Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר התלבטויות רבות (את חלקן חלקתי עם הפורום) נסגרתי על רכב שאותו אני רוכש -פורד פוקוס סטיישן 2012, 1.6 אוטומט (TREND)

לאחר סקר שוק ובדיקה אצל כמעט כל חברות ליסינג באיזור המרכז, נסגרתי על שני אקזפלרים, עם שתי הצעות שונות. השלב הבא הוא לקחת לבדיקה מטעמי.

בטבלה שמצורפת אפשר לראות את שתי העסקאות - אחת מול השניה. מה דעתכם? איזה רכב עדיף?

[TABLE=width: 651]

[TR]

[TD=align: right]המוכר[/TD]

[TD=align: right]ליס4יו[/TD]

[TD=align: right]אלדן[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]מחיר[/TD]

[TD] 51,000[/TD]

[TD] 54,000[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]קמ[/TD]

[TD] 70,000[/TD]

[TD] 82,000[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]טסט[/TD]

[TD]יוני 2017 (מקבל רישיון רכב משולם,

אך את הטסט הקרוב אבצע לבד)[/TD]

[TD]אוק-16[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]אחריות שנה ראשונה[/TD]

[TD]8 מכלולים עיקריים[/TD]

[TD]10 מכלולים עיקריים[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]אחריות שנה שניה[/TD]

[TD]8 מכלולים עיקריים[/TD]

[TD]מנוע + גיר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]אחריות שנה שלישית[/TD]

[TD]אין[/TD]

[TD]מנוע + גיר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]מספר טיפולים חינם[/TD]

[TD]2[/TD]

[TD]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]שובר צמיגים חינם[/TD]

[TD]0[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]טיפולים שוטפים[/TD]

[TD]מוסך מורשה משרד התחבורה[/TD]

[TD]מוסך מורשה פורד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]אפשרות טריידאין[/TD]

[TD]אין[/TD]

[TD]בתנאי מחירון כנגד מחירון

בעוד 3 שנים[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]זמן לביטול עסקה[/TD]

[TD]שבועיים[/TD]

[TD]חודש[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]עלות ליום שימוש

במקרה של ביטול עסקה[/TD]

[TD]255 ₪[/TD]

[TD]100 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]סקירת בדיקה מטעם החברה[/TD]

[TD]תקין[/TD]

[TD]תקין[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]הערות[/TD]

[TD]עמד 4 חודשים במגרש מקורה[/TD]

[TD]עמד שלושה במגרש מקורה[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם (נערך)

למרות כל מה שקראת פה בפורום אתה מתעקש על פורד פוקוס מהשנתון הזה שידוע כבעייתי ביותר ?

בגלל בעיית ייצור בגיר מעטים קונים את הפוקוס והיא מעלה אבק במגרשים . היבואן האריך אחריות לגיר לעשר שנים אבל הוא עדיין יחרוק ותבלה איתו במוסך כי אין פתרון אמיתי לבעיה.בזמן הנותר תוכל להדביק את הגומיות חזרה לדלתות . המגרשים מנסים כל מיני מבצעים ומחכים לפראייר שיגיע .... קח את הרכב לבדיקה במכון גירים לפני שתתחייב לקנות. תשמע מה יש להם להגיד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

דעתי האישית שתרד משני הרכבים.

הפוקוס בשנים הללו סובל מגיר מאד בעייתי בשכיחות גבוהה שלא נמצא לו פתרון, אמנם היצרן האריך את האחריות עליו אך מכיוון שאין פתרון הביקורים החוזרים במוסך וסכנת התקעות לא שווה את זה. חברות הליסינג תקועות עם הרבה נבלות כאלה, אל תהיה זה שעוזר להן להפתר מהן. אם תמתין המחירים עוד יצנחו, וגם אז אני לא משוכנע שזו עסקה כדאית מאחר ואין פתרון לתקלה.

לא בכדי היבואן הפסיק שווק גורף של הפוקוס וכעת לאחרונה חזר ליבא אותו עם גיר אוטומט פלנטרי רגיל במקום הפאוור שי(פ)ט הבעייתית.

מצחיק שצוין ששתיהן עמדו כלכך הרבה זמן במגרש "מקורה", צריכים להיות דונאמים עצומים של מגרשים מקורים בא"י השלימה בכדי לאכלס בהן את כל הנבלות הללו יחד עם עוד כמה נבלות אחרות מדגמים שונים. ודי לכחימא ברמיזה.

פורסם

על התקלות של הגיר באמת שכבר אין מה להוסיף, אם אתה באמת עושה את זה בראש מפוקח מזל לחברות הליסינג שיש חברה כמוך אבל תנסה להוריד אותן במחיר, אתה בנקודה הטובה כאן כי כמו שאמרו לך חונות לחברות הליסינג(מן הסתם שבשום מקום שמקורה אלא תחת השמש הקופחת) מאות אם לא אלפים כאלו כמו אבן שאין לה הופכין.

רכב ליסינג שלא טופל במוסך מורשה יבואן(ז"א במוסך הקומבינה של חברת הליסינג) מבטיח לך את הטיפול בחלקים הזולים ביותר הלא בהכרח מתאימים לרכב ולכן ככלל אצבע אין להתקרב למכוניות האלה, כשהמכונית חדשה כנראה חברת הליסינג לא תרגיש בבעיות שטיפול כזה יגרום אבל מי שיקנה אותה יקבל את כל הבעיות אליו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כפי שהעירו קודמיי, המחיר מוגזם נוכח בעיות האמינות והסחירות הקשות של הדגם בשנתון זה. אם אתה מתעקש- תנסה להוריד את המחיר לכיוון 40K

פורסם

כבר העירו לך גם בשרשור הזה וגם בקודמים שפתחת על הגיר הבעייתי. לא הבנתי למה אתה דבק בפוקוס- זה לא הרכב היחיד בקטגוריה.

פורסם

כל מה שהוסיפו מעליי נכון וצודק. דבר ראשון ראיתי עכשיו פירסום על אוטובוס שאוויס נותנת את הרכב ב42000ש"ח. דבר שני חבר שלי שקיבל את הרכב מהעבודה, ואז רכש אותו מהחברה כשרכב ירד מליסינג. כול כך מצטער היום, כבר פעם המי יודע כמה. הוא במוסכים, פעם עידכון לגיר, פעם חריקה בגיר, פעם בלימה מההילוכים. גיר הרכב בעייתי, ודובר פה בפורום הרבה. לך על רכב אחר בסכומים האלה. ולא חסר בכלל!!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

חשבתי בעצמי על הרכב הזה, אבל ראיתי את כל מה שכתבו בפורום.

אמרתי לעצמי שבמשך שבוע שלם אני אשאל כל אחד עם פוקוס (עם הגיר הבעייתי) אם הוא נתקל בבעיות, והאם הוא ממליץ לרכוש אחד כזה במחירים המצחיקים שהם מפורסמים.

התוצאה,

בלי יוצא מן הכלל, לכולם היו בעיות עם הגיר. חלק היו ממש מתוסכלים וחלק לא נכוו כל כך קשה אבל לא מרוצים.

וכולם פה אחד אמרו לי להתרחק מהרכב. אפילו אלו שאמרו לי שהייתה להם "רק" פעמיים תקלה עם הגיר וכבר כמעט שנה של שקט.

נניח ותרכוש אחד כזה ותבלה בשנה 5 ימים במוסך. לי באופן אישי זה יעלה לא מעט כסף על חשבון ימי עבודה.

ולמען האמת, לא הייצי מעוניין להכנס להרפתקה שכזו. שלא נדבר בכלל על המכירה של הרכב לאחר מכן.

פורסם

בין ההצעות האלו ההצעה של אלדן נראית לי עדיפה. בעיקר בגלל הטיפול אצל היבואן וההתחייבות לטרייד אין מחירון מול מחירון, שיכול להיות מוצא מאי יכולת למכור.

ואני גאה להיות הראשון שממש עונה על שאלתך

פורסם

לי יש את אוטו רכב משנתון 2011. כבר 20000 ק"מ עשיתי. החליפו לי קלאצ משופר בחברה. חוץ מנורת תקלה שנדלקה לי שאומרת על בעית ממיר , לא רואה בעיות . צריך להתרגל לגיר במיוחד בהתחלת נסיעה

לפי דעתי קח את האוטו לשבוע ותראה אם בכלל נוח לך הנסיעה איתו

פורסם
לא יאומן כמה נופלים בפח. ישר רואים זול אז ישר קונים מבלי לבדוק

ולכן אמרו כאן את מה שאמרו.

האיש כל כך חושק בפוקוס - תניחו לו :evil:

פות"ש - אנחנו לא עוזבים אותך לאנחות.

החבר'ה פה רק רוצים שתדע שהרכב בעייתי ומוצע לך במחיר גבוה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...