Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש את דעתכם על עיסקת טרייד אין [סיביק 2012]

mmns
שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב ,

הציעו לי מהחברה שבה אני קונה את הרכב את עיסקת הטריידאין הבאה :

יתנו לי מחיר בסיס על הרכב שלי (סיביק 2012 האצ'באק החדשה) , 83000 , ללא כל התחשבות ותוספת על היד הראשונה , הפרטי ועל הקילומטראג' .

אני אשלם את מלוא הטסט שאמור להיות ביולי 2016 - 1600 ש"ח .

אני אשלם על בדיקת הרכב , 250 ש"ח , שיוחזרו לי עם חתימת החוזה הסופי .

על כל ריג'קט שיימצא אצטרך לתקן ולהביא קבלה .

הרכב החדש יגיע רק בסוף יוני או בתחילת יולי .

מה דעתכם על מכלול העיסקה בהתחשב בכך שהיום קשה למכור רכבים אפילו ביד 2 ובהתחשב בכך שאצטרך להשכיר רכב עד לקבלת הרכב החדש .

האם העיסקה הוגנת?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה המחירון של הרכב ואיזה מחיר רוצים ביד 2?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שעלות הטסט + התיקונים המונפצים שיהיו בטופס יביאו אותך להוצאה של כ 4000-5000 שקלים. (אולי יותר אם גם ירשמו 'צמיגים ישנים, מצבר ישן).

הייתי מנסה למכור לבד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול זה רכב שכן נסחר בשוק הישראלי, תנסה למכור לבד. בקשר לטסט תוריד את המחיר של האגרה, כי יולי זה אוטוטו. ואם הרכב שלך במצב טוב, לא תיהיה בעיה למכור אותו.

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוגנת? אולי, (בכל זאת הם צריכים להרוויח) משתלמת? כניראה שלא.

מדובר על רכב עם נתונים טובים, רכב שכן נסחר, ויש לך זמן למכור.

דעתי - תעביר את הרכב טסט ותפרסם אותו למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב עלה על הכביש בינואר וזה המחירון ,מילא.

אם הרכב עלה על הכביש בדצמבר 2012 שזה סוף שנה- אתה מפסיד כאן סכום שיכול להגיע לכ-10,000 (בדוק מה תוספת העלייה על הכביש והכפל במספר החודשים).

אם טסט הוא כל הבעיה,הייתי מעביר את הרכב טסט כבר כאשר תגיע האגרה בדואר,מנקה אותו יפה,שם שלט ומפרסם רכב עם טסט לשנה.

שהם ירוויחו על הגב של מישהו אחר,כי את הרכב שלך הם ימכרו בכמעט מחירון מלא (גם אם יהיו ליקויים והם יתקנו על חשבונם,מאמין שאלו ליקויים קלים ביותר ולא בהשקעה גדולה מידי.

מעבר לכך,מדוע אתה אמור למממן להם את הבדיקה לרכב שלך או חלק ממנה ?

כאשר אני הגעתי לאוטו סנטר עם רכב לטרייד אין,שלחו אותי למכון בדיקה שהם עובדים איתו ולא ביקשו ממני אגורה על הבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב כרגע מפורסם , אז מה , להוריד אותו לשלם את הטסט ואז להחזיר את הפרסום?

אוו הכי טוב.

כמה פנו אלייך ומה הציעו?

ההצעה של הטרייד לא גרוע בעיני. רק תבדוק שזה לא בא על חשבון הנחת מזומן יפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית חיכיתי עם הריו ומכרתי אותה חודש וחצי לפני הטסט שקרב ובא.

אז רציתי 60K עליה ובסוף מכרתי ב57K והורדתי לי את הכאב ראש של הטסט בתמורה.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרייד אין זה שירות שעולה כסף. או שהוא ממומן במתן תמורה מופחתת עבור הרכב שאתה מוכר או שהוא ממומן ע"י כך שבא על חשבון הנחה על הרכב החדש (שהיתה ניתנת למי שרוכש בלי טרייד אין) או שילוב של שני הדברים.

קשה לדעת מה העלות האמיתית והיא גם תלויה בכמה אתה מוכן לשלם על שירות.

כך שכלל האצבע הוא שיותר כלכלי למכור לבד.

אחד היתרונות של הטרייד אין הוא שזה בקלות נעשה במקביל לקבלת הרכב החדש מה שבעניינך לא מתרחש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוטה לקבל את עצתכם - לעשות טסט לרכב עם קבלת המסמכים ממשרד הרישוי .

השאלה היא - האם עצם תשלום הטסט והציון של זה במודעה למכירה , זה מה שייקרב אליי קונים ? ...כיום כמעט אף אחד לא מתקשר למרות שהמודעה נחשפה ונקראה יותר מ 100 פעמים . אז ? מה זה מוכיח ?

באשר לטרייד אין עצמו - גם אם היום יתנו לי מחיר מחירון , ואמשיך להחזיק ברכבי עד להגעת הרכב החדש בתחילת יולי , נאמר לי מפורשות שהמחיר לא יהיה סופי !!! למה ? משום שאני לא מוסר להם את הרכב שלי פיזית , אלא ממשיך להחזיק בו , ולכן המחיר שהם יתנו לי ייקבע ברגע שאני מוסר להם את הרכב פיזית . אתם מבינים כמה הם רוצים להרוויח מכל הצדדים ???

ממש לא נותן חשק לעשות עיסקה איתם , למרות שיש לי רכב מאוד מבוקש .

ההתלבטות היא מאוד קשה , אך מנגד אני לא כלכך מתלהב לקנות את הרכב החדש ככבר עכשיו , אני יכול לחכות עד שאמכור את רכבי , אבל עד מתי לחכות ועד מתי זה יהווה לי סימן שפשוט השוק מת וחייבים לפנות לטרייד אין ?

תודה מראש על התשובות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבת מחיר במודעה, אם כן ואתה לא מקבל טלפונים המחיר שכתבת גבוהה מידיי והייתי מוריד למחיר שקרוב למקבילות שלה ביד 2 ולראות מה קורה.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה רוצה מהטרייד?

אתה היית קונה רכב מאדם, סוגר איתו על מחיר, ומקבל את הרכב עוד חודשיים?

ואם פתאום הולך מנוע או גיר? או תאונה חלילה? או סתם שהמחירון יורד בכמה אלפים, אתה מצפה שהם יספגו את זה?

הרי הם לא קונים ממך את האוטו על מנת להשתמש בו, אלא על מנת למכור אותו הלאה. מה שיקרה עד שיגיע הרכב החדש שלך יכול להשפיע על שווי הרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה רוצה מהטרייד?

אתה היית קונה רכב מאדם, סוגר איתו על מחיר, ומקבל את הרכב עוד חודשיים?

ואם פתאום הולך מנוע או גיר? או תאונה חלילה? או סתם שהמחירון יורד בכמה אלפים, אתה מצפה שהם יספגו את זה?

הרי הם לא קונים ממך את האוטו על מנת להשתמש בו, אלא על מנת למכור אותו הלאה. מה שיקרה עד שיגיע הרכב החדש שלך יכול להשפיע על שווי הרכב.

+1

לא מזמן התקשרתי לרכב למכירה שרצה לנסוע עוד חודשיים עד שיקבל את החדש תוך כדי הבטחת מחיר .איחלתי לו בהצלחה בהמשך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...