Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10 אלף שח

יובל אנאטו
שימו לב! השרשור הזה בן 3074 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני יומיים התפוצץ לי גלגל בפיט פונטו ב110 קמש עפתי לתוך החומה והסתחררתי עם האוטו ברוך השם הכל טוב, לא נפתחו כריות אוויר האחיזה של האוטו גם לפני הפיצוץ הייתה זוועה והחלטתי שהאוטו הבא יהיה משהו כבד יותר עם אחיזה טובה יותר, גדול יותר ובטיחותי יותר. חשבתי לקנות פיג'ו 307 למרות שתמיד שנאתי צרפתיות אבל לאחר בירור וקריאה של חוות דעת גיליתי שאין לי זמן ואין לי תקציב לבעיות חשמל גיר וראש מנוע שאלה המחלות של הצרפתיות. אשמח אם תתנו לי הצעה לרכב בסכום של עד 10 אלף שקלים אמין חסכוני ובטיחותי אני יודע שזה יותר מידי בקשות לתקציב אבל גם עדיף מעל שנתון 2002. תודה רבה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כזה לא כדאי להנעל על דגמים מסויימים, אלא תיקח את האקזמפלר שיהיה במצב הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כזה לא כדאי להנעל על דגמים מסויימים, אלא תיקח את האקזמפלר שיהיה במצב הכי טוב.

אני מחפש רעיונות לדגמים לא דגם ספציפי ואני אראה מה הכי טוב כי בנתיים לא מצאתי כלום עם הדרישות שלי בתקציב הזה חוץ מהפג'ו ואני מפחד להתעסק עם צרפתיות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוב הדגמים הישנים אין ריבוי כריות אוויר כמו היום, אז בטיחות מהבחינה הזאת אין כל כך..

יש את הלאנטיס שהיא אונייה (מבחינת אחיזה ומבחינת צריכת דלק), זכור לי שיש 2 כריות אוויר ברוב הדגמים.

בכללי אם אתה רוצה רכב יציב ולא קטנטן כמו הפונטו זה יותר משפחתיות, קח בחשבון שאתה תרד משמעותית בשנתונים ותעלה משמעותית בצריכת הדלק.

עוד רעיונות: לאנסר, אימפרזה.. כל המשפחתומטיות היפניות בערך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב בטיחותי, משפחתי, מעל שנתון 2002 ובתקציב של עד 10 אלפים - צרפתי. רכב יפני זהה בתקציב הזה יהיה עם בטיחות ירודה.

אז תחליט מה חשוב יותר ומה פחות. אחרי מה שקרה לך, אני חושב שהתשובה ברורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק צרפתיה. עזוב את כל הסיפורים (או שתודה עליהם, כי בזכותם אתה יכול לקנות רכב מתקדם בגרושים).

הן הרבה יותר בטוחות, נוחות וחסכוניות. קנה רכב שמור, כפי שהעיר לך איציק... ושמור עליו. לפי התיאור שלך, אני חושש שאתה לא ממש מתחזק את הרכב?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דהייטסו שרייד

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור עבר תאונה עם פונטו, מבקש רכב מאסיבי ובטיחותי.

איך קופסת שימורים קטנה בשם שרייד, עם בטיחות אפסית מתאימה לדרישות?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולאד, לא שמתי לב. (שהבחור עבר תאונה) אתה צודק בהחלט.

אמין חסכוני בטיחותי ב10K - אין חיה כזו

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק צרפתיה. עזוב את כל הסיפורים (או שתודה עליהם, כי בזכותם אתה יכול לקנות רכב מתקדם בגרושים).

הן הרבה יותר בטוחות, נוחות וחסכוניות. קנה רכב שמור, כפי שהעיר לך איציק... ושמור עליו. לפי התיאור שלך, אני חושש שאתה לא ממש מתחזק את הרכב?

דווקא לא חסכתי שקל על הרכב כשהפאנצרמאכר אמר לי שרק הגלגלית הקדמיים במצב רע החלפתי לגלגלים איכותיים עלו לי 1000 שקל לזוג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את הלאנטיס שהיא אונייה (מבחינת אחיזה ומבחינת צריכת דלק), זכור לי שיש 2 כריות אוויר ברוב הדגמים.

הלאנטיס לא ממש בטיחותית. בדיוק לא מזמן ראיתי ב-431 מקרה דומה למה שקרה לפותח השאלה. מישהי בלאנטיס ככל הנראה או התפוצץ גלגל או פשוט איבדה שליטה (120 קמ"ש) והאוטו הסתובב כמו קרוסלה וה-abs לא עבד, לא נפתחו כריות אוויר ועוד אחרי זה יצא עשן מהמנוע. מסכנה הבחורה, נבהלה מאוד ובמזל לא נפגעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלאנטיס לא ממש בטיחותית. בדיוק לא מזמן ראיתי ב-431 מקרה דומה למה שקרה לפותח השאלה. מישהי בלאנטיס ככל הנראה או התפוצץ גלגל או פשוט איבדה שליטה (120 קמ"ש) והאוטו הסתובב כמו קרוסלה וה-abs לא עבד, לא נפתחו כריות אוויר ועוד אחרי זה יצא עשן מהמנוע. מסכנה הבחורה, נבהלה מאוד ובמזל לא נפגעה.

סבא שלי עבר טוטאלוס עם לאנטיס ויצא רק עם טלטלה.. מישהו נכנס בו ב50 קמ"ש מאחורה והדבר היחיד שנפגע זה השלדה החיצונית ועיקום מאוד רציני של הפח, אבל שום דבר חוץ מזה - בגלל זה העלתי אותה. ב120 קמ"ש שמתפוצץ צמיג זה לא תמיד אשמת הרכב עצמו כמו שזה יותר אשמה של הצמיג.. ABS לא פועל בלאנטיס דווקא ראיתי הרבה.

הבחור לא רצה צרפתיות, ב10K אלו האופציות שיש לו. לדעתי לבדוק מה הכי בטיחותית ובמצב הכי טוב וללכת על זה.

בשנים האלו הכריות אוויר כבר מתות, אז יש סיכוי שגם במקרה ויש צורך שיפתחו, הן לא יפעלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השרשור , שמח שיצאת מזה בשלום , אני לא יודע מאיזה מודל הפונטו אבל אם האחיזה לא הייתה טובה לפני התאונה והתפוצץ לך צמיג ב110 קמ"ש נראה שהיית צריך להחליף צמיגים ?

גם אם תקנה אוטו ב-100 אלף שקל , ללא צמיגים תקינים אתה בסכנה .

לגביי התקציב , הייתי מחפש טויוטה קורולה 98-02 , גם בטיחותי (יחסית) , אמין וחסכוני בדלק .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3074 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...