Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.6 אוטומטי, 2011

Renaultrap
שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הוצעה לי בקרסו טרייד-אין. 42000 ק״מ, שתי ידיים פרטיות. טסט עד דצמבר. אחריות 12 חודש/20000 ק״מ והתחייבות לתיקון ליקויים בבדיקה.

הרכב מוצע ב-35000 ₪.

הוצג לי דו״ח בדיקה מלפני 10 ימים מאותו מכון אליו הייתי לוקח אותו. האוטו די נקי, וכאמור יתוקנו הליקויים + טיפול לפני המכירה. יש טעם לקחת שוב את האוטו לבדיקה באותו מכון בדיוק? הוא הטוב באיזור למיטב ידיעתי.

עצות? איך הקליאו במודל הזה? בעיות מיוחדות? חווית הנהיגה שולית בעיני בהשוואה לחווית המוסכים. יש לי נסיון רע עם קרסו+מגאן 2000+מוסכי חברה. האם השירות שלהם טוב יותר? האם הקליאו אמינה יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם זה יעזור במיוחד, אבל נהגת באחת כזאת?

בזמנו כשחיפשתי רכב היא הייתה אחת המועמדות, ופשוט נחרדתי כמה רכב יכול להרגיש זבל במגע.

כול הפלסטיקה מרגישה כאילו עוד שניה תישאר אצלך ביד. ולפי היסטורית הטיפולים(מרכב שמטופל תמיד במורשה) זה גם מה שהיה.

אני לא אוהב לשפוט על פי רושם ראשוני, אבל זה היה בפירוש רכב שסלדתי ממנו מכול הרכבים האחרים שראיתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם זה יעזור במיוחד, אבל נהגת באחת כזאת?

בזמנו כשחיפשתי רכב היא הייתה אחת המועמדות, ופשוט נחרדתי כמה רכב יכול להרגיש זבל במגע.

כול הפלסטיקה מרגישה כאילו עוד שניה תישאר אצלך ביד. ולפי היסטורית הטיפולים(מרכב שמטופל תמיד במורשה) זה גם מה שהיה.

אני לא אוהב לשפוט על פי רושם ראשוני, אבל זה היה בפירוש רכב שסלדתי ממנו מכול הרכבים האחרים שראיתי

עכשיו כשנהגתי אני יכול להבין על מה אתה מדבר. הפנים לא נראה מפואר בלשון המעטה.

יחד עם זאת שילמתי מקדמה על הרכב היות ועבור 34 אלף ש"ח אקבל רכב מטופל בקרסו שעלה על הכביש בדצמבר 2011, עבר רק 42K, שתי ידיים פרטיות, התחייבות לתקן את כל הליקויים בבדיקה, טיפול כולל טיימינג (הוצאה גדולה בקליאו- לבקש להוסיף על חשבוני משאבת מים?) ואחריות ל-12 חודשים או 20K.

בנוסף לאלה יש לי מימון מלא עם פריסה ל-36 תשלומים ללא ריבית, הוספת חיישני חנייה קדמיים ואחוריים, מובילאי וביטוח חובה חינם לשנה אם ארכוש אצלהם מקיף.

לגבי הבדיקה, הרכב היה בקומפיוטסט ויצא עם טופס כמעט נקי. הליקויים כוללים בלמים, תיקון/כיוון מתלים, זוג צמיגים (אקבל זוג סיניים כמובן...), פנסים (על הפנים, דורשים פוליש אבל נראים סוג ג') ורטיבות בגיר. האחרון מדאיג, אבל הגיר ייבדק, ואני מאמין שטוב (12 חודשי אחריות). יש טעם לקחת לבדיקה בעצמי, היות והתכוונתי לקחת ממילא לקומפיוטסט?

הסיבה שעוד לא שילמתי (אלא מקדמה) היא שהם מציעים פלואנס 1.6 בנזין 2011 במחיר דומה, אבל יד 1 ליסינג עם רקורד של 90-100K. האיבזור והפינוק הפנימיים מרשימים יותר, והיות ויש להם מאות כאלה הם מציעים גם שלוש שנות אחריות (שנה מלא + שנתיים גיר ומנוע). גם הפלואנס ייצא לאחר טיימינג ותיקון ליקויים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...