Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חובב VAG בכלל, אבל למיטב ידיעתי השירוקו הייתה נחותה גם כשהקבילו אותה לדור ה6 של הGTI.

הסרן האחורי של השירוקו פחות ספורטיבי, עשו שימוש בסרן אחורי של פאסאט או איוס.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
שוב פעם אותה טעות, המנוע בשירוקו הוא EA888 מהדור הראשון (זהה למנוע שיש בMK6) לעומת הדור השלישי שבMK7, טורבו שונה, מערכת דלק שונה, מכלולים שונים.

רק לצורך העניין MK7 GTI עם שינוי תוכנה מגיע ל300-310 כ"ס לעומת השירוקו שמגיעה ל260 כ"ס.

ההבדל במומנט הוא גם גדול, לפני ואחרי שינוי תוכנה.

אינני טועה, בכל ביקורת/סקירה (כולל גרסאת השני ליטרים בגימור r line, שלה מנוע זהה ל-gts), מתייחסים למנוע כאל הea888 מהדור החדש, שלקוח הישר מה-gti 7.

גיגול קטן מעלה את הביקורת הבאה, כדוגמה:

http://www.autocar.co.uk/car-review/volkswagen/scirocco/first-drives/2015-volkswagen-scirocco-20-tsi-220-r-line-dsg-review

ציטוט:

The new engine – codenamed EA888 – comes straight from the current Golf GTI״

לגבי הgts טרום מתיחת הפנים, אתה צודק.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

שיפופו, אתה צודק, המנוע הוא זהה לGTI החדשה, משהו מוזר קורה שם (UK) ב2015 השירוקו הייתה מצוידת במנוע הזה, אחרי זה הפסיקו חזרו לקודם ואז בפברואר 2016 שוב חזרו למנוע החדש, מעניין בארץ איזה מנוע מקבלים, כי לפי הבנתי היא מצוידת במנוע הישן.

פורסם

בארץ זה הישן, וגם זה לא בדיוק הישן כמו באירופה(כנראה משחקים בניהול תוכנה). משהו הזוי קורה עם היבואן בארץ וההתעללות שלו בדגמים.

פורסם

קשה מאוד להסתמך על דפי המידע של היבואן.

מצאתי שם בעבר לא מעט טעויות, כמו מיאוץ ל-100 ארוך מהצהרת יצרן רשמית, ובנוסף היה רשום (ואולי עדיין, לא בדקתי) שגרסאת השני ליטרים מגיעה עם dsg7.

אם אני לא טועה גם נתון הקג״מ נמוך ממה שאמור להיות.

מקווה שנוכל לקבל התייחסות מנציג רשמי, סה״כ הרכב מציע חבילה נאה מאוד, ומאובזרת למדי, במיוחד אם משווים ל-gti.

בפרוספקט הנ״ל עושה רושם שלפחות למראית עין הנתונים זהים לgti, וזה אכן המנוע שנמכר עם הרכב בארץ.

http://www.vw.co.il/wp-content/uploads/2015/10/MIFRAT-SCIROCCO-Atar.pdf

"יאללה בירי".

פורסם

לרוב מי שממלא את הנתונים האלו הוא פקיד\פקידה אשר ממלאים בצורה עיוורת מה שמביאים להם, קשה להסתמך על זה.

הפנים של השירוקו מדהים לעומת הGTI, אך עדיין אעדיף MK7 בגלל השלדה, הטכנולוגיה וגאומטריית המתלים שמקנים אחיזה מדהימה, תספיק נסיעת מבחן על שניהם ואני מאמין שהבחירה תהיה ברורה, גם בעבר מול הMK6 הבחירה הייתה קלה יותר.

נ.ב

מה הסיכוי שתשיג לי את העלון של הMK6 כמו של השירוקו שצירפת?

פורסם

לא הבנתי...בכל מבחני הדרכים שבחנו את השירוקו טענו הבוחנים שהיא מהנה פחות

מהגולף ומבצעת פחות מהגולף בכל מצב...לא מדבר על הR כי לא קראתי מבחנים שלה

מעולם.

פורסם

יתכן לגמרי שיש שם טעויות, בגלל זה אני לא אוהב להסתמך על הישראלי וישר הלכתי לאנגלי, באנגלי מקבלים מידע על השירוקו GTS שלאחר מתיחת פנים עם נתונים זהים לגולף GTI.

התרחיש הסביר הוא שהישראלי עדיין לא עדכן את הפרטים כמו שצריך באתר של השירוקו לאחר המתיחת פנים ועדיין מופיע הדגם הישן.

בנוגע למה שאמרת bigmik תמיד יש נקודת זמן קצרה בין מתיחות פנים ששתי התתי דגמים האלו ספציפית משתווים, בכול תתי הגרסאות כאשר עושים השוואה מקבילה הגולף מתעלה על השירוקו, לכן כבר אמרתי עיצוב זה עניין של טעם.

פורסם

השאלה היא מה נמכר בארץ.

לפי ה- PDF ששיפופו צירף, הנתונים זהים ל GTI כמו שכתוב בנטקאר.

נראה לי שאין ברירה וצריך לקפוץ לצ'מפיון כדי להבין במדוייק (וגם זה לא בטוח שיעזור :-) )

פורסם
השאלה היא מה נמכר בארץ.

לפי ה- PDF ששיפופו צירף, הנתונים זהים ל GTI כמו שכתוב בנטקאר.

נראה לי שאין ברירה וצריך לקפוץ לצ'מפיון כדי להבין במדוייק (וגם זה לא בטוח שיעזור :-) )

לא עשינו את כל זה בשביל חצי עבודה ;)

אז עשיתי טלפון למכר שלי שעובד בצ׳מפיון, אז הוא הזדהה שהאתר הרשמי של פולקסווגן ארור ואיום,

הם מוכרים את ה-GTS החדשה שעברה מתיחת פנים שמשתווה למפרט של ה-GTI, נאמר לי גם ממנו שלגמרי ניתן להסתמך על האתר האנגלי מבחינת מפרט טכני, כמובן שלא מבחינת איבזור.

מקווה שזה ענה לך על הכול.

בנוגע למה שכתבו בנטקאר, ובכלל, מה שכותבים במרבית האתרים פה בארץ כשמדברים על שירוקו, אנשים קוראים לזה 2.0 TSI וזהו,

מבלי שום דבר נוסף, שזה הטעייה, 2.0 זה מה שיש בכול התתי גירסאות של השירוקו. חייב לדייק ולרשום GTS כי יש הבדלי הספקים בין התתי גירסאות.

פורסם

אין שום הבדל נוסף.

נהגים ברמה מקצועית בלבד טוענים שיש הבדלים של ניהוג ברמה ממש מזערית כתוצאה מהבדלי משקל, צורה שמשפיעה על זרימת אוויר וכדומה.

בשורה התחתונה, רק עיצוב פנים וחיצוני.

*כל הנאמר הוא אך ורק בהקשר להשוואה של שתי תתי הדגמים הספציפים האלו.

• תוכן חדש...