Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מליסינג - פיקנטו VS ספארק

Gal Or
שימו לב! השרשור הזה בן 3067 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חבר'ה!

אחרי כמה חודשים שאני מחפש רכב (וגם פתחתי כמה שרשורים פה) בדקתי גם את נושא הליסינג.

קיבלתי הצעה כזאת:

פיקנטו LX מנוע 1250 או ספארק LT מנוע 1400. שתיהן באותו מחיר.

מבחינת המחיר, מסתדר לי מאוד, זה גם מה שהייתי משלם על רכב ישן, (כולל ביטוחים של נהג חדש שהיו קורעים לי את הכיס) ויוצא לי לנהוג על רכב חדש דנדש 0 ק"מ.

כרגע אני נוטה לכיוון הספארק בגלל אבזור עדיף יותר ויחידת כוח חזקה יותר, אך טרם ביצעתי נסיעת מבחן על אחת מהן.

רוב הנסיעות יהיו בתל אביב ובסביבה (עובד יחסית קרוב לבית) אך אני אוהב שיש לי את האפשרות לגיחות במידה ואצטרך. רוב הנסיעות יהיו לבד, או עם נוסע 1-2, אז די חשוב לי אבזור ומערכת שמע.

כמה שאלות שלי אישית מאוד קונקרטיות, ולא קיבלתי מענה רלוונטי בחיפושים שביצעתי;

1. בספארק יש את המערכת המקורית שמגיעה עם מסך מגע וכו' - האם מגיעה גם ברמת גימור LT? והשליטה מההגה - מגיע ברמת הגימור הזו?

2. בהנחה שאין לי את הפחד של ירידת ערך וסחירות בעתיד (ליסינג), במה עדיף לבחור?

3. אני בחור די גדול (לרוחב) וחשוב לי שיהיה מרחב פנימי סביר ושאני לא אגיע למצב של קלסטרופוביה... :)

איזו מכונית בעלת מרחב פנימי גדול יותר?

4. הבנתי שהרמקולים בפיקנטו מעאפנים לאללה, למישהו יש מידע על המצב בספארק החדשה? הבנתי שיש לה 6 רמקולים לעומת 4 בקיה, אבל שום מילה על האיכות שלהם..

אודה לתשובתכם :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינה פרקטית לפיקנטו תא מטען גדול יותר, מבחינת מרווח , הפיקנטו יותר גבוהה אבל הספארק יותר ארוכה ,עדיף שתחווה בעצמך.

לספארק יתרון משמעותי במנוע והגיר , מתאימים יותר משל הפיקנטו לנסיעות בינעירוניות.

המולטימדיה מגיעה בLT+ ומעלה וכך גם השליטה מההגה.

הייתי מעדיף את הספארק עקב היתרון בביצועים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תא מטען זה לא משהו שכל כך משנה לי, אני רווק ואין לי הרבה לשים באוטו..

בדקתי עכשיו במפרט ובאמת המולטימדיה 7 אינץ' מגיעה בדגם LT+ ומעלה, וגם השליטה בהגה.. באסה.

מבחינת האבזור הספארק עדיין מובילה עם בלוטוס מקורי, אבל עם 4 רמקולים, לעומת 6 בגרסאות הבכירות..

מבחינת הגלגלים - הבנתי שבפיקנטו מגיעות טאסות, הספארק מגיעה עם ג'אנטים?

מצ"ב המפרט מהאתר של שברולט, אולי למישהו אחר זה יהיה יותר מובן :)

http://www.chevrolet.co.il/Files/%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%20%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7%20%D7%90%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9C%202016.pdf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לספארק מושבים נוחים יותר אך צרים יותר,לכן אם אתה בחור רחב אולי הם לא יהיו נוחים,אני מצטרף לך את המבחן שעשיתי על הספארק:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

בכמה הציעו לך את הספארק?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מצליח לערוך אז הודעה חדשה..

יש חברה ספציפית שממליצים לי לבדוק לגביה? כרגע ההצעה היא מAVIS בלבד, ברשת אין בכלל מחירים אלא רק לידים לסוכנים שיצרו קשר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיקנטו זה לא רכב לחובבי אודיו. סביר להניח שגם בספארק לא תקבל משהו איכותי במיוחד. בטח רמקולים מקרטון.

אצלי בלנצ'יה מגיעים 6 רמקולים של BOSE - אבל זה רכב שבמקור עלה כמעט כפול מהספארק - אז מה הפלא?

מה שתוכל לעשות זה לשדרג במעט את הרמקולים, לאיזו מערכת קומפוננט איכותית - אחרי 3 שנים בתום העסקה, תסיר אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרמקולים בlt דומים באיכותם לltz אז הם בסדר גמור וממש לא מקרטון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרמקולים בlt דומים באיכותם לltz אז הם בסדר גמור וממש לא מקרטון.

אני לא מאמין שיתנו משהו מעבר למינימום ברמת הגימור של הליסינג. אלה רכבים שמוזמנים מהמפעל ברמה הנמוכה ביותר שאפשר למכור כאן. באירופה ראיתי גם רכבים חדשים שמגיעים בלי מזגן - ואם אפשר היה למכור כאלה דברים כאן, היו מוכרים, תמורת הפחתה במחיר. אז מכיוון שבמזגן אין אופציה לחסוך, אז בטוח שחסכו באיכות הרמקולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוהג במקרה על ספארק כזאת.

בכנות, לא רכב מדהים. לא הכי יפה, לא הכי מהיר, גם לא הכי נוח.

ללא יומרניות ספורטיביות כלל.

מה שכן

מערכת אודיו סבירה בהחלט (ועד שבוע שעבר נהגתי ברכב עם סט-אפ של 7K מושקע באודיו)

חסכוני בדלק בנהיגה עדינה

מזגן מעולה

לסטודנט התפרן, רכישה טובה עד כה.

Golf MK4 TDI 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלספארק יהיו יומרות ספורטיביות?

בין המיני היא הכי מהירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובה שלי באה מכיסא הנהג של הפיקאנטו. יש לי את ה 1250 שנת 2015, אני בחור שנאמר בעדינות "נמוך למשקל שלו" והנה התשובות שלי לשאלות שלך.

האבזור בפיקאנטו אחלה, יש מערכת שמע מצויינת (לא מבין מה פתאום רמקולים מאפנים), אצלי האיפון מחובר קבוע בבלוטוף ונשמע מעולה. מבחינת רוחב הנהג אז אין לי בעיות ואני רחב לצערי. אני נוסע עם הפיקנטו 2500 ק"מ בחודש ולא מרגיש מצוקה בשום שלב כולל עליות ועקיפות אבל מזכיר לך שאני מדבר על המנוע 1.2, לא מכיר את המנוע הקטן יותר.

לגבי ירידת ערך, אם אתה לא דואג אז תתחיל לדאוג כי לספארק יש שם מאוד לא טוב ולמכור אותה יהיה סיפור, בטוח שמול הפיקנטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי במתיחת הפנים שינו את הרמקולים כי לפני המתיחה הרמקולים שם היו בין הגרועים שיש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3067 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...