Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב4.5 שנים הייתי ב 3 מוסכים שונים ,כ 10 ביקורים סה"כ .

דרמה או לא, זה המצב.

לי לא נראה לגיטימי , חבל שהיבואנים והיצרנים מנסים לשכנע אותו שזה נתון סביר.

בימים הקרבים אלך להתרשם מהאסטרה, שילוב של מחיר ,התרשמות ראשונית ונסיעת מבחן יקבעו בסופו של דבר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האופל זכתה במכונית השנה ומשבחים אותה הרבה בחו"ל ‚ אם אתה רוצה ללכת על בטוח והסיד כן מדברת אלייך על לך על הסיד .

דרך אגב בזמנו התלהבת מהסול האם האופציה הזאת ירדה מהפרק ?

פורסם (נערך)

עדיין לא.

לשני דגמי הקיה אין משהו שהוא דיל -ברייקר . עיצוב חיצוני (של הסול ) מתקזז עם הקושי היחסי להיכנס לרכב.

המושבים הממש נוחים של סיד (נכון להיום ,נבחנו רק בעמידה-באולם התצוגה) מתקזזים עם העדר מערכת מולטימדיה הולמת .

על פי המפרט-באופל יש את הכל ,לפחות מבחינת האבזור ונשאר לבחון נוחות כניסה\יציאה\ישיבה .

האם ידוע מתי האסטרה תגיעה לאולמות התצוגה ?

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

לפי מה שביררתי באולם תצוגה הראשי בניר צבי, האוניה עם הרכבים עדיין נמצאים בים ואין תאריך מדוייק לא רצו להתחייב.

תברר לפחות עוד שבוע.

פורסם

קודם כל, לדעתי, 10 ביקורים במוסך ב4.5 שנים לא נראה לי כזה בעייתי, אבל כל אחד ונקודת המבט שלו.

מנסיון כואב, אם מה שמפריע לך היא האמינות, לקחת דגם חדש מהניילון, עם מנוע שאף הוא חדש - יש בזה סיכון מסויים. לא אחת בדגמים חדשים יש מחלות ילדות ובסדרות הראשונות "מתגלחים" על הלקוחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שצבי אמר וגם אתה אמרת - יש אנשים שמסוגלים לבלוע צפרדע כזאת (כל הביקורים היו בגלל תקלות או שאתה סופר גם טיפולים וכו'?). הייתה לך תקלה מתגלגלת.

נגיד ו-10 ימים הרכב היה במוסך, 4 שנים ו-355 נהנית ממשפחתית מעולה. אבל אני מבין שזה לא מתאים לך ולא בסדר. אני ממש לא מצדיק את היצרן. אני מצדיק אותך ואומר שלפי מה שאני רואה והחותם העמוק שהשאירה עלייך האוקטביה - לא ממליץ לך ללכת על האסטרה, רק בגלל ה-RISK FACTOR ולא מאף סיבה אחרת.

פורסם

האם ידוע מתי האסטרה תגיעה לאולמות התצוגה ?

רשמו אותי לנסיעת מבחן לסוף מאי, אמרו שהרכב לנסיעות מבחן יגיע לפני האוניה

פורסם
קודם כל, לדעתי, 10 ביקורים במוסך ב4.5 שנים לא נראה לי כזה בעייתי, אבל כל אחד ונקודת המבט שלו.

מנסיון כואב, אם מה שמפריע לך היא האמינות, לקחת דגם חדש מהניילון, עם מנוע שאף הוא חדש - יש בזה סיכון מסויים. לא אחת בדגמים חדשים יש מחלות ילדות ובסדרות הראשונות "מתגלחים" על הלקוחות.

אני בהחלט מסכים

אז עכשיו אני בבעיה עוד יותר גדולה כי גם בסיד הגיר רובוטי וחדש עבור החברה .

כמו שצבי אמר וגם אתה אמרת - יש אנשים שמסוגלים לבלוע צפרדע כזאת (כל הביקורים היו בגלל תקלות או שאתה סופר גם טיפולים וכו'?). הייתה לך תקלה מתגלגלת.

נגיד ו-10 ימים הרכב היה במוסך, 4 שנים ו-355 נהנית ממשפחתית מעולה. אבל אני מבין שזה לא מתאים לך ולא בסדר. אני ממש לא מצדיק את היצרן. אני מצדיק אותך ואומר שלפי מה שאני רואה והחותם העמוק שהשאירה עלייך האוקטביה - לא ממליץ לך ללכת על האסטרה, רק בגלל ה-RISK FACTOR ולא מאף סיבה אחרת.

קרוב לוודאי שמדובר בתקלה מתגלגלת , לא שסוג התקלה אמור לעניין אותי

תודה על ההבהרה .

אם הסיד גם נופל בגלל risk factor זה משאיר אותי עם אוריס וסול

פורסם

הגיר הרובוטי בסיד כבר עבר את תקופת הזמן של "חדש" - מדובר באותו גיר שהותקן עוד ביונדאי וולוסטר. הגיר מצויין ורהוט (איטי יותר בהשוואה ל-DSG, אך האיטיות היחסית באה לידי ביטוי ברהיטות עדיפה, בעיקר במהירויות זחילה). הסיד בכלל, מכונית מלוטשת מאד ומבחינת התנהגות כביש, גיר ואיכות תא הנוסעים היא קרובה מאד למכוניות קבוצת VAG. למנוע אמנם חסר המחץ (היחסי) של מנועי הטורבו המודרנים, אך הוא מנפק ביצועים הוגנים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יצא לי לנסוע ולנהוג בסיד סטיישן, בהחלט הגיר חלק ונעים יותר.

בזחילה מרגישים את העברת ההילוך.

מקווה שעשיתי בחירה נכונה.

המון תודה על העזרה וסליחה על החפירות :wink:

פורסם

מה הבעייה עם אוריס? מבחינת מתלה אחורי הם לא עשו את הצעד אחורה שסקודה עשו עם האוקטביה (וגם קיה לא), המכלולים אמינים וטובים. מה שיהיה לך הכי קשה זה להתרגל לבגאז' הקטן (אז קיימת אוריס סטיישן אבל היא פחות מהנה לנהיגה) ולמושב אחורי פחות מרווח ולא ממוזג כמו באוקטביה.

אם אתה נוסע יותר - יש לך את ההיברידית שגם נוסעת יותר טוב מהאטמוספרית הרגילה וגם חוסכת דלק אליבא דאהרונוביץ.

אם אני במקומך - זו הייתה הבחירה שלי. אוריס הייבריד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...