Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהנחה שאלו 2 תתי הדגמים הנמכרים בארץ היום.

טוב, נראה לי שצריך לבקר בצ'מפיון ולהתרשם...

ואם באמת אין הבדל במנוע, בגיר ובדיפרנציאלים, יתכן שבאמת מדובר על עיצוב חצוני ופינימי בלבד.

אגב, גם מערכת השמע זהה?

עריכה אחרונה על ידי Laurence
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, מערכת השמע זהה.

מסוג composition media, מקריאה זו המערכת הכי מתקדמת שלהם, עם שמונה רמקולים בשני הדגמים.

"יאללה בירי".

פורסם

אם כל הכבוד לגולף GTI ויש הרבה

73f4c660c3a0c557255311c67be6270c.jpg

לא חושב שהגולף יכולה להתחרות במראה של ה GTS ,מבחינת נהיגה אני בספק הם אלו הבדלים שנרגיש בכביש ציבורי,אולי במסלול נרגיש את העליונות של הגולף מבחינת השלדה היותר חדשה!

פורסם

חנתה ליד ביתי לפני כחודש gts דנדשה.

אפור עכבר כמו בתמונה, מינוס הפסים המיותרים, הצצתי פנימה, מושבי עור יפהפיים והתוספת שהכי חשובה מבחינתי, מתלים אדפטיביים.

הרכב מהמם לחלוטין, שינוי הפגושים והחצאיות הזהים לתוספות ה-r line נותנים לרכב מראה אגרסיבי עוד יותר.

הקאליפרים אדומים ובוהקים, ורק את הגאנטים פחות אהבתי.

הפנסים המחודשים ( קסנון), גם תרמו למראה ה״רע״.

מינוס שלי מאוד מציק, המרווח בין הגלגל לכנף פשוט עצום ופוגם במראה הכללי.

מתנצל על איכות התמונות.

image.jpg

image.jpg

"יאללה בירי".

פורסם

לא שההבדלים עצומים כי בכל זאת מדובר בVW, שם דגמים חדשים כולל העיצובים הפנימיים, הם יותר מבחינת Evolution מאשר Revelotion, אבל אני חושב שזה בעיקר עניין של איזה עיצוב אתה מעדיף כולל בפנים.

שירוקו GTS:

ea1e5d57e0ebd154b3df5bc3d996609f.jpg

גולף GTI:

484b16a731be2cb5e2ef5557c3a304a3.jpg

פורסם

מתחבר יותר לעיצוב הפנימי של הגולף, מינוס ריפודי הבד.

אפילו שזה דיי מינורי, אני שבע מהעיצוב הפנימי של השירוקו (בעלים של אחת כזו בשש השנים אחרונות).

לגבי העיצוב החיצוני של השירוקו, גם לטעמי היא יפה בהרבה, למרות שאני משוחד.

גם היום אחרי לא מעט שנים, הרכב עדיין מושך לא מעט מבטים ברחוב/פקקים.

(שזה מינוס גדול לחלק מהאנשים).

"יאללה בירי".

פורסם

השירוקו נראית מצוין למרות העיצוב שהוא כבר בן 8. הגולף סולידית (בכל זאת גולף) וקצת משעממת לידה.

אפרופו מבטים, כשרכשתי את שלי בלונדון (הזמנתי בספטמבר 2008 ביום שהגיעה לאולם התצוגה, וקיבלתי באוקטובר) הייתי אחד הראשונים על הכביש שם. שום רכב שהיה לי בחיים לא זכה לכלכך הרבה תשומת לב, ומדובר בלונדון כן, שלא חסר שם מה לראות.

גיסי שרכש 911 זמן קצר קודם לכן לא הבין איך הרכב שלי הוא שזוכה לכל תשומת הלב. בשלב מסוים קצת עיצבן את אשתי שחבר׳ה נכנסים לנו לחניה הפרטית להסתכל עליה... :)

פורסם

נראה לי שמבחינתי העניין המרכזי יהיה המוחצנות של הרכב. אני מעדיך רכב לא מוחצן, שלא יצעק "שופוני" אבל שמתחת למכסה המנוע תהיה יחידת כוח טובה. גם לגולף וגם לשירוקו הייתי מוריד את הסמלים מלפנים ומאחור ולוקח רכב לבן.

בקיצור... יום ראשון נקפוץ לצ'מפיון להתרשם.

פורסם
נראה לי שמבחינתי העניין המרכזי יהיה המוחצנות של הרכב. אני מעדיך רכב לא מוחצן, שלא יצעק "שופוני" אבל שמתחת למכסה המנוע תהיה יחידת כוח טובה. גם לגולף וגם לשירוקו הייתי מוריד את הסמלים מלפנים ומאחור ולוקח רכב לבן.

בקיצור... יום ראשון נקפוץ לצ'מפיון להתרשם.

אשמח לשמוע את רשמייך מהשירוקו gts.

אני לפני החלפה של הרכב ולא מפסיק לשנות כיוונים כבר תקופה דיי ארוכה, אולי להשאר בתחום המוכר יכול להיות אחלה אופציה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...