Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכם על הייעוץ.

אמשיך בחיפושים שלי.

ליאור אהבתי את הרעיון, בדקתי קצת ואין כל כך בלוחות. אני מניח שזה יותר רכב מפה לאוזן.

יש כרגע יאריס יד 1 עם 140 אלף בלוחות. מפורסמת כבר זמן מה ב-32K. נראה לי שאבדוק אותה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני קראתי את המבחנים על ה c2, נהגתי על אחת שמטופלת מיד1 במטרה לקנות ,הנהיגה כיפית הרכב מתנהג רק שהוא חלש,לי זה לא הספיק אבל אני חושב שאם הכיוון שלך הוא יאריס אז הכח יספיק.

האחזקה שלו שפויה

על קליאו דיברתי איתך,אני כמובן ממליץ אבל העלויות יכולות להיות מנופחות.

הפוקוס גם תשב עליך בול, ל 2 ליטר יש קצת כח,התנהגות מעולה,תוסיף מתלים ואתה על הגל,לצד עלויות אחזקה שפויות מאוד מאוד.

Miata ND2

פורסם

אני רק שאלה:

אם 156 2.5 כן ו147 2.0 כן למה 156 2.0 לא?

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

למה לא ?

דווקא מבחינת ניהוג - 156 2.0 ייתכן שעדיפה על 156 2.5 (פרונט כבד). ב-147 לא נסעתי, אבל הרשמים שבהם נתקלתי היו טובים.

אבל מבחינת "נוכחות"/נשמעות ומנוע - יסלחו לי בעלי ה-156 2.0 - המנוע שלה נשמע כמו מכונת כביסה ליד ה 156 2.5 (ושוב סליחה).

alfa 156 2.5.

פורסם

c4 vts מניסיון יש בה הכל, גם שההגה מתוגבר חשמלית, ו 180 כ"ס.

אהה ומלא איבזור, ואחזקה של c4 רגילה.

פורסם (נערך)

שוב, תודה לכולם. אני מעריך כל טיפת מידע.

אור, נראה לי שדיברנו על זה אבל בדקתי טונות של קליאו, אחת במצב טוב הייתה למכירה, נמכרה לפני שהספקתי לראות אותה ב-26K. כל השבורות למכירה וכל השמורות לא למכירה או שכבר לא כל כך שמורות כמו שהיו בידיים אוהבות.

לגבי פוקוס 2 ליטר ידנית, כאמור יותר קל למצוא טסטרוסה :)

ה-156 ירדה על עלויות החזקה. יש לה המון ערך מוסף: הסאונד, המראה, זה שהיא אלפא ויש לי חיבה למותג הזה. למרות שהורדתי אותה בכלל על החזקה, אני יכול לומר שאם אני אקנה 156 והיא לא תהיה V6 אני לא אסלח לעצמי, וזו מחמאה לV6 ולא "ירידה" על ה2.0. זו בעיה אצלי.

147 ככל שהזמן עובר אני פוגש יותר ויותר קצוות. או רכבים שבורים, או רכבים סופר שמורים עם תמחור סופר הזוי עבורי. זה לגיטימי למי שחי ונושם אלפות, לי כקונה מהצד זה נראה כמו עוד תמחור אלפיסטים. אני לא שם עדיין, למרות חיבתי לאלפות.

C4 מעל התקציב בהרבה.

206XS - אני עוד לא שם. אני מסתכל מדי פעם, אבל היא לא עושה לי את זה. אני חושב שאני צריך לנהוג באחת ואז להחליט.

שוב תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין אגב בעיה עם הגה שמתוגבר חשמלית כמו אצלי במאזדה

הגה מתוגבר חשמלית?! למאזדה 3 1.6 יש מסרק עם תגבור הידראולי מהטובים ביותר. הלוואי על כל הוט-האצ' מודרנית.

פורד רציתי לכיוון ה2.0 ליטר ידני. נורא קשה למצוא כאלו.

אין ולא היו פוקוס MK1 2.0 ידניות בארץ. אף לא אחת.

תעשה סיבוב על יאריס TS. נראה לי שתתחבר.

פורסם
דווקא ה-C2 לא רעה. נהגתי עליה קצת והיא בסדר גמור. אבל כן, כמו שאמר סלואורייד - הגה חשמלי.

קקה של אוטו.

גם לא נוח וגם לא מתנהג.

לוותר לוותר לוותר

הגה מתוגבר חשמלית?! למאזדה 3 1.6 יש מסרק עם תגבור הידראולי מהטובים ביותר. הלוואי על כל הוט-האצ' מודרנית.

אחלה. אבל צריך גם מנוע, בכל זאת.

מה עוזר הגה, אם הרכב לא זז?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתקציב הזה מדובר ברכב שכבר אינו "הכי חדש".

אם אתה רוצה רכב עם אחזקה זולה (זולה יחסית, לפחות לשנתון הקצת מתקדם שלו) - תצטרך לשים ידך על רכב מתוקתק מכאנית ורצוי גם קוסמטית.

רכב כזה צריך לחפש.

לכן - כן הייתי משאיר במשוואה אלפא 147. אולי גם סאאב 9/5 (אם אתה מתחבר. רק שאיני בטוח שיש כאלה סאאב ידניות בארץ - לפחות לא כרגע בלוחות המכירה).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
אחלה. אבל צריך גם מנוע, בכל זאת.

מה עוזר הגה, אם הרכב לא זז?

טענתי אחרת?

בסה"כ תיקנתי טעות לגבי התגבור במאזדה 3. הוא נוהג באחת כזו כרגע.

זו לא הייתה המלצה למאזדה 3.

המלצתי בכלל על יאריס TS. שגם היא הייתה רוצה היגוי כמו במאזדה 3, אגב.

עריכה אחרונה על ידי Avia

פורסם

צודק, אני אחדד.

היגוי טוב נמדד ביכולת שלו לתקשר על המגבלות וביכולת לטפל בכוח, תוך כדי שאתה מפנה את הרכב.

ברכב שאין לו כוח, הסעיף השני לא רלוונטי, ולמעשה גם הראשון, כי מה הטעם להביא למגבלות רכב שאין לו כוח לשלוף את עצמו מהפנייה?!

כלומר, גם אם יש הגה ושלדה טובים, הם לא עומדים במבחן בעגלה בלי סוסה כמו מאזדה 3 ליסינגטומטיתאלףששמאות.

אני יודע שבמבחני דרכים אוהבים תמיד להתייחס לאספקט הזה, בין אם הוא רלוונטי לרכב ובין אם לאו, אבל לטעמי אפשר להזניחו לחלוטין במכוניות שבין כה וכה לא תוקפים איתן פניות.

דוגמא טובה לכך היא הסובארו B4 2.0 ידנית שהיתה לי. היגוי טוב, שלדה מצויינת, עם העברת כוח טובה לציר האחורי ביציאה מפנייה (תכונה רק של הידנית, שהיה לה כיול דיפרנציאל שונה). אממה, כוח לא היה... אז היתרונות הללו היו משהו שבקושי הרגשת בנהיגה.

________

לפות"ש, יאריס TS זה מעולה, אבל לא יודע כמה אפשרי למצוא אחת. הן אוזלות מהכביש, והטובות שוות משקלן בזהב.

206XS נראית לי אופציה מצויינת.

אולי תוכל לשים יד על איזה משהו שמור מגזרת ה-306/קסארה עם מנוע 1.8, אם כי אני לא יודע אם אפשר לתחזק אותן עם חלפים שיישמרו על היכולות שלהן מפעם (קפיצים/בולמים), אבל הן בטח תעלנה גרושים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם איגניס ספורט? זה אמור להיות בדיוק כמו היאריס רק ללא עיצוב של עכבר.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הגה טוב צריך להיות גם מדויק וגם כזה שמעביר לידיים את השינויים בעומס.

זה של המאזדה מצטיין בשני התנאים והיא לא עד כדי כך עגלה שאתה לא יכול להנות מזה.

• תוכן חדש...