Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[החלפת] יונדאי ולוסטר ברכב מהיר וחסכוני

orik14
שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

אז כמו שהבנתם.

אחרי שנתיים עם יונדאי ולוסטר 2012,אני חושב שהגיע הזמן להביא לא רק רכב שנראה ספורטיבי אלה אחד שיתן לי האצות מהירות מדי פעם או לתמיד.

אני רוצה רכב מהיר בכמה שפחות יטחן אותי בדלק.

התקציב שלי עד 75 אלף (אפשר לעבור אותו קצת אם יש צורך)

לא אכפת לי שיהיה ידני.

בנתיים חשבתי על ההונדה סיווק האצ'בק, אאודי A1 או A3.

אני מעדיף שיהיו דלתות מאחורה.

שללתי את הסיאט איבזה והלאון בגלל הפח הדק שיש ברכב.

אם יש לכם עוד הצעות-אני אשמח לשמוע!

תודה רבה לכל העוזרים : )

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרווח/אמינות- איפה הם בסדרי העדיפויות שלך? ואילו נסיעות אתה עושה לרוב?

לא הבנתי למה שללת את הסיאטים בגלל ״עובי פח דק״. סתם שתדע, אודי וסיאט זה פחות או יותר אותו רכב- ניקח לדוגמא לאון FR ו-A3 מנוע 1.8: אותו מנוע+גיר, אותה שלדה, הבדל במחיר ובסמל. עובי הפח הוא ממש לא הפרמטר שיציל אותך בתאונה- זה נעשה ע״י תכנון של איזורי קריסה סופגי אנרגיה ברכב ואביזרים בטיחותיים למיניהם (כריות אויר, אלקטרוניקה בסיסית ומתקדמת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שללתי את הסיאט איבזה והלאון בגלל הפח הדק שיש ברכב.

אם יש לכם עוד הצעות-אני אשמח לשמוע!

תודה רבה לכל העוזרים : )

איזו משמעות יש לעובי הפח?

למה אתה חושב שהוא פחות עבה מהסוויק, לדוגמא?

אתה צריך להבין, מהיר וחסכוני, אלו תכונות מנוגדות.

לאיזו צריכת דלק אתה מצפה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עושה נסיעות ביום יום כ 40-50 ק"מ לעבודה ומשם חזרה.

בסופשים אני יוצא למקומות במרכז לא רחוק מידי.

נסיעות קצרות עם עדיפות לרכב חסכוני.

אמינות מאוד חשובה לי שאני לא כל שני וחמישי ילך למוסכים.

falou הבנתי את שתיכם ואם צריך אני מוכן להתפשר שלא יהיה מהיר עד כדי כך אבל שיהיה לו עוצמה בהאצה שצריך.

הצעות של רכבים חדשים יתקבלו באהבה : )

תודה לכולם!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך האיביזה וגם הפאביה הידניות יתאימו לדרישות שלך.לא הבנתי את הקטע עם עובי הפח, בכל נסיעותיי באיביזה לא טרחתי למדוד אותו והוא לא הפריע לי. אולי אתה מתכוון למשהו כמו רעשי רוח ובידוד רעשים.החסרון העיקרי בפאביה הידנית זה האבזור המעליב.כמובן עם מנוע טורבו כשאתה לוחץ צריכת הדלק תעלה בהתאם , אבל אם תנהג חסכוני תקבל צריכה חסכונית.אפשר גם לשקול קליאו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיביזה שלי ה"פח" מרגיש בעובי בסך הכל בסדר,

אבל העובי פח הוא לא חשוב כיום יש ציון בטיחותי למכניות שהוא קובע - למכונית יש סופגי אנרגיה לאורך המרכב שבעצם יוצרים לך מנגנון הגנה הרבה יותר יעיל מפח עבה.

האיביזה שלי(המנוע 1.2 עם גיר DSG דור קודם) יחסית זריזה(איזה וולוסטר יש לך? עם איזה מנוע? אם זה ה1.6 אטמוספרי עם גיר אוטומטי כמו הI30 ללא ספק זריזה יותר),

האיכות חומרים והרכבה אצלי בפנים לא להיט בכלל(אבל הבנתי שהשתפרה משמעותית בדור החדש) והרכב לא מאוד נוח.

בניסיון שלי על סיוויק 2011 אוטומטית האצב'ק הרכב כבד מרגיש כבד מאוד מבחינת היגוי ולא הרגיש לי נוח(במיוחד למי שיורד מקוריאנית כמו יונדאי עם הגה קל יחסית).

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

falou הבנתי את שתיכם ואם צריך אני מוכן להתפשר שלא יהיה מהיר עד כדי כך אבל שיהיה לו עוצמה בהאצה שצריך.

קשה לי לדעת מה יספק אותך.

לסיוויק אין ביצועים יוצאי דופן.

לרכבי VAG כן, בייחוד עם מנוע 1.8TSI, אבל משלמים על זה בדלק. גם האמינות עקרונית פחות טובה (זה עדיין לא "כל שני וחמישי במוסך").

גם ה-1.4TSI חזק למדי (יותר מ-1.6 לא מוגדש).

גם בסיוויק ובייחוד ב-Audi, אתה משלם יותר כסף על איכות, שלדעתי לא ממש שם (ב-Audi גימור תא הנוסעים יותר טוב. הונדה סתם נהנית, משום מה, ממוניטין עדיפים בין היפניות).

אם אתה רוצה רכב שמרגיש קצת יותר פרימיום מהלאון (הישנות, אלו שנכנסות בתקציב), אז הכיוון שלך צריך להיות הגולף. Audi תמורה לא טובה בעיני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...