Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדיף לא רכב מנקר עיניים כמו המרצדס, מה גם שאני לא רואה כל סיבה מיוחדת לקחת דווקא אותו.

הקאדילק סבבה, אבל לטעמי לא מספיק מרווחת. מחפש משהו טיפה יותר גדול.

פורסם

היו ברשותי מספר ML כולל GLE חדש, המרצדס שומרת על איכות אחידה, היא אמינה מאוד ולמרות שבתקציב שלך נכנס הדגם הקודם הוא עדיין נראה מודרני מאוד.

את הוולבו אהבתי, הייתה לי אחת כחולה עם חבילת הRדיזיין בכוד לשותף שלי הייתה הגרסא הבסיסית יותר, המאובזרת מפנקת מאוד.

אני נוהג מעל ה10K ק"מ בחודש, הדברים שאני שם עליהם דגש הם איכות מערכת השמע, נוחות המושבים ורמת האחיזה, אני מחליף רכב אחת לחודש, אתה לא ובגלל זה אני חושב שכדאי לך ללכת על משהו שיהיה ממש נוח ואמין.

haters will hate

פורסם

ולהערכתך המרצדס תהיה יותר אמינה מהוולוו/לקסוס?

למישהו יצא להתנסות עם בקרת השיוט האדפטיבית של וולוו?

או שיש רכב אחר בקטגוריה עם הפונקציה הזו?

פורסם

ה-XC60 לא מרווח יותר מהקאדילק.

בהרגשה שלי הקאדי דווקא מרווח ביחס למתחרים כמו X3 או אאודי Q5.

מה עם ניסאן מוראנו? ביד2 יש אחד מ-2013 שנכנס בתקציב.

פורסם
מה זה במחירים בו הוא נמכר? מה מצאת?

בוא נגיד שאפשר להשיג טוארג דיזל מהעשור הזה בלא הרבה יותר ממאייה.

פורסם
ה-XC60 לא מרווח יותר מהקאדילק.

בהרגשה שלי הקאדי דווקא מרווח ביחס למתחרים כמו X3 או אאודי Q5.

מה עם ניסאן מוראנו? ביד2 יש אחד מ-2013 שנכנס בתקציב.

חשבתי על המוראנו, אבל נראה לי שאם כבר - עדיף את הלקסוס. לא כך?

לגבי הקאדי - אני מודע לכך שהיא מרווחת מהאאודי/במוו, אבל לדעתי הוולוו מרווחת מהן, שכן היא מבוססת על S80.

פורסם

אני נוהג מעל ה10K ק"מ בחודש, הדברים שאני שם עליהם דגש הם איכות מערכת השמע, נוחות המושבים ורמת האחיזה, אני מחליף רכב אחת לחודש, אתה לא ובגלל זה אני חושב שכדאי לך ללכת על משהו שיהיה ממש נוח ואמין.

אלוהים אדירים, במה אתה מתעסק אם אפשר לשאול? [emoji15]

פורסם

ב-150K תקבל מוראנו 2013.

לעומתו לקסוס בתקציב הזה יהיה משנת 2009-10.

ללקסוס יש יתרונות בדמות תא נוסעים איכותי יותר באופן מורגש, עיצוב נאה יותר לטעמי ויתרון בתחום הבידוד ונוחות הנסיעה. מצד שני המוראנו חדש יותר.

פורד אקספלורר מדבר אלייך?

אדג' טרום מתיחת הפנים לא דיבר אליי, עם המחודש לא יצא לי להתנסות. האקספלורר היה הרבה יותר מרשים בעיני והוא מרווח מאוד, שקט ונוח.

פורסם

וקצת ענק מדי.

אבל לא חשבתי עליו האמת.

אבדוק, תודה.

אגב - מה לא אהבת באדג׳?

מנסיוני הוא מאוד נוח ומרווח.

פורסם

תא הנוסעים הרגיש מאוד מיושן ופשוט, לא אהבתי גם את הכיסאות והמושב האחורי היה נוח עוד פחות, הזכיר לי ישיבה בטנדר. משהו בהתנהגות הכביש גם הרגיש מגושם וכבד, קצת אמריקאי אולדסקול.

מצד שני אני יודע שמתיחת הפנים טיפלה היטב בתא הנוסעים ועם הדגם המחודש אין לי ניסיון אז אני מניח שכדאי לבדוק אותו ולא לפסול על סמך הדגם הקודם.

פורסם (נערך)
ולהערכתך המרצדס תהיה יותר אמינה מהוולוו/לקסוס?

למישהו יצא להתנסות עם בקרת השיוט האדפטיבית של וולוו?

או שיש רכב אחר בקטגוריה עם הפונקציה הזו?

אהבתי את הבקרת שיוט הזאת, מכוון למהירות מקסימלית, בוחר מרחק מהרכב שמלפנים, הוולבו שומרת על מרחק קבוע, מאיצה, בולמת.

ב2009 הייתה לי ML350 שנת 2006 עם 320k ק"מ.

הכל הרגיש חדש.

הקאדילק יותר מרווחת מהוולבו, לפני חודש נסענו 4 מבוגרים לטיול עם אחת, לא נרשמו תלונות כלל לאורך 20 שעות הנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

• תוכן חדש...