Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ,

אני מעוניין לרכוש מונית חדשה ומתלבט בין שתי דגמים :

1. רנו קאדגאר- מנוע 1.5 110 כ"ס דיזל גירסת ZEN עלות של 112,000 ש"ח לאחר הקיזוז של המעמ יוצא הרכב 100 אלף ש"ח

2. סיטרואן פיקאסו C4 המקוצרת -מנוע 1.6 120 כ"ס דיזל עלות 93,900 ש"ח לאחר הנחת המעמ יוצא 80,000 ש"ח

אני מחפש ברכב שיהיה גבוה ונוח ושיהיה אמין , כמובן שחשובה נוחות הנסיעה כי אני אצטרך לבלות ברכב הזה המון שעות והרכב ישמש כמונית .

אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם בנושא

פורסם
לדעתי הסיטראון תהיה שימושית ונוחה יותר מאשר הרנו, נדמה לי שגם הצריכת סולר תהיה פחותה, והעלות קניה נמוכה יותר...

תודה רבה על התגובה

פורסם

הסיטרואן עדיפה בגלל תא נוסעים מאוד מרווח שזה מה שחשוב במונית. נוחות הנסיעה בסיטרואן יותר טובה. צריכת הדלק בסיטרואן תהיה עדיפה. צריכת הדלק בקדג'אר דיזל לא יצאה משהו.

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת את העובדה שהקדג'אר לא חסכוני.

מכל מקום הפרש של 20000 ש"ח בנוסף לעובדה שהסיטרואן מרווחת יותר - מכריעים את הכף לטובתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סיימתי 360 ק"מ של נהיגה ברנו בכבישים מעורבים בדנמרק , צריכה ממוצעת של 17.5 ק"מ לליטר.

לא ברור לי איך הגיעו בארץ לממוצע ל 14 קמ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא חושב שיש סיבה לשלם 20000 שקל יותר. המראה הכאילו גיפי פחות חשוב במונית ולסיטרואן מרחב ותא מטען עדיפים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...