Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 1.6, 2009, 102 כ"ס

Simon Krihali
שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

טוב אז כמובן שאני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל.

הייתי רוצה לקבל חוו"ד מאנשים עם נסיון עם הרכב הזה או עם גולף 2009 בכלל- מחלות מכניות ואחרות כתוצאה מהתיישנות?

ראיתי רכב יד שנייה 1.6 DSG עם 112K לאחרונה הוחלפו מצמדים בצ'מפיון ובעל הרכב שלח לי צילום שאומר שמבחינת מנוע וגיר אין תקלות . הבעיה היא שהרכב יד 4 (מה לדעתכם ההשפעה על רכב מסוג כזה בשנתון כזה אם בכלל)

כאופציה שנייה שקלתי ללכת על סקודה סיטיגו שנתון 12/13 גם בסביבות אותו מחיר (40K) אבל פה אני מתפשר לכאורה על הנוחות יוקרה וכו' ...... אשמח לחוו''ד גם עליו

ובכלל- כיוון שאני מחפש רכב אמין ואיכותי ושלא יגרום לי להוצאות מיותרות- האם זו בחירה טובה (גולף)?

תודה מראש

סיימון:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבים איסאתים בדרך כלל שמים דגש על אמינות ומשתמשים בטכנולוגיות ותיקות שהוכיחו את עצמם.

ברכבים אירופאים, במיוחד קבוצת WV יש טכנולוגיות חדשות, כמו הגיר DSG. ב2009 יצאה רכב ראשון שמשתמש בגיר הזה. אתה לא יכול לצפות ממנו להיות אמין, ובכללי הרכבים האלה לא אמינים במיוחד והתיקונים יקרים.

סיטיגו זאת חייה אחרת לגמרי, כמה רמות מתחת לגולף, ליתר דיוק זאת הרמה הכי נמוכה ברכבים - קטגוריית מיני שלפני זה היו רק במדינות עולם שלישי והיום בארץ אנשים שאין להם בררה קונים אותם בגלל המחיר הזול. אני לא ממליץ להסתכל בכלל לכיוון שלהם.

אתה רוצה אמינות ללא הוצאות מיותרות כמו שציינת, תסתכל על רכבים ה"עממים" של ישראל - יונדאים, קיה למיניהם, לא רכב אירופאי.

לגבי גולף אתה יכול לקרוא בפורום הזה, הנושא של DSG נידון לא מעט פעמים ויש מספיק מידע, איך לבדוק, ממה להזהר וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היד הרביעית יותר מפריעה לי מאשר הגיר הבעייתי.

הרי הוחלפו מצמדים בצמפיון (מתי?) ולכן ישנה אחריות עליהם (כמה זמן?) .

האמינות הכללית של הרכב היא טובה יחסית לתוצרת אירופה (מנוע ותיק ואמין) האחזקה יקרה משמעותית מרכב מקביל אסייתי (מי אמר i30...?).

אני אישית הייתי מחפש i30 מהדגמים המפוארים (סופרים ולא אנספייר) ככה תקבל רכב אמין עם מעט ערך מוסף "יוקרתי" בדמות סאנרוף, ריפוד מפואר, מגנזיום וצמיגים רחבים ועוד.

לגולף יתרון משמעותי באיכות החומרים ובידוד הרעשים. אבל בגלל שמדובר ברכבים לא חדשים, יתרון האמינות של היונדאי חשוב יותר לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב הזה המנוע "בסדר" (חלש אבל אמין) אבל הגיר יכול להיות טראבל-מייקר.

מישהו "נגע" בגיר מתישהו ? תקלות עבר שהיו ?

קצת מפליא אותי שמגולף אתה ישר מוכן להתפשר על סיטיגו.

הייתי מחפש (אם כבר גולף) כזו בשנתון הכי גבוה שהגיעה עוד עם גיר פלנטרי 6 הילוכים, עדיף על ה-DSG.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב הזה המנוע "בסדר" (חלש אבל אמין) אבל הגיר יכול להיות טראבל-מייקר.

מישהו "נגע" בגיר מתישהו ? תקלות עבר שהיו ?

קצת מפליא אותי שמגולף אתה ישר מוכן להתפשר על סיטיגו.

הייתי מחפש (אם כבר גולף) כזו בשנתון הכי גבוה שהגיעה עוד עם גיר פלנטרי 6 הילוכים, עדיף על ה-DSG.

עדיין לא בררתי יותר לעומק המוכר ציין שהרכב ברשתו שנתיים וכנראה שזה הדבר הכי קריטי שהוא נגע בו .לגבי היסטוריה אין לי מושג אפשר לנסות לברר מולו.

אגב מה זאת אומרת חלש ?

,אני לא מחפש ללחוץ ולעשות פתיחות וכו...רוב הסיעות שלי הם בעיר

מעבר לזה אני די מוגבל מבחינה כספית לסביבות ה40k ולכן חשבתי לחפש בסכום הזה משהוא קצת מעבר לאסיתיות .)אני אישית פחות אוהב את הנראות של i 30)

אגב לגבי הסיטי גו זאת אופציה באמת הפוכה מגולף, אבל אני שקלתי בו נראות ועלות אחזקה אני משאר נמוכה יחסית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...