ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם כפי שרשום בכותרת אני חושב לעבור לרכב 7 מקומות שישמש כרכב משני. חשבתי על ג'יפ 7 מקומות.כרגע מה שעלה על הפרק זה סובארו B9 או יונדאי סנטה-פה. מחפש רכב אמין בטיותי ומאובזר. אשמח לשמוע את רעיונות שלכם. אוטלנדר, פיקאסו, סניק ומזדה 5 כרגע לא בתוכניות.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
פורד פוקוס 1 2 3
מאת Gal Gabai-Fainer- 40 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום, לאחר התלבטויות רבות (את חלקן חלקתי עם הפורום) נסגרתי על רכב שאותו אני רוכש -פורד פוקוס סטיישן 2012, 1.6 אוטומט (TREND) לאחר סקר שוק ובדיקה אצל כמעט כל חברות ליסינג באיזור המרכז, נסגרתי על שני אקזפלרים, עם שתי הצעות שונות. השלב הבא הוא לקחת לבדיקה מטעמי. בטבלה שמצורפת אפשר לראות את שתי העסקאות - אחת מול השניה. מה דעתכם? איזה רכב עדיף? [TABLE=width: 651] [TR] [TD=align: right]המוכר[/TD] [TD=align: right]ליס4יו[/TD] [TD=align: right]אלדן[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מחיר[/TD] [TD] 51,000[/TD] [TD] 54,000[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קמ[/TD] [TD] …
הודעה אחרונה מאת jaspion, -
- 1 תגובות
- 724 צפיות
שלום, אני מעוניין לבצע ליסינג פרטי, לאחר בחינת הצעות החברה שהכי נראית לי היא אוויס עם המסלול אקספרס במידה וישנם חברי פורום שביצעו לאחרונה עסקת ליסינג פרטי אשמח לדעת באיזה חברה ביצעו את העסקה, איזה רכב לקחו ומה העלות אני מחפש המלצות לרכב סופר מיני/משפחתית כולל מסלול ביטוח עד 1300 ש"ח לחודש תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 5 תגובות
- 532 צפיות
הייתיי אני רוצה לקנות רכב חדש עכשיו אני ממש מתלבט בין 2 דגמים הכי חשוב לי ברכב זה - נסיעה שקטה - תחזוקה זולה יחסית - לא אלכוהוליסטית - מראה ספורטיבי - ביצועים טובים - בטיחות - נוחות אני מתלבט בעיקר בין ה Ibiza Sport 1.4 אוט' לבין Polo TSI 1.2 אוט' שנתון 2010 לא DSG אלא אוט' למה שמעתי שהגיר הזה לא משהו אוט' או ידני עד 50 אלף שקל בעיקר לנסיעות בתוך העיקר למכולת לבית לעבודה וכו' אשמח לדעת על איזה מכונית אתם ממליצים בתקציב שלי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Hanan Nurlian, -
רכישת רכב מיני דרך carcost
מאת Guest ספורטמוטורי- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני חושב לקנות רכב חדש (ליסינג 0 ק"מ ) דרך אתר carcost/deals אני אשמח לשמוע על הצעות לרכבים חוץ מהרכב שאני די נעול עליו (רנו קליאו), בעיקר מבעלי ניסיון. אני חושב ללכת על עסקת טרייד אין מול הרנו קליאו 1.2T LIFE, מכמה סיבות: 1. תא מטען לא רע לרכב קטן 2. חסכון בדלק, מחזיק כרגע במיצובישי לנסר אוטומטית מהדור של שנות 04-08, אני מאמין שיהיה כאן שיפור אדיר בחסכון בדלק. 3. רכב חדש עם אחריות ובטיחותי. השימוש העיקרי יהיה של אשתי, לנסיעות בינעירוניות של קצת יותר מ50 ק"מ ביום, 6 ימים בשבוע. זה יהיה הרכב הראשי שלנו לקניות וטיולים מידי פעם בסופש עם הילדים. שוב אשמח לשמוע לגבי הצעות על רכבים אחרים באותה רמה, שיכולים להיות עדיפים, וחוות דעת מאנשים שמחזיקים ברכ…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
אז ככה, לאחר 4 שנים אנחנו מוכרים את הטויטה יאריס בציר אוקטובר 2012 האוטומטית שלנו ( לא רובוטית) ומתקדמים למשהו יותר חדש. טווח המחירים הוא עד 115000. לקו הסיום הגיעו שתי מתמודדות חדשות מהסוכנות: טויטה יאריס החדשה או סקודה ספייסבאק החדשה. שתי הרכבים מגיעים באותו מחיר פחות או יותר, שתיהם אוטומטיות והשוני הוא בנפח מנוע: 1.39 אטמוספרי וידוע של טויטה לעומת 1.2 TSI של VW עם תיבת הילוכים DSG. הרכב מיועד להיות אוטו שני בבית עד הפרישה של ההורים לפנסיה (עניין של שנתיים לפחות) ואז יהפוך לרכב ראשון. היתרונות של היאריס הם בעיני: 1. ערך מכירה חוזר גבוה מהמקובל . 2. אמינות מצוינת. 3. הטבות שונות מהסוכנות כמו דיבורית, חיישני רוורס, טיפול ראשון חינם ועוד כמה הטבות ש…
- 13 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
בעודי מחפש רכב אוטומטי במחיר מקסימלי של 35 אלף ₪, נתקלתי בגולף MK5 2007 FSIמרשימה ברמת Generation . קילומטרז' נמוך ובתמונות נראית לא רע בכלל... יש גם מגנזיום וגג שמש מקוריים. דיברתי עם המוכר, על פניו נשמע בסדר ולכן מעוניין לראות ולבדוק את האוטו מקרוב. האם כדאי לי לקנות פולקסווגן? או שמא עלות החלפים גבוהה למדי ועדיף לעלות בשנתון ולקנות איזה יונדאי i20 או מאזדה 3? הדרישות שלי מרכב הן בעיקר שמכנית לא יעשה יותר מדי בעיות, ושיהיה נוח גם לנסיעות עירוניות וגם לבין עירוניות. אני אמנם לא צריך את הגודל של משפחתית אך פחות מחפש רכב כמו סוזוקי אלטו או פיג'ו 107 משום שבתור חובב הגה אני מחפש משהו שקצת יותר שווה מבחינת מראה חיצוני וכוח. האם כדאי ללכת לראות את הרכב?
הודעה אחרונה מאת zxcdsaqwe12345, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 986 צפיות
שלומות, אבא שלי עומד לסגור עם אחת מחברות הליסינג על הרכב הנ״ל, לרכב 130K ק״מ, המחיר סביב 40K. לטענתם המחיר 40 אחוז מתחת למחירון. אני טוען שאין סיטרואן שנמכרת במחירון, בטח שלא יוצאת ליסינג. האם יש איזה כשל ידוע ברכב הזה שהוא נמכר כל כך בזול? איפה הקאץ׳? מה כדאי לדרוש מהם בנוגע לאחריות אם יש? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
- 0 תגובות
- 488 צפיות
רציתי לרכוש סיטרואן C4 פיקסו שנת 2012 מליסינג . חברים יטדעי דבר אמרו לי לא לגעת בפיקסו . כי יש לה 1001 בעיות חשמל , חבר אחר אמר שמודל 2012 היה בעייתי מבחינת חשמל . בשורה תחתוה אמרו לי לא לגעת. ירדתי מקנית 2012 בסכום של כ 50 אלף . עשיו אני מתלבט בין סיטרואן פיקסו 2008 , רובוטי , 192000 ק"מ . מנוע 2000. - עולה בערך 34 אלף לבין מזדה 5 , 2006 , 242000 קמ , אוטומטית . עולה 37 אלף. איך ניתן להוריד מחיר ולהתמקח ? ועל מה ? מה כדאי לי לקנות ? בנוסף , הקניה הי מחברת אוטופלוס , מה אני יכל לדרוש ? ואיך להתמקח ? אם הרכ שוכב הרבה זמן במגרש ? , מצבר ? , בדיקה ? , צ'ופרים ? אשמח על כל ייעוץ.
הודעה אחרונה מאת דניאליטו, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 646 צפיות
איך הרכב מתנהג על הכביש? האם באמת זריז ומהנה לנהיגה תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם בעזרת השם אנחנו מתרחבים בזמן הקרוב דבר שמצריך החלפת רכב (כרגע מזדה 3 5 דלתות). יש לי כרגע ילדים בני 7 ו- 4 . מה שאומר שאין מקום מאחורה לשבת הדבר שחשוב לי זה שיהיה מקום במושב האחורי (כי מישהו יצטרך לשבת שם , והתינוק מקדימה) וכמובן שהרכב יהיה החבילה המושלמת (חסכוני וכו`) תודה לכל העוזרים תקציב משוער 100K אבל יכול לנוע למעלה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, ברשותי מאזדה 2 שנתון 2009 שרכשתי מליסינג ב2011, כיום אחרי שנולדה לנו תינוקת ראשונה, אנחנו חושבים ברצינות על טרייד אין לרכב יותר גדול עם דגש על תא מטען מרווח. אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לשני נושאים: 1) אני לא ממש בקטע של משפחתיות סטנדרטיות, שמתי עין על סוזוקי קרוסאובר שיחסית לרכבים אחרים באותה הקטגוריה נראית טוב, בעלת תא מטען מרווח, חסכונית באופן יחסי בדלק ויחסית לא מזהמת. שמתי לב שיש לא מעט רכבים כאלו על הכביש אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש סיבה לא ללכת עליו? יש פה מישהו בעל רכב כזה? יש המלצה לרכב בקטגוריה שעדיף עליו עם פרמטרים דומים (במיוחד בחסכון בדלק וזיהום)? 2) האם יש סוכנות טרייד אין מומלצת או שכדאי להימנע ממנה? מחיפוש מהיר באינטרנט נתקלתי ב: טריי…
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
חושב להחליף את הסיוויק 08 שלי, לגיפון קל, מתלבט בין טיגאון 2.0tsi שנתונים 08-09 או crv 2.0 שנתונים 08-10 חשוב מקום די גדול מאחור לשתי כיסאות בטיחות, ובגאז' מספיק גדול, לעגלה. תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הדרישות שלי מהרכב הן: -שיהיה חיסכוני בטיפולים ותיקונים -יכולות שטח של שבילים פחות שטח אתגרי ואכילת סלעים -חיסכוני בדלק כמה שאפשר -נוסע בשנה בממוצע כ20000 קמ' יכול להשקיע כ95000שח לפי מה שקראתי על הדאסטר היא מצוינת ונותנת תמורה לכסף אך עדין קצת מעל התקציב ויכולות השטח שלה פחותות מאלו של הגראנד ויטארה. ראיתי עכשיו מודעה של גראנד ויטארה 3דלתות 2.4 בנזין אוט' עם מחיר בתקציב שקפצה לי לתודעה. התלבטות קשה מה אתם מציעים?
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 671 צפיות
אני מנסה לקנות רכב משומש וההבדלים בין יד 2 ליצחק לוי הורגים אותי. כמובן שהצד השני תמיד נדבק למחיר העדיף עבורו וזה מפיל הרבה עסקאות. עכשיו מצאתי את הדבר הבא. מישהו מוכן להסביר?
הודעה אחרונה מאת goose, -
רכב עד 40k
מאת yakir_213- 5 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב עד 40k ,מחפש משהו חסכוני בדלק שיהיה ספורטיבי ויפה ,אין לי בעיה עם גיר ידני. כיום אני נוסע על פונטו 2006 דגם דיינמיק עשתה תעבודה נאמנה הגיע הזמן להתקדם. אשמח להצעות תודה.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 1 תגובות
- 487 צפיות
אהלן חברים אני לקראת החלפת רכב והחלטתי ללכת על אמריקאית אחרי שנים עם טויוטה ראב 4. התקציב שלי הוא עד 40,000 גג וחשבתי על הרכבים הנ''ל. לא מצאתי יותר מידי חוות דעת עדכניות ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי עלויות אחזקה אמינות טיפולים ואם יש בעיות קבועות להימנע מהן?במיוחד בקנייה של רכב שכבר עשה בממוצע 150 אלף,נושא הדלק פחות רלוונטי כי הרכב יוסב לגז(אני נוסע על גז כבר 4 שנים ומרוצה מאוד). הרכב ישמש רכב שני למשפחה ולנסיעות אילת תל -אביב לפחות 6 פעמים בחודש. תודה רבה למגיבים
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 733 צפיות
שלום לכולם,הציעו לי בחברת ליסינג פיגו 107 2013 עם 70 אלף קילומטר גיר רובוטי,נסיעה שלו ממש כיפית נסענו גם במגרש במהירות נמוכה וגם בכביש ומהיר ונסיעה די סבבה.. רציתי לקבל חוות דעת נוספת לגבי תקלות של הרכב חלפים. חשוב לציין שהרכב עדיין באחריות יבואן. לפי מה שהבאתי הדגם הזה ספציפית יוצר בפס יצור של טויטה בצ'יכה. אשמח לחוות דעת תודה ויום טוב!
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים, עשיתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי יותר מידי. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הרכב הזה כמשומש כמובן. הבנתי שיש ירידת ערך רצינית ב3-4 שנים הראשונות אבל חוץ מזה ומצריכת דלק יחסית לא משהו לא ראיתי חסרונות. צריכת דלק זה פקטור פחות משמעותי עבורי. אני חובב גדול של SW וזאת נראת לי עסקה משתלמת ( value for money). מדובר על שנים 2012-4 האם אני מפספס משהו? ניר
הודעה אחרונה מאת ozzzi, -
-
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב יד 2, שיהיה רכב יחיד במשפחה בשלב זה. אמור לשרת זוג צערי עם ילד. הרכב חייב להיות חיסכוני, אמין, ובטיחותי. תיבת הילוכים אאוטומטית. כרגע הרכבים שעולים בחיפוש הם: קיה ריו (2012-2013) סוזוקי SX4 גרסת 5 דלתות (2010-2012) יונדאי I30 שנת 2010 אשמח לשמוע המלצות או אזהרות לגבי הדגמים הנ"ל או דגמים נוספים. תודה מראש!
- 1 תגובות
- 437 צפיות
מדוע במחירון של יד2 רכב מסוג זה שנת 2008 ישנו הפרש של כ 16,000 בין מנוע 1600 ל 2000 כדלהלן [TABLE] [TR] [TD=align: right]MCP Sx רובוטית 1.6 (150 כ''ס) [/TD] [TD=width: 172, align: right] מחיר: 29,000 ש"ח [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]SX רובוטית 2.0 (אלקטרונית)[/TD] [TD=width: 172, align: right]מחיר: 45,600 ש"ח [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=align: right][/TD] [TD=width: 172, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] ואליו בשנת 2009 ההפרש הוא כ 6000 האם יש הבדל במנועים...?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים כבר מספר ימים שאני קורא ובודק ומחפש ביקורות, בשלב הזה קראתי את מרבית הביקורות על שלושת הנ"ל אך עדיין מתקשה להחליט או להבין את ההבדלים המהותיים בין הרכבים. קיה פיקנטו ספורט 1.2 אוט' 3ד' 2016 VS מיצובישי ספיס סטאר 2016 יונדאי i10 1.25 ל' אוטומטי Supreme 2016 על שלושת הרכבים קראתי שבחים מכאן ועד הודעה חדשה, קראתי השוואה בין הפיקנטו לספייסטאר שתומצתה בצורה לא החלטית במיוחד (כמובן שאני מבין שזה עניין אינדיוידואלי שבסופו של דבר מסתכם בצרכים של הנהג. מבחינתי נורא חשובים: בטיחות, איבזור איבזור איבזור, שיוכל לעשות נסיעות בינעירוניות, דלק!, מימדים: כמה שיותר קטן כך טוב יותר. מעבר לזה וברמת המנוע גיר וכו', אני לא מבין במיוחד כך שאין לי אפשרות לדעת …
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
רכב עד 45k
מאת riddik00- 6 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב הצ'בג 5 דלתות, חסכוני עד כמה שאפשר, מהנה לנהיגה רצוי, כמובן שאני רוצה רכב אמין וזול להחזקה. הנסיעות שלי בערך 50 ק"מ ביום, רוב הדרך בין עירוני. אני לא צריך רכב גדול במיוחד אבל לא צריך תא מטען גדול אך עם זאת אני רוצה רכב משפחתי. כרגע מה שעלה בדעתי זה אופל אסטרה 2011 מליסינג או פיאט בראבו 2011 רציתי לקבל קצת מידע על עלויות החזקה טיפולים , קראתי פה בפורום על בעיות נפוצות של הבראבו התיבה והקלאץ' שהם די יקרים להחלפה, מעניין אותי לדעת איזה מחלות נפוצות יש לאסטרה ובגלל שזה רכב גרמני עד כמה יקר הטיפול ברכב? ואם יש לכם הצעות מעניינות לרכבים אחרי שעוד לא חשבתי עליהם אשמך לשמוע,
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
שלום לכולם אשמח לקצת מידע על הדגם הנ״ל לצורך דיוק מדובר במנוע 2.0 203 כ״ס כנראה טורבו חיפשתי מידע על הדגם הספציפי ולא מצאתי,בלי קשר האם זה 4 או 5 צילינדר והאם זה 4x4 או 4x2 ומה בדבר האמינות של הרכב
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
פיג'ו 3008
מאת Eladd156- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני שוקל לקנות פיג'ו 3008 2011 PK עם קילומטראז' ממש נמוך (32K). האם יש המלצות.. ו/או אלטרנטיבות?
הודעה אחרונה מאת Eladd156, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 478 צפיות
בעבר פרסמתי פה על צורך ברכב שני קטן לבית. התעניינתי בעיקר במיני/סופר מיני זולות לאחזקה וקיבלתי הצעות על דייהטסו סיריון, סיטרואן C1/פיג'ו 107, גרנדה פונטו ועוד... הרכב אמור לשמש את אמא שלי והתברר לי שזה לא הכיוון שלה. היא רוצה רכב בסגנון משפחתי (למרות שהיא נוסעת לבד, היא לא רוצה רכב קטן בעיקר לתחושה שלה) לא משנה סדאן או האצ'בק, אין עדיפות למשפחתית קטנה או גדולה, אוטומט, בקרת יציבות וכריות אויר חובה והכי הכי הכי חשוב... לראות מוסך רק בטיפולים. לא אכפת לה צריכת דלק, לא אכפת לה כוח, לא אכפת לה אבזור, אכפת לה מהעיצוב החיצוני וקצת אכפת לה שאם היא תרצה למכור מחר את הרכב היא תוכל בלי להיתקע איתו אבל זה כבר סיפור אחר בקיצור עלו אצלנו המון אפשרויות, אמא שלי ממש ממש התענ…
הודעה אחרונה מאת Menro, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נמצא לקראת החלפת רכב. כיום נוהג ביונדאי I30 שנת 2010. סה"כ מרוצה מהרכב מבחינה אחזקתית, אך שוקל לעבור לשוק האירופאי ולהתנסות במנועי טורבו. מחפש רכב שנת 2013, ליסינג יד שנייה משיקולי תקציב. מוכן להשקיע כ 40k נוספים בטרייד אין על הרכב שלי שהציעו עליו כ 38k. מאוד מסוקרן מאוקטביה אבל קיבלתי פידבקים שליליים לגבי החלפת גיר בקילומטרז' גבוה. מחפש ידע נוסף על האוקטביה מנסיון של נהגים או בעלי דעת, או לחלופין המלצה לרכב דומה.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
רכב עד 30K
מאת orelh94- 0 תגובות
- 449 צפיות
שלום, לא מזמן פתחתי כאן ת'רד וחיפשתי רכב עד 15K, קצת נרתעתי ממה שראיתי ומההיצע הנמוך, לכן הכפלתי את התקציב ואני מעדיף כרגע להסתכל לטווח הארוך. אני אעשה בערך 20K בשנה, נסיעות מאיזור נתניה עד פתח תקווה 5-6 פעמים בשבוע בלי הנסיעות הנוספות. חשוב לי שהרכב יהיה יחסית חסכוני ונוח. יש לנו מאזדה 2 בבית, וחשבתי ללכת על אחת כזו. ראיתי גם בi30 אופציה יחסית מעניינת, למרות שהיא די אוכלת דלק. אשמח אם תפרטו לי ותאירו את עיניי מנסיונכם.
הודעה אחרונה מאת orelh94, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 828 צפיות
הי , רכב שעבר בדיקה במכון ( משום מה לא רשמו כלום על השלדה ) צריך את עזרתכם מה העלות בער ש הליקויים של הרכב?( אלה שחייב לסדר ) הרכב שנת 2008 יד 3 114K תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני עובר למרכז (לא תל-אביב) בעקבות עבודה חדשה (שחוסכת לי ביטוח/טסט/דלק מסובסבד). התחלתי לעשות סקרי רכבים, וכמובן שהאירופאיות השאירו בי טעם של עוד: סקודה פאביה, 1.2TSI עם 110 כ״ס, ברמת גימור style פ״פ פולו, 1.2TSI, עם 90/110 כ״ס (למה כזה יקר?), ברמת גימור comfortline רנו קליאו, 1.2, 118 כ״ס, רמת גימור אקספ׳ פאק פלוס ייעוד: נסיעה באזור המרכז, לפחות אחת בשבוע נסיעה לצפון, ובשבות וחגים נסיעות לטיולים בכל חלקי הארץ הפולו 110 יקרה מאד אז כנראה תרד מהפרק. הרנו הרגישה מעט נמוכה (אני 1.85, והרבה מהרכבים שבדקתי היו נמוכים בהשוואה לכיוונון המושב וההגה לפי לוח השעונים). על כל אחד שמעתי את ייתרונותיו וצרותיו (כולל עניין המחירים של צ׳מפיון מוטורס), עני…
הודעה אחרונה מאת or6699, -