Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר פרסמתי פה על צורך ברכב שני קטן לבית. התעניינתי בעיקר במיני/סופר מיני זולות לאחזקה וקיבלתי הצעות על דייהטסו סיריון, סיטרואן C1/פיג'ו 107, גרנדה פונטו ועוד... הרכב אמור לשמש את אמא שלי והתברר לי שזה לא הכיוון שלה. היא רוצה רכב בסגנון משפחתי (למרות שהיא נוסעת לבד, היא לא רוצה רכב קטן בעיקר לתחושה שלה)

לא משנה סדאן או האצ'בק, אין עדיפות למשפחתית קטנה או גדולה, אוטומט, בקרת יציבות וכריות אויר חובה והכי הכי הכי חשוב... לראות מוסך רק בטיפולים. לא אכפת לה צריכת דלק, לא אכפת לה כוח, לא אכפת לה אבזור, אכפת לה מהעיצוב החיצוני וקצת אכפת לה שאם היא תרצה למכור מחר את הרכב היא תוכל בלי להיתקע איתו אבל זה כבר סיפור אחר ;-)

בקיצור עלו אצלנו המון אפשרויות, אמא שלי ממש ממש התעניינה בשברולט קרוז בגלל המחיר הנמוך והעיצוב שהוא די מודרני ליד רכבים אחרים באותם מחירים. הרבה מקורבים אמרו לנו לא להתקרב לרכב הזה, ופה בפורום המליצו על הדגמים שלאחר 2011 עם המנוע החדש. השאלה אם בדגמים שלפני 2011 היו תקלות או שסתם הרכב הרגיש כבד. כי אם כוח הוא הבעיה, אז לה לא תהיה בעיה :-)

עוד אפשרויות שעלו: סובארו B3 / B4 / אימפרזה, יונדאי I30, מאזדה 3/6, פורד פוקוס/מונדאו, לנסר קלאסיק. אם יש לכם הצעות אחרות שעונות על הדרישות או דעה על אחד מהדגמים שציינתי כאן אשמח לשמוע :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...