Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי מחפש רכב אוטומטי במחיר מקסימלי של 35 אלף ₪, נתקלתי בגולף MK5 2007 FSIמרשימה ברמת Generation . קילומטרז' נמוך ובתמונות נראית לא רע בכלל... יש גם מגנזיום וגג שמש מקוריים. דיברתי עם המוכר, על פניו נשמע בסדר ולכן מעוניין לראות ולבדוק את האוטו מקרוב. האם כדאי לי לקנות פולקסווגן? או שמא עלות החלפים גבוהה למדי ועדיף לעלות בשנתון ולקנות איזה יונדאי i20 או מאזדה 3? הדרישות שלי מרכב הן בעיקר שמכנית לא יעשה יותר מדי בעיות, ושיהיה נוח גם לנסיעות עירוניות וגם לבין עירוניות. אני אמנם לא צריך את הגודל של משפחתית אך פחות מחפש רכב כמו סוזוקי אלטו או פיג'ו 107 משום שבתור חובב הגה אני מחפש משהו שקצת יותר שווה מבחינת מראה חיצוני וכוח. האם כדאי ללכת לראות את הרכב?

פורסם

הגולף יותר איכותית והרבה יותר רכב אין ספק אך עלות החלפים לא הכי זולה, ואני לא מדבר על פילטרים אלה על חלקים אחרים שמתבלים.

הגולך תיהיה פחות אמינה מיפנית או קוריאנית באותם שנים, וגם האחזקה שלה תהיה בכללי יותר יקרה אך לא בהרבה.

פורסם

אני מבין... אם האחזקה לא יקרה בהרבה אני לא חושב שאמורה להיות לי בעיה.

מכיוון שהיא פחות אמינה ארצה להקפיד על בדיקה מעמיקה כשאראה את הרכב בעיני,

לכן, האם יש מספר בעיות נפוצות בגולף 5 1.6 FSI שצריך יותר לשים לב?

בנוסף, אם מישהו יודע מה כוללת גרסת ה- Generation?

פורסם

בתור בעלים לשעבר לרכב כזה מאוטו השנתון שרכשתי אז חדש אוכל לספר שאחרי בדיוק שנתיים עם תום האחריות החלו בעיות: ממיר קטליטי הלך, תקלות חשמל מציקות והפלסטיקה החלה קצת להתקלף.

בג'נריישן לדעתי האיבזור טיפה טוב יותר, ריפודים וגימור בלבד.

קח בחשבון שהטיפולים יחסית יקרים והשירות לא משהו.

הרכב חביב מאד, משאר הבחינות. ה 1.6 105 כ"ס קצת עגלה. ה FSI מומלץ.

פורסם

לא... הרכב ישמש גם את אחותי עוד חצי שנה והיא נוסעת רק באוטומט... רון כשאמרת ה FSI מומלץ, האם יש לו גיר אחר מה 1.6 הרגיל? כי האקזמפלר הזה הוא FSI . האמת שאני כבר מחפש רכב לא מעט זמן וקצת נמאס לי

פורסם

אני מאמין שאתה מחפש סופר מיני. מאזדה 2 ברמת גימור "דינמיק" (6 כריות אוויר)- אמינה יחסית, מהנה לנהיגה, זריזה יחסית. תבדוק אותה בנסעה בין עירונית ואם צריכת הדלק שלה מתאימה לך.

גם פורד פוקוס האצ'בק בגרסת 2.0 תתאים.

**מודעות שנראו לי נחמד ואין לי קשר אליהם**

מאזדה2- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=238a66224cc8f4134d07a227c169a443fad&Code=3f5ea3a90e088ffc56cff7860617a1b4

פוקוס- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=85a8244277df69a4e49ee5e1592859242f1&Code=3f5ea3a90e088ffc56cff7860617a1b4

פורסם (נערך)

הבעיה שלי היא שאני מוגבל לאיזורים חיפה והקריות... הלו"ז שלי עמוס בטירוף ואין לי זמן לראות מכוניות הנמצאות במקומות מרוחקים...

אני קיוויתי לקנות אוטו עד סוף החודש אבל אני לא רואה את זה מגיע...

אני רוצה לשאול שאלה כזו: מהם הרכבים החדשים והשמורים ביותר שניתן לקנות בתקציב של 30 אלף פלוס מינוס?

מבחינה ריאלית, אני צריך רכב אמין, בטוח, לא יקר מדי לתחזוקה.

מבחינת מה אני רוצה באוטו, לא רוצה לוותר על כוח (לא שהגולף כ"כ חזקה אבל בכל זאת), מראה חיצוני צריך להיות נחמד+ ורמת האבזור צריכה להיות גבוהה אך לא חייבת להיות גבוהה מדי... את הגולף למשל, אני מגדיר כרכב איכותי במסגרת תקציב זה, וכדוגמה לניגוד מוחלט - פיג'ו 107 - האוטו הזה ממש לא מתאים לי, לא משנה מה. אין איכות אין אבזור אין כוח אין בידוד רעשים התיבה רובוטית לא טובה, בקיצור רכב על הפנים בעיני. ככה גם דעתי על רכבים דומים. סוזוקי אלטו לדעתי קצת יותר טוב בגלל התיבה הפלנטרית והוא גם הוכיח את עצמו מבחינת אמינות, אך בשאר הדברים הוא די גרוע. ואני אשמע קצת זקן אבל לפעמים יש לי כאבי גב ועל כן אני צריך רכב שיהיה נוח, והרכבים הקטנים לא ממש מסוגלים לספק את זה...

עריכה אחרונה על ידי ofekwac11
פורסם (נערך)

בתור מישהו שהחזיק גולף שאתה מדבר עליו רק שנת 2006 אלה הרשמים שלי.

הרכב היה ברשותי 3 שנים , נמכר לפני שנה.

נקנה עם 79K ק''מ . ישור קו שכלל טיימינג ומשאבת מים פלוס פלאגים וכדומה עלה לי בערך 3000 שקל.

בערך ב 85K ק''מ הגיר התחיל להחליק . כמו שצויין למעלה שזאת אחד הבעיות של הדגם למרות שהגיר אינו DSG אלא פלאנטרי רגיל .במידה והגיר מתחיל להחליק יש צורך בשיפוץ בלוק שסתומים או החלפתו. אגב בלוק שסתומים (מוח גיר) בדגם הזה הינו יפני מתוצרת AISIN אך למרות זאת לא חף מבעיות אמינות. עלות החלפה (לא במוסך מורשה ) בחדש 8000 שקל.

מאוד חשוב לברר שהרכב טופל בצורה מקצועית , כולל שמן שמתאים לתקן היצרן וכדומה אחרת יצוצו בעיות נוספות.

כך בחשבון שהשנתון שאתה מדבר עליו יחסית ישן ככה שיצוצו בעיות . אני החלפתי כל מיני דברים נוספים כמו רדיאטור ומנעול לדלתות ועוד כל מיני דברים .

עלות החלקים נע סביב כמה מאות עד לאלפי שקלים.

אני בעצמי מאזור חיפה ולצערי לא יכול להמליץ לך על מוסך אמין באזור שיודע לטפל ברכבים האלה.

אני טיפלתי אצל רון בתל אביב.

בסה''כ הרכב הינו רכב שלדעתי עדיף על משפחתית רגילה לטעמי ובהחלט יש לו שוק ואנשים שאוהבים את הרכב.

בשורה התחתונה אם אתה רוצה ללכת על רכב גרמני משנתון ישן יחסית כך בחשבון שעלות התיקונים יכולה להיות משמעותית מאוד.

עריכה אחרונה על ידי zxcdsaqwe12345
  • תוכן חדש...