Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהשירוקו הושקה ב- 2008 וה GTI דור חדש, המחירים כמעט זהים, הביצועים כמעט זהים.

מה בכל זאת ההבדלים ולמה להעדיף אחת על השניה?

בנוסף, אם מישהו יודע מה המחיר האמיתי שבו ניתן להוציא את הרכבים האלו מהסוכנות.

תודה

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגולף GTI יש כמה.. 4 גרסאות(אם שמים בצד את גרסאות ה-R של שני הרכבים)? אז צריך לדעת מול איזו ספציפית אתה מבקש להשוות.

לא לשכוח שהשירוקו הנ״ל מתבססת על הגולף של הדור הקודם.

אבל בוא נאמר שלא משנה איזו גרסא, אתה תמצא הבדלי מנוע, כגון כוח סוס, מומנט וכו׳, שתמיד יתנו לגולף GTI ביצועים טובים יותר.

יש שיאמרו שבהשוואה הספציפית הזו שהשירוקו היא פשוט.. נראית טוב יותר, מבלי יתרון נוסף. (והיא באמת נראית טוב יותר)

בנוסף לכמה הבדלי מראה פנימיים נוספים כמובן, לא תוכל למצוא עוד הבדלים מהותיים.

אז שוב, מנוע בגדול,

בתיבת ההילוכים יש לגולף גם XDS שלא קיים בשירוקו.

*הערה: אני לא מומחה VAG, זה רק ההבנות שלי מכמעט כל מגזין רכב שקראתי שעסק בהשוואות ביניהם.

*הערה2: לקחתי לתשומת ליבי, תודה על התיקון.

פורסם

לשתיהן אותו הספק ואותו מומנט בדיוק. ומתקבל באותו סל"ד בדיוק. גם0-100 זהה, כל שאני מניח שהביצועים זהים.

השירוקו צורכת טיפה פחות דלק - כנראה בגלל אווירודינאמיות עדיפה.

האם באמת ההעדפה היא בגלל צורה?

פורסם
לשתיהן אותו הספק ואותו מומנט בדיוק. ומתקבל באותו סל"ד בדיוק. גם0-100 זהה, כל שאני מניח שהביצועים זהים.

השירוקו צורכת טיפה פחות דלק - כנראה בגלל אווירודינאמיות עדיפה.

האם באמת ההעדפה היא בגלל צורה?

לרגע התבלבלתי לגמרי, והלכתי שוב לבצע השוואות, לא מצאתי שום תוצאה זהה.

תוכל בבקשה לשתף אותי מהיכן לקוחה ההשוואה?

פורסם

אני זוכר שבזמנו כשרכשתי את השירוקו שלי (2.0TSI שהזמנתי ביום שהרכב היה זמין לקניה) הביקורות טענו שכמה שהGTI מהנה, לשירוקו יש יתרון בתחום האחיזה. ג׳רמי קלרקסון סיכם את זה כך ״קחו גולף GTI, הוסיפו לה עוד 20% הנאה וזו השירוקו״.

כמובן שזה היה בהשוואה לדור הקודם כך שיתכן והגולף הנוכחית עדיפה.

אין ספק שיש לה עדיפות בתחום העיצוב הפנימי, מאחר והיא חדשה יותר.

פורסם

אתה מדבר על הדור הקודם רוברט, הMK7 עם שלדת הMQB והמנוע החדש לא משאירה טעם בכלל להסתכל לכיוון השירוקו המיושנת.

גם בשירוקו יש XDS אך לא מתקדם כמו בMK7, מנוע של MK6, שלדה של MK5+EOS מיושנת, גם לדעתי לקנות רכב מהחברה שהוא בעל אותו מראה כבר 8 שנים ובטח יישאר כך גם בשנתיים הקרובות זה די מבאס, אם היית שואל את השאלה הזו ב2008\9 הייתי אומר לך על השירוקו, אבל היום?, אין בכלל תחרות.

פורסם

לא רוצה לתת לינק לאתר רכב ישראלי אחר. אבל השוואה בנטקאר מראה שהמומנט וההספקים כמו גם התאוצה זהים לחלוטין.

הפרש של 2000 ש"ח בין הרכבים לטובת השירוקו 2.0. אני מניח שהיות והרכב מיושן מעט יכול לעזור בהנחה מסוימת.

פורסם
לא רוצה לתת לינק לאתר רכב ישראלי אחר. אבל השוואה בנטקאר מראה שהמומנט וההספקים כמו גם התאוצה זהים לחלוטין.

הפרש של 2000 ש"ח בין הרכבים לטובת השירוקו 2.0. אני מניח שהיות והרכב מיושן מעט יכול לעזור בהנחה מסוימת.

אז אני יכול לומר לך בוודאות שאין כל אמת בהשוואה הזו.

פורסם

בבקשה, מתוך האתר: ימין שירוקו - שמאל GTI שתיהן חדשות מהחברה.

שנות אחריות 3 3

נפח מנוע 1984 1984

צילינדרים 4 4

שסתומים 16 16

הספק 220/4500 220/4500

מומנט 35.7/1500 35.7/1500

מקדם דינמי 0.95 0.95

אפס למאה 6.5 6.5

קמ"ש 246 244

ק"מ/ליטר 13.1 12.5

פורסם

לורנס, אתה נכנס לאתר שאין לו מושג כנראה. כנס לאתר פולקסווגן הישראלי ותראה את המפרט הטכני שירוקו 210 כ״ס עם 28.5 קגמ ו6.9 בתאוצה.

בעוד שלגולף 220כ״ס 35 קג״מ ו6.5 בתאוצה.

*יש לציין שגם באתר פולקסווגן בעמוד הראשי הם טעו בהספקים אבל שנכנסים לתוך המפרט הטכני התמונה ברורה, הגולף עדיפה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...