Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו ספורט 1.2 אוט' 3ד' VS מיצובישי ספיס סטאר VS יונדאי i10

Yahav Yahav
שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

כבר מספר ימים שאני קורא ובודק ומחפש ביקורות, בשלב הזה קראתי את מרבית הביקורות על שלושת הנ"ל

אך עדיין מתקשה להחליט או להבין את ההבדלים המהותיים בין הרכבים.

קיה פיקנטו ספורט 1.2 אוט' 3ד' 2016

VS מיצובישי ספיס סטאר 2016

יונדאי i10 1.25 ל' אוטומטי Supreme 2016

על שלושת הרכבים קראתי שבחים מכאן ועד הודעה חדשה, קראתי השוואה בין הפיקנטו לספייסטאר שתומצתה בצורה לא החלטית במיוחד (כמובן שאני מבין שזה עניין אינדיוידואלי שבסופו של דבר מסתכם בצרכים של הנהג.

מבחינתי נורא חשובים: בטיחות, איבזור איבזור איבזור, שיוכל לעשות נסיעות בינעירוניות, דלק!, מימדים: כמה שיותר קטן כך טוב יותר.

מעבר לזה וברמת המנוע גיר וכו', אני לא מבין במיוחד כך שאין לי אפשרות לדעת מה הצרכים שלי ברמה המכאנית.

מישהו יכול לשפוך קצת אור ולסכם בקצרה את ההבדל בין שלושת הדגמים הנ"ל?

התקציב: 80 אלף ש"ח.

תודה

יהב

עריכה אחרונה על ידי Yahav Yahav
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיקנטו היא בעלת 3 דלתות ניראית ספורטיבית אבל פחות פרקטי,לצעיר ללא משפחה זה לא משנה.

מבחינת חיסכון בדלק היתרון להספייס,גם מבחינת זריזות אם כי לא הבדל גדול.

ליונדאי מושבים עם תמיכה טובה,סלון נעים משולב 2 צבעים,לפינקטו מראה מצוין,אחריות ל7 שנים,גג נפתח באמת רכב מתאים לצעירים.

אבל בתקציב הזה הייתי דווקא את הספרק ב83 אלף ברמת גימור ltz.

הספארק חזקה יותר,מאובזרת יותר,מושבים עדיפים וגם חיסכונית יותר,אתה מוזמן לקרוא במגזין באתר את המבחן שלי עליה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיקנטו היא בעלת 3 דלתות ניראית ספורטיבית אבל פחות פרקטי,לצעיר ללא משפחה זה לא משנה.

מבחינת חיסכון בדלק היתרון להספייס,גם מבחינת זריזות אם כי לא הבדל גדול.

ליונדאי מושבים עם תמיכה טובה,סלון נעים משולב 2 צבעים,לפינקטו מראה מצוין,אחריות ל7 שנים,גג נפתח באמת רכב מתאים לצעירים.

אבל בתקציב הזה הייתי דווקא את הספרק ב83 אלף ברמת גימור ltz.

הספארק חזקה יותר,מאובזרת יותר,מושבים עדיפים וגם חיסכונית יותר,אתה מוזמן לקרוא במגזין באתר את המבחן שלי עליה.

דווקא היום עשיתי נסיעת מבחן על הספארק, תוכל לפרט איך בדיוק היא מאובזרת יותר מהנ״ל?

מה גם, שאם באיבזור עסקינן, מערכת המולטימדיה של הספארק, אינה תומכת בעברית, הדיבורית אינה תומכת בעברית גם כן, אין תוכנת ניווט, והפיצ׳ר של התממשקות עם טלפון נייד זמין רק לאייפון.

גם לקנות מערכת צד 3 לרכב הזה בלתי אפשרי כי פשוט אין מערכות כאלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לה מערכת מולטמדיה,ליונדאי אין למשל,בקרת אקלים,מצלמת רוורס,בקרת שיוט,חיישני תאורה,כניסה לרכב ללא מפתח.

תוכנת ניווט יש דרך הטלפון ואפשר לנווט ע"י קול.

ברגע שהטלפון מתחבר היא מתחברת לגוגל מפות.

אפשר גם לחבר אנדרואיד דרך אפליקציה,ככה אני חיברתי אנדרואיד,הורדתי את android auto וחיברתי את ה oneplus one.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו באמת אז מה אם המערכת לא תומכת עברית.. כל אחד בעולם צריך לדעת אנגלית. השפה האנגלית מניעה את העולם.

ילד, אין לי בעיה לקקרוא אנגלית, העניין הוא שאנשי הקשר שלי בעברית, כשמישהו מחייג אלייך וזה מציג במסך של הרכב - גם את זה לא תראה..המוזיקה שלי בעברית, סמסים שאתה מקבל והמסך מציג בעברית...ואת כל אלו לא תראה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...