Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלריו מול מיקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם מרווח לא משחק תפקיד חשוב לקנות את הסיטרואן C1 רובוטית במחיר דומה,המושב נוח בפער גדול מאוד,גם בפנים ניראה טוב יותר והרכב עצמו ניראה נורמלי ואיבזור טוב יותר.

הסלריו ניראית ומרגישה כמו רכב מיושן לעומת הסיטרואן.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח בחשבון שהנוחות במיקרה לא מי יודע מה, הכסאות נהג + נוסע דיי לא נוחים, ממליץ בחום לעשות סיבוב על שני הרכבים ולבחון את הנוחות.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הסלריו בערך אותו דבר לטעמי מבחינת הנוחות המושבים,לפחות המיקרה ניראית נורמלי.

אבל פשוט שאי אפשר להשוות את הנוחות לעומת הסיטרואן,או הפיקנטו והיודנאי באותו המחיר,למרות שכניראה יהיו פחות חיסכוניות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא כנראה, הן פחות חסכוניות, ולדעתי גם משמעותית.

יוליאן, יצא לי לנהוג גם בפיקנטו וגם בסלריו, ולא יודע איך אתה מגיע למסקנות האלו אבל הקאיה ממש לא יותר נוחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המושב של הקיה לא להיט,זאת הייתה הסיבה שלקחתי את הפנדה ולא אותה,אבל עדיין לי הרגיש נוח יותר.

אבל הסיטרואן לוקחת פה בהליכה את עניין הנוחות מושב.

וגם היונדאי עם מושבים עם תמיכה טובה מאוד.

לא נהגתי על הסלריו,היא פשוא לא עברה אצלי את מבחן האולם.

• תוכן חדש...