Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סראטו 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחר לא מעט חיפושים ובדיקות נדלקתי על האוטו הזה מבחינת VALUE FOR MONEY.

הבעיה שהשוק מאוד מצומצם ל-2006 בסדרי גודל של 15 אל"ש ו-2009 בסדרי גודל של 20-23 אל"ש .

ההבדל הגדול בין השנתונים הוא המנוע . ב-2009 הוא שודרג לטיפטרוניק 120 כ"ס .

בהנחה שהשנתון לא מהווה את השיקול העיקרי :

האם "כדאי" להשאר בתקציב המקורי (15 אל"ש) או "שווה" לעשות מאמץ כספי ואת הקפיצה הטכנולוגית .

תודה

פורסם

לדעתי השדרוג אינו משמעותי, ואם תקציבך מצומצם עדיף שתשאר עם 2006.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שניהם יהיו קנייה גרועה. האם עוד כמה שנים תוכל למכור את הרכב? בספק. אם לקנות, אז את המודל היותר חדש, יהיה לך קצת יותר סיכוי. אני הייתי ממליץ על אקסנט, קצת יותר סחיר למרות שבמחירים האלה גם בעייתי למכור.

פורסם
שניהם יהיו קנייה גרועה. האם עוד כמה שנים תוכל למכור את הרכב? בספק. אם לקנות, אז את המודל היותר חדש, יהיה לך קצת יותר סיכוי. אני הייתי ממליץ על אקסנט, קצת יותר סחיר למרות שבמחירים האלה גם בעייתי למכור.

קניה גרועה בגלל הסחירות ? או הרכב ?

הסחירות מהווה פקטור פחות משמעותי . הקניה מתוכננת לזמן ארוך , יכול להיות עד שהרכב יתפגר מעצמו.

גם מחיר הקניה משקף 30-40 אחוז פחות מהמחירון

מה היית מציע בסגמנט הזה , בתקציב הזה ?

מעדיף לא אקסנט (היה לי מספר שנים עד שהתפגר , רוצה לשנות ) . וטו מוחלט על רנו (ולא בגלל הרכב אלא היבואן)

פורסם

הסראטו משפחתית (למרות הגודל שלה) והאקסנט תת משפחתית וכך גם אחותה ,הקיה ריו.

הקיה פורטה שהחליפה אותה נקראת סראטו בשווקים מסוימים.

פורסם

אכן כן

יותר גדולה ויותר מרווחת

ולפי הביקורות (הדי מעטות שמצאתי עליה ) מאוד אמינה

היא חולקת את אותה פלטפורמה של האלנטרה , אחותה למשפחה , אבל כנראה טיפה יותר מוצלחת ממנה

• תוכן חדש...