Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומטי משפחתי (זוג + ילד) תקציב עד 65K

Daniel83
שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש רכב יד 2, שיהיה רכב יחיד במשפחה בשלב זה.

אמור לשרת זוג צערי עם ילד.

הרכב חייב להיות חיסכוני, אמין, ובטיחותי.

תיבת הילוכים אאוטומטית.

כרגע הרכבים שעולים בחיפוש הם:

קיה ריו (2012-2013)

סוזוקי SX4 גרסת 5 דלתות (2010-2012)

יונדאי I30 שנת 2010

אשמח לשמוע המלצות או אזהרות לגבי הדגמים הנ"ל או דגמים נוספים.

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ממש הזהרות לגבי הדגמים שרשמת.

ריו לדעתי פחות איכותית מאשר סוזוקי או I30.

אתה יכול להוסיף לרשימה את קיה סיד ( רכב די זהה ליונדאי i30 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I30 דור קודם וקיה ריו לא ממש חסכוניות.

אם כבר קיה יונדאי אז I35 או פורטה הדור העדכני עם גיר 6 הילוכים.

אופציה הרבה יותר חסכונית וגם דיי נוחה- רנו מגאן או פלואנס דיזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לצערך :wink:

לא הגדרת את הצרכים מספיק טוב. מה הנסועה הצפויה? אם אינה גבוהה במיוחד אין הרבה משמעות ל"חסכוניות" בדלק ונושא האמינות וההתאמה לצרכים יותר קריטי.

מבין הדגמים שציינת אני מכיר מקרוב רק אחד - הSX4. אמין סוחב טוב. לא חסכוני במיוחד (10-15 קמ"ל בהתאם למתווה השימוש). מחינת מבחני ריסוק יש לו 4 כוכבים ב-NCAP של 2006, אתה מדבר על הדגם אחרי מתיחת הפנים, איני יודע איזה ציון ריסוק היה מקבל. למשפחה צעירה אני ממליץ לך על דגם 4 הדלתות בגלל תא מטען שנפחו כפול מזה של ההאצ', עם פתח רחב מאד יחסית לקטגוריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I30 דור קודם וקיה ריו לא ממש חסכוניות.

אם כבר קיה יונדאי אז I35 או פורטה הדור העדכני עם גיר 6 הילוכים.

אופציה הרבה יותר חסכונית וגם דיי נוחה- רנו מגאן או פלואנס דיזל.

דור קודם? עד איזה שנה?

פורטה עם 6 הילוכים זה נראה לי מ2012 ומעלה.

לגבי הI35, מאיזה שנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם סקודה פאביה/רומסטר ואופציה נוספת הונדה האצבק החדשה/ג'אז (הבנתי עלויות אחזקה שותפות בהונדה יקרות)

סאט טולדו ?

עריכה אחרונה על ידי Daniel83
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רד מהסיפור של האצ'בק. יש ילד (ולא צינת, אבל קיימת השאלה אתה של ילד(ים) נוספ(ים) בטווח החזקת המוכנית) - ואלה מצריכים מתא מטען יתר גדול.

בהתאם לכך עדיף סדאן (בתנאי שתא המטען שלו מספק) או סטיישן - מבוססים על סופרמיני או משפחתית קטנה.

יש רכבי האצ'בק עם תא מטען קצת יותר גדול, אבל הם לא רבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק גם mg350 ואני מחכה לחכמולוגים שיגידו רכב גרוע לא אמין. לא טוב במוסך, אמין מאד יש אותו לחבר בגרסה המאובזרת כבר שנה+ הרכב מרווח גם מאחור ואני 1.87 ולא הרגשתי חוסר מקום, צריכת דלק ממוצעת 1:10, לא הכי חזק אבל לא חלש יש לרכב כוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מבחר מספיק גדול של רכבים מתאמים כדי לא להתחתן חתונה קתולית עם רכב סיני שלא עבר מבחן הריסוק ( אני לא נכנס לנושא אמינות או איכות). אכן סטיישן זה נוח מאוד למשפחה. יונדאי I30 או סיד סטיישן יופי של רכבים, ואפשר למצוא במצב שמור לתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מבחר מספיק גדול של רכבים מתאמים כדי לא להתחתן חתונה קתולית עם רכב סיני שלא עבר מבחן הריסוק ( אני לא נכנס לנושא אמינות או איכות). אכן סטיישן זה נוח מאוד למשפחה. יונדאי I30 או סיד סטיישן יופי של רכבים, ואפשר למצוא במצב שמור לתקציב.

ברור שיש שמע אני גם יכול להציע לו רכב כמו שלי שברולט קרוז 2012, אם שמורה ומטופלת בזמן מאד אמינה, מרווחת, נוחה, תא מטען סביר, צריכת דלק 1:10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעוזרים:

כרגע זה מצטמצם לכיון:

משפחת הטורבו:

1- סיאט טולדו (DSG)

2- לאון (אופציה פחות עדיפה בגלל המחיר בעיקר)

3-סקודה ראפיד (קשה יותר למצוא בתקציב הרצוי)

ללא טורבו

1- יונדאי I35

2- קיה פורטה

3- קיה סיד

יש אזהרות או המלצות מהרשימה כאן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע דבר ראשון הייתי ממליץ לך לצמצפ את הרשימה כי להתחיל לחקור על 6 מכוניות זה מאוד מסובך ויתקע אותך עוד מן רב עד שבאמת תרכוש את המכונית..

אני חושב שמהרשימה היפה שהבאת אני הכי הייתי מעדיף להתייחס לקיה סיד ויונדאי I35, אני הייתי הולך על אחת מהן, בסיד עזוב את זה שעיצוב מדהים בעיני, יצא לי לנהוג גם עליה וגם על היונדאי 35 והחוית נהיגה הייתה שונה לחלוטין, היה לי הרבה יותר נוח בנסיעה על הסיד מאשר על היונדאי, הצריכת דלק לדעתי דומה מאוד אולי של הקיה טובה טיפה יותר.

בכל מקרה ממליץ לך לצמצם את הרשימה וברגע שתחליט לחפש חברים שיש להם את הרכבים שאתה רוצה ועל כל רכב לנהוג נסיעה קצרה ולהרגיש את התחשוה בכביש, אין מה לעשות כל אחד מאיתנו אוהב משהו שונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...