב שבטווח הארוך יהיה העדיפות הנכונה כרכב בעל ערך מוסף, שישאיר לי כמה שיותר כסף בכיס בשביל המיועדת אחרי המון מחשבות הגעתי לשני פיינליסטיות- 1. לאון 1.2 2010-2011 יתרונות- ללאון יש ערך מוסף מבחינתי כי כיף לנהוג בה והיא נראית טוב. בנוסף היא גם חסכונית. חסרונות- תעלה כ-40K, ירידת הערך גבוהה יותר ביחס לטויוטה. 2. יאריס T יתרונות- ערך מוסף מובן מאליו, נראית טוב, אמינה, שומרת יותר טוב על ערכה, תע…
הודעה אחרונה מאת Guy30, -
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
אהלן חברה , כרגע בבעלותי סוזוקי סוויפט 2008 , רכב מצוין שירת אותי יפה מאוד אבל אני רוצה להחליף לרכב מרווח יותר אני 1.94 והרכב מתחיל להרגיש לי קצת צפוף , חוץ מזה רוצה קצת לחסוך כסף ולקנות משהו זול יותר אני יודע שאני יכול למכור את הסוויפט במחיר של קרוב ל 40K , בגדול מחפש רכב מרווח , צריכת דלק יכולה להיות סבירה אני לא נוסע הרבה מידי אך כמובן עדיף שתהיה חסכונית ככל האפשר , שיהיה אמין זה בעיקר הכי חשוב וטיפולים זולים בגדול ראיתי שתי אופציות שנראות לי נחמדות : שברולט קרוז 2011 נראת לי מצוין אך המחיר מאוד מאוד מחשיד וסובארו B3 2008 ~ 2009 נראת לי גם מצוין
הודעה אחרונה מאת Mikeo, -
- 13 תגובות
- 979 צפיות
שלום רב, אני מעוניין להחליף את הרכב המשפחתי המשעמם שלי לרכב צעיר ספורטיבי עם מעט פוזה(אוטומטי). יש חיה כזאת בתקציב של 70 אלף? אנחנו משפחה צעירה בלי ילדים כרגע, נסיעות של 40 ק"מ ממוצע ליום. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 551 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Tamir2312, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 447 צפיות
אהלן! יש לי תקציב של בין 30 ל40 אלף ואני מתלבט בין 3 רכבים הבאים: סקודה סיטיגו שנת 2013 עם גיר רובוטי(גרסת ה60 כ"ס),סוזוקי אלטו שנת 2011 אוטומטי או טויוטה אייגו שנת 2013 גיר רובוטי. האוטו מיועד לנסיעות יומיות של כ60 ק"מ,חשוב לי מאוד אמינות וחסכון. מעדיף אוטומטי על פני ידני לכן זה הרכבים שמצאתי בתקציב שלי שנראים לי הכי טובים..אשמח לייעוץ
-
פולו ידנית 1 2
מאת Kelso-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לדעת מה ההמלצות על פולו ידנית בין 2004-6
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
-
יונדאי גטס 2006 1 2
מאת royban-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום קראתי בפורום שבאמצע 2006 יצאה גטס משופרת עם מנוע יותר חזק וחסכוני 1.4 מול 1.35. ראיתי גטס 2006 מנוע 1.6 האם גם פה יש שיפור במנוע מול שנים קודמות בגרסת ה 1.6?איך אפשר לדעת שהדגם הוא 2006 המשופר? האם צריכת הדלק של ה1.6 דומה ל 1.4 החסכוני יותר או ל 1.35 הזללן? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 705 צפיות
שלום, אשמח לקבל המלצות לרכב אוטומטי (או רובוטי) חסכוני בטיחותי אמין בתקציב של עד 30K ₪
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
שלום, בשעה טובה (ואחרי הרבה עזרה בפורום כאן - אז תודה!) אני מקבל בשבוע הבא רכב 0 ק"מ. מה צריך לבדוק ואיך בקבלת הרכב? לדוג' הזכירו צמיגים (מה בדיוק לבדוק?), כנ"ל לגבי מצבר וכו'
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 3 תגובות
- 848 צפיות
אני סתם שואל אולי בעתיד אני ארצה להביא *** עריכה: להביא - ככל הנראה לרכוש***. אחד מהרכבים האלה... כרגע יש לי CLIO 1.2 טורבו אפשר קצת פרטים על הפיאסטה ST? כמה אוכלת איך היא בכביש אמרו לי בכללי שעדיף את הפיאסטה בגלל שהיא גיר ריל ובקליאו זה רובוטי
הודעה אחרונה מאת c1204629, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לקנות רכב חדש (כרגע זוג ובעז״ה מתכננים להרחיב את המשפחה) ועל כן אני צריך רכב אמין, איכותי, בטיחותי, עם מספיק מקום התקציב שלי הוא: 50k-55k (אם ממש אבל ממש רצוי אז אוכל למתוח בעוד 5k נוספים). הדברים הכי חשובים לי הם: בטיחות אמינות חסכוניות נוחות הנסועה השנתית שלי היא: כ-30,000 ק״מ בשנה (כל הנסיעות הן בין עירוניות עם קצת פקקים). חשבתי על 2 דגמים: יונדאי i30 שנתון 2011-2012, סוזוקי SX4 שנתון 2011. מה דעתכם? תודה רבה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת Tamir2312, -
-
היי, אני כבר חצי שנה בלוחות, אם צריך אחפש עוד חצי שנה. בינתיים הלב התיישב על 3 מכוניות שונות לחלוטין ומשלושתן הורידו אותי די מהר [פעמיים נרכשו תוך שעות ואחת לא בשבילי באחזקה, בימרית ישנה]. מה אני מחפש? רעיונות יצירתיים ודברים שאני מפספס. אז מה הדרישות? בתכל'ס לא רבות, אבל בעייתיות: 1. ידני חובה! 2. התנהגות [הגה לא חשמלי וטוב + שלדה טובה] 3. אחזקה ואמינות סבירות. ברור שספורטיבית לא טיול בפארק ובכל זאת יש ויש. *אם אפשר אסטמוספרי - עדיף. * כוח פחות קריטי אבל לא עגלה ולא כבדה מדי. * אלפא 156 2.5V6 מדהימה בעיניי, אבל נפסלה על עלויות אחזקה. * כנ"ל בימריות ישנות. *אם משהו שווה אפשר להתגמש בתקציב מה אני כן מחפש מדי פעם? 147 2. ליטר 106 ראלי C2 …
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מדובר בדגם Trendline 1.4L אבל אם בכללי אין לה שוק אז גם לדגם אין תודה
הודעה אחרונה מאת d300,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 559 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- borsood
- amirtoar
- נהג מירוצים ותיק
- yor2
- sperial
- שחר 1
- מה רע בשביט?
- חלביה
- גולדן191
- lanosforce
- daniel.asu