Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שוב תודה לכולם. הוספתי את כל המומלצות לרשימה. אחכה לאחת עם נתונים מספיק טובים שתקרוץ לי. כרגע קצת נמאס לי מהדברים שיש בארץ. אני מעדיף להוריד את קצב החיפושים וללכת לבדוק רכבים עם נתונים טובים מאוד על הנייר או להתרכז במשהו אחר שחשבתי עליו.

יש קטע כזה שמי ששומר על הרכב שלו ועושה טיפולים בזמן/ק"מ - שזה הפאקינג המינימום הנדרש - דורש מחירים הזויים. עזבו ספורטיביות, אני מדבר על 206 או אלפא 147. הזוי. מצד שני, רוב הרכבים, כולל אלו שאני ראיתי, שבורים שחבל על הזמן. אני מניח שהשוק שאני מחפש לא הכי נפוץ ובכל זאת, לראות מה 30K שקלים מעמידים לי בארץ ומה באירופה - ולבכות.

נמרוד, בימרית ישנה רציתי לקנות מציאה, אבל המוכר [וממליצים] הוריד אותי גם על יישור הקו [5 ספרות] וגם תיאר לי עלויות החזקה. הבנתי שזה לא בשבילי כרגע. מאחל מוכרים כאלו לכולם. אדם מבוגר שפשוט פתח לי את כל ההיסטוריה של הרכב. היה כיף להתנהל מול אדם כזה.

אהה כן, אין כמו מאזדה 323 לאנטיס קופה, בהחלט מכונית אגדית :lol:

דייב אם הייתה זביריט ידנית השרשור הזה לא היה נפתח.

יודע מה, אם היה אפשר להפוך את שלי לידנית בצורה מקצועית, בעלות סבירה ושיאושר באופן חוקי - השרשור הזה לא היה נפתח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלטרנטיבה לפוקוס MK1 ידנית - חפש 306XR 1.6 ידנית 100 כ"ס 5 דלתות 2001. נראות כמו GTi6 עם טאסות ודי נדירות.

נהגת כבר על יאריס?

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היום נהגתי ונסעתי על יאריס. אהבתי את הרכב. הוא לא כמו הצרפתיות בתחושות, אבל לצרכים שלי הוא מתאים מאוד. ממש הפשרה האולטימטיבית. מבחינת ניהוג זה כל מה שדיברנו עליו בפרטי. אחד לאחד.

במקרה זו שראיתי הבוקר היא אותה אחת מהקישור ששי צירף. לזכותו של איתמר, שמורה בקטע מפחיד. באמת. לצערי היא גם מעבר לרמת הגמישות התקציבית שלי.

אולי, בשביל מיאטה שמורה [סתם לצורך הדגמה] הייתי נאבק למתוח תקציב, אולי. היאריס לא שם. גם הצרפתיות לא, אם כי אתן פחות בעייתי כי הן נכנסות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
הוא לא כמו הצרפתיות בתחושות, אבל לצרכים שלי הוא מתאים מאוד.

שאתה כותב צרפתיות, למי מהן אתה משווה?

זה אכן לא ברמה של פיג'ו-סיטרואן. מצד שני, גם הקליאו לא ברמה שלהן.

זה נשמע מצחיק, אבל הפוקוס MK1 היא Damn close.

פורסם

הרכב של איתמר לא ישאר בלי בעלים יותר מידיי זמן, אני הייתי קופץ על ההצעה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שזה לא יהיה חוקי להסב את המאזדה לידני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קראתי משהו על זה שכדי לעבור טסט, אם יתפסו לזה, דלק מוטורס בחיים לא יאשרו דבר כזה. זה גם לא יהיה מאושר ברישיון בחיים.

זה גם לא ממש זול.

בקיצור סרט מהסרטים.

• תוכן חדש...