ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 468 צפיות
שלום מבקש את עזרתכם בפינעוח בדיקת רכב טויוטה יאריס 143000 ק"מ מחיר מבוקש 21,000ש"ח מצב דוח מה עלות התיקונים תודה מראש בדיקת טויוטה 2002 מ�.pdf
הודעה אחרונה מאת ranchuk, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 497 צפיות
שלום לכולם,שמי עידן ואני כרגע סטודנט. עברתי לגור לבד לפני כמה חודשים ולצערי נאלצתי להיפרד מהרכב שהיה לי (בהשכרה). היה לי דייהטסו סיריון שנת 2011 ונהניתי ממנו מאוד. אני מחפש רכב מיני,אין צורך במנוע גדול (גג 1400 מצדי) ושיהיה חסכוני בצריכת דלק התקציב שלי לא הכי מוגדר כרגע כי אני כנראה אקח הלוואה מהבנק בשביל זה. אני עובד ויכול להחזיק רכב במחיר סביר בואו נאמר תקרת תקציב של 20 אלף לצורך העניין. הבנתי מחברים שלהתרחק מצרפתיות כמו מאש,אבל חוץ מזה אין לי ממש כיוון. נ.ב מה הייתם ממליצים לי,לקנות יד שניה ממישהו,או דרך סוכנות רכב כלשהי ? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 570 צפיות
בס"ד היי מחפשת רכב עד 30K (+-) אמין, עדיפות לקטן, חסכוני בדלק. נסיעה באזור המרכז כל יום בערך 50 ק"מ עריכה: גיר אוטומט מתלבטת בין סוויפט (08-07) / סיאט מי...? ראיתי מודעה בבדאגט על יונדאי I10 2013 גם בסביבות הסכום הזה השאלה אם כדאי לקחת כשיקול או לא? אשמח לתובנות כי אני רוצה לקנות ונמאס לי להתלבט
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
דרוש רכב חסכוני, אמין, אוטומטי, נוח ועם תנוחת ישיבה לא נמוכה. לאמא עם שני ילדים. תקציב עד 20,000 ש"ח. היא אהבה את ניסן מיקרה. 1. יש לה מחלות ידועות? (שנת 2007-2008 דור ראשון) 2. יש לה טיימינג או שרשרת? כל כמה זמן מחליפים? 3. הגיר האוטומטי נחשב אמין? 4. אילו רמות איבזור יש לה ומה הן כוללות? 5. ליסינג והשכרה זולות יותר. כדאי להתעסק איתן?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
שלום מבקש עזרתכם בפענוח תוצאת בדיקה לטויוטה יאריס 2002 146000 ק"מ יד ראשונה מטופלת מוסך מורשה מחיר 21000 בדיקת טויוטה 2002 מ�.pdf
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, נכנסתי לקבע וכרגע אני מחפש רכב שיישרת אותי לנסיעות בין עירוניות בעיקר(קריות-צריפין). הדרישות מהרכב הן נוחות נסיעה טובה עד כמה שאפשר(בכל זאת כמעט שעתיים לכל כיוון), עלויות אחזקה(ביטוח, חסכון בדלק וכיו"ב) וטיפולים(טיפולים, תיקונים, חלפים) סבירות. בנוסף אני מחפש שלא יהיה "עגלה", כך שאני אוכל לנסוע בצורה רגועה יחסית ולא אצטרך למעוך את הדוושה בכל עקיפה או עומס או עליה כלשהי. אם אפשר שיהיה גם מאובזר עד כמה שאפשר. והכי חשוב רכב שיהיה אמין. עד עכשיו פזלתי לכיוון של הונדה סייוויק 5 דלתות באזור 2008-09 אבל ביררתי קצת עלויות אחזקה והבנתי שהם יקרות יחסית. בנוסף הסתכלתי על קיה ריו 5 דלתות באזור 2012-2013. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב לזוג צעיר ללא ילדים, חשוב שיהיה אמין ובטיחותי. יחסית חסכוני בדלק אבל לא חייב להיות קטנוע. עדיפויות לפי תכונות הרכב: 1)אמינות 2)חסכוני יחסית 3)בטיחות ונוחות תקציב עד 85K. אשמח מאוד לחוות דעת על רכבים חדשים או יד שנייה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחר הולך לראות רכב בסוכנות בתל אביב, זה הנתונים: מאזדה 3 סדאן, שנת 2004 מנוע 1600 דגם קומפורט, יד 3, קילומטר - 140,000, דורש 16k אומר שאפשר לדבר קצת, מחר אני כנראה אלך ואקח אותה לבדיקה .. מה לחפש? מחלות ידועות כלשהן? ולא פחות חשוב לי. עלות אחזקה שוטפת/תיקון חלקים? תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 3 תגובות
- 689 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי עד 30K. הדרישות שלי מהרכב: קודם כל חשוב לי שקט תעשייתי. רוצה רכב שמגיע למוסך לטיפול וזהו! לא שום דבר אחר. אמינות קודמת לכל. בטיחות חשובה. מחפש רכב שלא יתפרק מכל מכה. לאחר מכן חשובה צריכת הדלק. 11-13 ק"מ לליטר נראה לי סביר. השלב הבא זו נוחות הנסיעה, נפח תא מטען ואבזור. הרכב ישמש כרכב ראשי למשפחה עם טווח נסיעה + מידי פעם נסיעה לדרום... מספר רכבים שחשבתי עליהם: מאזדה 3 05-08 מאזדה 6 05-07 טויוטה קורולה 04-07 הונדה אקורד/סיוויק? ניסן אלמרה פרפקט/טידה?? חשוב לי מאוד לשמוע לא רק למה לקנות את דגם X אלא גם למה להתרחק מדגם Y. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 909 צפיות
אלהן שמי נתי , השתחררתי לפני מספר ימים , אחרי 3 שנים בתור לוחם החלטתי להתפנק . יש לי מספר שאלות , אני קצת חדש בעולם הזה של הרכבים . התקציב שלי כרגע הוא 15,000 ש"ח , אני רוצה רכב קטן וחסכוני בדלק , אמין , שלא יראה מוסך . אני ממש גרוע בסוגים , חברות , וכו" לא התעסקתי בזה כי הייתי מגיע הביתה פעם בתקופה לזמן קצר אז לא הייתי צריך רכב , כיום אני מחפש רכב שיוכל לענות על הדרישות שלי , שוב , מחפש רכב קטן , וחסכוני בסגנון של פיאט פונטו ספייס או יונדאי גטס רכבים בסגנון הזה בתקציב הזה . מישהו יכול לתת לי טיפים ? ואיזה רכב הכי מומלץ כיום בשוק בתקציב הזה , ולא אין באפשרותי להוסיף עוד כסף , בכל זאת חייל משוחרר . תודה מאד לעזורים !
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! אז כמו שהבנתם. אחרי שנתיים עם יונדאי ולוסטר 2012,אני חושב שהגיע הזמן להביא לא רק רכב שנראה ספורטיבי אלה אחד שיתן לי האצות מהירות מדי פעם או לתמיד. אני רוצה רכב מהיר בכמה שפחות יטחן אותי בדלק. התקציב שלי עד 75 אלף (אפשר לעבור אותו קצת אם יש צורך) לא אכפת לי שיהיה ידני. בנתיים חשבתי על ההונדה סיווק האצ'בק, אאודי A1 או A3. אני מעדיף שיהיו דלתות מאחורה. שללתי את הסיאט איבזה והלאון בגלל הפח הדק שיש ברכב. אם יש לכם עוד הצעות-אני אשמח לשמוע! תודה רבה לכל העוזרים : )
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
חברים יקרים - עזרתכם ועצתכם המקצועית תבורך אנחנו מחפשים רכב משפחתי (2 ילדים קטנים ו-2 מבוגרים - תכל'ס קטנים גם...) ראינו כמה רכבים והמובילים כרגע הם יונדאי i30 או מזדה 3 שנתון 2009 (שני הדגמים עונים לתקציב שלנו). א. מה עדיף למשפחה, עם נסיעות קצרות רוב הזמן, אחת לשבועיים נסיעות יותר ארוכות (150 ק"מ בערך). ב. רוצים כמה שפחות מוסך, וכמה שפחות כסף על טיפולים וכו'. ג. רוצים בטיחות גבוהה ד. נוחות נסיעה (לא חייב להיות הרכב הכי מפונפן ומפנק, אבל נוח). ה. סחירות - כלומר שנוכל בהמשך למכור במחיר סביר בלי אובדן ערך דרמטי כרגע עומדות על הפרק: יונדאי i30, יד ראשונה פרטית (נדיר למצוא כאלו...), 2009, 129000 ק"מ, נראית שמורה ומטופלת כולל תיעוד טיפולים מסודר…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב גבוהה (עקב קושי להיכנס לרכבים נמוכים- כרגע עם שרולט קרוז והמצב לא להיט) הקריטריון העיקרי הוא נוחות. אחריו כוח וצריכת דלק עד 150 אש"ח בערך ( יש אפשרות למתוח קצת את התקציב) חשבתי על אופל מוקה, מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת nirsul, -
יונדאי מטריקס
מאת Klieber-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בס"ד מה דעתכם על יונדאי מטריקס? הרכב ישמש כרכב 2 למשפ', כיום יש סוזוקי אינגיס שמרגיש קצת מיושן ולא סוחב. מהי צריכת הדלק של הרכב? אשמח לשמוע בעד ונגד לפני שאני עושה החלפה בין הרכבים. יונתן
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב , הציעו לי מהחברה שבה אני קונה את הרכב את עיסקת הטריידאין הבאה : יתנו לי מחיר בסיס על הרכב שלי (סיביק 2012 האצ'באק החדשה) , 83000 , ללא כל התחשבות ותוספת על היד הראשונה , הפרטי ועל הקילומטראג' . אני אשלם את מלוא הטסט שאמור להיות ביולי 2016 - 1600 ש"ח . אני אשלם על בדיקת הרכב , 250 ש"ח , שיוחזרו לי עם חתימת החוזה הסופי . על כל ריג'קט שיימצא אצטרך לתקן ולהביא קבלה . הרכב החדש יגיע רק בסוף יוני או בתחילת יולי . מה דעתכם על מכלול העיסקה בהתחשב בכך שהיום קשה למכור רכבים אפילו ביד 2 ובהתחשב בכך שאצטרך להשכיר רכב עד לקבלת הרכב החדש . האם העיסקה הוגנת? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים. אשמח לקבל ייעוץ לגבי אפשרות מכירת הרכב שלי. פרטים נוספים: *מצטער מראש, זה קצת ארוך ואם יהיה מסורבל מידי* כבר מס׳ ימים אני נמצא במצב רוח ירוד מאוד לאור העובדה שעשיתי את טעות חיי בעסקת רכב. יש ברשותי אופל אסטרה 2011 5 דלתות (לא טורבו), שנרכש במגרש. על הרכב יש מימון ע״ס 55,421 ש״ח נכון ל 8/5/2016. מחירון הרכב הוא 60 אלף. (כך הבנתי מאנשים שעיינו בחוברת המחירון.) אני יד רביעית, תקנו אותי אם אני טועה --> ( 03 ברישיון רכב, כל הידיים הקודמות היו השכרה/ליסינג או איך שנקרא לזה), 105 אלף ק״מ, צבע לבן, שמור בצורה טובה בפנים ובחוץ. לפי לוח הסילוקין שיש בידי אני אשלם על הרכב עד 10/05/21 !! כ 63,856 ש״ח = תשלום + ריבית. זה גרוע מאוד. אני כותב ולא …
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- 2 תגובות
- 572 צפיות
חברים שלום לפני הכל רציתי להגיד לכם שאתם פורום של תותחים אני קורא פה המון ומשכיל כל יום מחדש! אז מכרתי את היונדאי אי 20 2013 ידנית שלי וברצוני לעבור לרכב יותר צעיר במראה ואוטומטי(ולוסטר, מיני , מיטו) אני מתעניין מאוד בוולוסטר 2012 בגלל עלויות אחזקה יחסית שפויות ואחרי הכל זו יונדאי ולהבנתי היא יחסית אמינה. מחיפוש באינטרט ראיתי שולוסטר ומיני 2012נכנסות בתקציב שלי 73 אלף ,אז רציתי לדעת איזה עוד חלופות יש . אני שולל את הגרמניות (פולסווגן, סיאט וסקודה) בגלל שלא בא לי להכנס להרפתקאות מיותרות עם צמפיון . הצרכים שלי הם שהרכב יהיה אוטומט (אמא לפעמים תיסע ברכב), שהרכב יראה צעיר (אחת הסיבות שמכרתי את הרכב שלי אני בן 24 וזה קצת הפריע לי) , שיהיה אמין ולא יקר לתחזוקה(מוס…
הודעה אחרונה מאת Guy30, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 994 צפיות
שלום! אשמח לעזרתכם. אנחנו מחפשים להתחדש במשפחה עם רכב חדש (עדיף מחברה) עד 100k משפחתי, בטיחותי, חסכוני, אמין ובעקרון כל מה שצריך ברכב טוב! אשמח לעזרה! בנוסף רכב עד 35k בשביל צעיר, משהו חסכוני יפה וחזק
הודעה אחרונה מאת kubi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 808 צפיות
היי לאחר לא מעט חיפושים ובדיקות נדלקתי על האוטו הזה מבחינת VALUE FOR MONEY. הבעיה שהשוק מאוד מצומצם ל-2006 בסדרי גודל של 15 אל"ש ו-2009 בסדרי גודל של 20-23 אל"ש . ההבדל הגדול בין השנתונים הוא המנוע . ב-2009 הוא שודרג לטיפטרוניק 120 כ"ס . בהנחה שהשנתון לא מהווה את השיקול העיקרי : האם "כדאי" להשאר בתקציב המקורי (15 אל"ש) או "שווה" לעשות מאמץ כספי ואת הקפיצה הטכנולוגית . תודה
הודעה אחרונה מאת אבא גנוב 2222, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגע בבעלותינו מגאן 2008 מהמבצע של קרסו דאז. הרכב שירת אותנו כ-5 שנים, כשבשנתיים האחרונות היו הרבה תיקונים. שואפות להתחדש... השאלות הן רבות... לגבי הרנו: מציעים לנו פרוטות על המגאן בטרייד אין, והפער בין קניה ישירה מטרייד אין מסתכם בכ-5K מה שמעלה את השאלה האם שווה להשאיר אותו לרכב 2? הרכב צריך לעבור טיימינג ביוני וטסט בספטמבר , הוצאה של כ-4.5K, וכמובן ביטוח. האם בשנתון כזה צד ג' יספק? הרכב הזה יהיה לנסיעות עירוניות בעיקר, הרכב החדש יהיה ה"משפחתית". ולגבי רכב חדש: הדרישות- 2 כיסאות בטיחות, נטיה להשתמש בבגאז' כסוג של מחסן... ולקחת הרבה לנסיעות...ואמינות. נמאס לנו ממוסך וחלפים יקרים... הנסיעות בעיקר עירוניות כ-30 ק"מ ליום בכביש החוף ללא פקקים (חדרה-נת…
הודעה אחרונה מאת מ.ש., -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ברכב הנוכחי שלי (FRV) זה נמשך לאורך 3 שנים , קניתי אותו בן שנתיים, מישהו בעבודה שלי אמר שצריך לבדוק ברכב שאני מתכנן לקנות אם האחריות עוברת גם לקונה הבא (יד 2 והלאה) יש בכלל דבר כזה אחריות רק ליד 1 ?
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום , אני מעוניין לרכוש מונית חדשה ומתלבט בין שתי דגמים : 1. רנו קאדגאר- מנוע 1.5 110 כ"ס דיזל גירסת ZEN עלות של 112,000 ש"ח לאחר הקיזוז של המעמ יוצא הרכב 100 אלף ש"ח 2. סיטרואן פיקאסו C4 המקוצרת -מנוע 1.6 120 כ"ס דיזל עלות 93,900 ש"ח לאחר הנחת המעמ יוצא 80,000 ש"ח אני מחפש ברכב שיהיה גבוה ונוח ושיהיה אמין , כמובן שחשובה נוחות הנסיעה כי אני אצטרך לבלות ברכב הזה המון שעות והרכב ישמש כמונית . אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם בנושא
הודעה אחרונה מאת refaelhe, -
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
דגם DL יד 1, עם 50 אלף קילומטר מחיר 26 אלף, מה אומרים ? שווה ? מה המחירון ? ניר
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 791 צפיות
כרגע יש ברשותי פולו 07 עם מנוע 1600 ואני מעוניין להתקדם קצת, איך היונדאי i20 בשנים 09 10? לא מחפש כוח. הנסיעות הם בתוך העיר אני מחפש נטו אמינות וקצת חיסכון בדלק. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 746 צפיות
שלום, אני חושב לקנות את הפאביה החדשה עם גיר אוט'. אשמח לקבל חוות דעת חיוביות ושליליות לגביי הרכב, אשמח גם מאנשים שיצא להם לנהוג בו וכו'. בנוסף, אני חושב לעשות טרייד אין על הפיאט פונטו איבו שלי, שנת 2011, גיר ידני, יד ראשונה. 45 k ק”מ. המחירון הוא 46 והמשוכלל 52. השאלה היא בכמה משתלם למכור אותה וכו'. לתשובתכם אודה. דוד
הודעה אחרונה מאת Eh., -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי היתלבטות לגבי 3 רכבים ברלניגו 2008 נפח מנוע 1560 טורבו דיזל 92 כ"ס 200000 ק"מ הציעו לי ב15500 ש"ח או ברלינגו 2006 נפח מנוע 1900 דיזל לא טורבו {72כ"ס} 270000 ק"מ הציעו לי ב 5000 או ברלינגו 2006 נפח מנוע 1900 דיזל לא טורבו (90 כ"ס) 270000 ק"מ הציעו לי ב 5000 שלושת המכוניות במצב סבבה לגמרי חשוב לי לדעת מבחינת צריכת דלק כמה ההבדל? והאם זה שווה את ההפרש במחיר בין המכוניות? איזה מנוע נחשב ליותר חזק? וגם הבנתי פה מהפורום שמנועי טורבו כשצריך לתקן אז זה יותר יקר אז אשמח גם לחוות דעת לגבי המנועים וגם מה ההבדל בין ה72כ"ס ל 90 כ"ס בשני הברלינגו 2006 שהזכרתי למעלה זה המכונית הראשונה שאני קונה בחיים ויש לציין שאין לי מושג ואפילו ל…
הודעה אחרונה מאת kobigabitetayali, -
-
למרות שהשירוקו הושקה ב- 2008 וה GTI דור חדש, המחירים כמעט זהים, הביצועים כמעט זהים. מה בכל זאת ההבדלים ולמה להעדיף אחת על השניה? בנוסף, אם מישהו יודע מה המחיר האמיתי שבו ניתן להוציא את הרכבים האלו מהסוכנות. תודה
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הוצעה לי בקרסו טרייד-אין. 42000 ק״מ, שתי ידיים פרטיות. טסט עד דצמבר. אחריות 12 חודש/20000 ק״מ והתחייבות לתיקון ליקויים בבדיקה. הרכב מוצע ב-35000 ₪. הוצג לי דו״ח בדיקה מלפני 10 ימים מאותו מכון אליו הייתי לוקח אותו. האוטו די נקי, וכאמור יתוקנו הליקויים + טיפול לפני המכירה. יש טעם לקחת שוב את האוטו לבדיקה באותו מכון בדיוק? הוא הטוב באיזור למיטב ידיעתי. עצות? איך הקליאו במודל הזה? בעיות מיוחדות? חווית הנהיגה שולית בעיני בהשוואה לחווית המוסכים. יש לי נסיון רע עם קרסו+מגאן 2000+מוסכי חברה. האם השירות שלהם טוב יותר? האם הקליאו אמינה יותר?
הודעה אחרונה מאת Renaultrap, -
- 0 תגובות
- 576 צפיות
רציתי לדעת איזה רכב יותר מומלץ בקטגוריה? מה יותר אמין, מבחינת גיר ורעידות? האם לקליאו זו תיבה רובוטית ? לאיזה רכב ביצועי מנוע יותר טובים? מה יותר חסכוני מבחינת דלק וחלקים? הרכב לנסיעה של כ20 אלף בשנה. נ.ב- אני מדבר על הגרסת אוטומט T תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת baraktb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לאור העובדה שלאחרונה התחלתי, במסגרת עבודתי, לנסוע להרבה אתרי בנייה, החלטתי שאני מעוניין להחליף את הרכב בג'יפ. מדגיש - אני ממש לא זקוק לרכב עם יכולת שטח ממשית, אלא בעיקר למרווח גחון סביר ורצוי גם הנעה כפולה. נתון צריכת דלק פחות משנה לי. דרישות - כח, מרווח, אמינות. תקציב: עד 150. אופציות שחשבתי עליהן: 1. טוארג: משום מה נמכר במחירים נמוכים יחסית ועל פניו מציע תמורה גבוהה ביותר. חסרון - שמועות רעות על האמינות ועל מחירי החלפים. האם נכון? האם יש דגם מסוים שיותר מומלץ? במיוחד שמתי עין על דגם ה-5000 דיזל שנשמע כמו קטר של רכבת (כ-80 קג״מ). אבל אני מפחד מהוצאות בלתי סבירות שיהיו עליו. האם החשש מוצדק? 2. פורד אדג׳: מצי…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 493 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ofralon
- yoni162
- motior
- kfirg
- גרנד פריקס
- gadik6
- fatboy1340
- BoazB11
- amirtoar
- גולדן191
- tan tan
- farkash7