Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו קצת סויים פה מהנושא אבל אני בהחלט מסכים שניתן להרגיש ולהנות מהגה טוב גם ברכב ללא כוח משמעותי. גם בכניסה במהירות גבוהה מהממוצא בכיכר זה נחמד שיש הגה שמעביר תשדורת חזרה.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה אביה על התיקון. כמו שראינו ביום המסלול המאזדה טובה רק לפניות שיש אחריהן עוד פניות :lol:

אני נהניתי ממנה. אני עדיין די נהנה ממנה [ותשאלו את אביה אני לא נהג גדול אז אני יכול ליהנות מפשוטות]. אני מתחיל להרגיש שדי מיציתי אותה, זה כן.

עפר תודה על ההמלצות. 206XS תיתן עוד כוח? היא מקסימום משילה כמה ק"ג, אני לא בטוח שזה יהיה הבדל משמעותי.

סלואורייד תודה, אכניס אותה לרשימת חיפושים. כרגע יש בדיוק 0 תוצאות ביד 2.

אני חייב להבהיר משהו. פחות חשובים לי הביצועים ויותר התחושות וההנאה, אם כי לא בטוח עד כמה ניתן להפריד ביניהם ברכבים ללא תגבור חשמלי. כלומר, אני מחפש הגה שמשדר לידיים שלי בדיוק מה הגלגלים עושים גם במגבלות וגם קצת פחות משם. אם כל זה יגיע על רכב חזק יותר/קל יותר - יהיה זה מבורך.

יש בפורום איביזה FR דור ראשון עם נתונים מעולים. לא מכיר את הרכב, איך היא מבחינת היגוי? שלדה?

אני מפחד מואגית מתה בלי תחושות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

quote_icon.png Spire כתב: viewpost-left.png

דווקא ה-C2 לא רעה. נהגתי עליה קצת והיא בסדר גמור. אבל כן, כמו שאמר סלואורייד - הגה חשמלי.

קקה של אוטו.

גם לא נוח וגם לא מתנהג.

כבר דיברנו על זה, אבל אנ יאגיד את זה שוב בשביל שתהיה קצת קונטרה. אתה סתם מגזים. לא קקה ולא נעליים. לא קאימן GT4 (או איך שלא קוראים לה) אבל גם לא קקה כמו שאתה מצייר אותו.

כבר דיברנו על זה, אבל אנ יאגיד את זה שוב בשביל שתהיה קצת קונטרה. אתה סתם מגזים. לא קקה ולא נעליים. לא קאימן GT4 (או איך שלא קוראים לה) אבל גם לא קקה כמו שאתה מצייר אותו.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני הייתי נמנע מאיביזה

פאלו אני גם חושב שאתה מגזים עם

ה c2,כמו שרוני הגזים במבחן הדרך שלו לפני מספר שנים(ועוד כמה כתבים).

Miata ND2

פורסם (נערך)

תודה אילוחה, אבל היא שבורה מהתחת. גם לא בחינם מה שנקרא.

אלא אם אתה מתכוונ למשהו שהיא לא זו שיד 10 עם "קצה שלדה".

אם הייתה מיאטה NB שמורה ב40 או קרוב לכך כבר הייתי מותח תקציב מהשוק האפור, אבל זה מה יש.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ה-C2 היא בדיוק מה שכתבתי. לא בהשוואה לפורשה, בהשוואה ל-106, 206,יאריס... כל רכב חמים שתבחר.

הגה נוראי, שלדה לא מתקשרת ו-ESP משביתת שמחות. ביצועים טובים.

מכונית לא-נהיגה פר אקסלנס, אבל משברת עצמות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך את זה כרכב יום יומי או רק לסופי שבוע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כרגע סופ"ש בעתיד הקרוב יום יומי ומוכן להתפשר על הכל [נוחות, אבזור, חלון גג או סתם גג].

רכב שיענה על כל הדרישות שציינתי, אני מוכן להתפשר. אשמח למזגן ורדיו כמובן :lol:

פורסם

אתה צריך לעשות נסיעה על היאריס ts.

מכול בחינה היא מצויינת, חוץ מעניין הכוח. היא תשדר יותר זריזות בוודאות מהמאזדה 3, אבל בסופו של דבר היא לא מהירה יותר.

חבל שאין מאזדה 3 2.0 ידנית... הייתה פותרת לך את כול הבעיות :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה צריך את זה כרכב יום יומי עדיף לחפש משהו שיחסית נפוץ או שלפחות חולק מכלולים עם רכבים נפוצים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם תמצא E36 במצב טוב מאוד ,עלויות אחזקה שוטפת לא תהינה יותר גבוהות ממשפחתית מודרנית,אם אתה יודע איפה לקנות והיכן לטפל.

אבל,מדובר ברכב ישן שבנוי מעולה אך זה עדיין רכב ישן ויכול להיות בלאי על מכלולים יקרים (יחסית) ואני לא יודע עד כמה כיסך עמוקים.

ללא ספק ה323 קופה שהייתה לי ,הייתה אחת המכוניות היותר מהנות שהיו תחת ידיי.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...