ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני חדש כאן בפורום. אני סטודנט ומעוניין ברכישת רכב לנסיעות עירוניות בעיקר (אבל לא רק). ראיתי סיטרואן c4 שנת 2007 עם 120k ק"מ, ב11,500 ש"ח. על פניו האוטו נראה מצוין (כמו סיטרואן c4), כשתשאלתי את הבעלים על היסטוריית טיפולים הוא הראה לי חשבוניות ויצא שבחצי שנה האחרונה הרכב עבר 3 בעיות חשמל (אחת מהן כללה החלפת מחשב רכב במשופץ, הטיפולים כולם לא בוצעו במוסך החברה). רציתי לשאול האם זה מעיד על כך שגם בהמשך אתקל בבעיות חשמל? האם יתכן שאצטרך שוב להחליף את המחשב? מה אתם אומרים באופן כללי על העיסקה הנ"ל? תודה רבה מראש לעונים! Sent from my MotoG3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- 0 תגובות
- 684 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת dovih22, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה שוטטתי לא מעט בפורום כאורח, אך בסופו של דבר נכנעתי ונרשמתי כמשתמש רשמי בפורום (וזו הסיבה שזו ההודעה הראשונה שלי). בכל מקרה, לנושא: אני מחפש רכב סופרמיני ידני בן 4 שנים במקסימום לנסיעות בינעירוניות ארוכות של נהג יחיד. לאחר נסיעות על כמה רכבים הגעתי למסקנה שסיאט איביזה רפרנס 1.4 ויונדאי i20 1.25 אינספייר הכי תואמות לתקציב שלי ולמה שאני מחפש. (מהשנים 2012-2013) השאלות שלי הם כאלו: ~ בנוגע לאיביזה שמעתי שמועות שהטיפולים בה יותר יקרים מהיונדאי. האם זה נכון? ~ בנוסף לכך, שמעתי שמועה שיש בעיות אמון עם האיביזות מ2012. מישהו יודע משהו נוסף על זה? ~ בהשוואת אמינות בין 2 המכוניות, איזה מהם טובה יותר? אשמח אם מעבר לכך תוכלו להרחיב לי על הבדלים משמעותיים בין 2 …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
אני בשלבים (ראשוניים יחסית) של קניית רכב חדש, וכרגע נראה שהמועמדות הן הגרנד סניק או ה C4 פיקאסו, כאשר השלב הבא הוא לעשות בשתיהן נסיעת מבחן. מניסיוני, נסיעת מבחן הן בסגנון של "רבע שעה סיבוב מסביב לבלוק" מה שלא ממש יאפשר לי לדעת איך הרכבים האלו בפרמטרים שחשובים לי: נוחות נסיעה גם בכביש מהיר, שיוט שקט במהירויות כביש 6 (הסניק הנוכחית שלי נוראית בתחום הזה עד כדי כך שאני יוצא עם אוזניים כואבות), התקנה של כיסאות הילדים, ועוד כל מיני דברים שכנראה חשובים יותר לי מאשר לרוב הקונים מישהו יכול ליעץ איך ניתן לקבל רכב לנסיעת מבחן משמעותית, או אפילו ללילה, כדי להתרשם מההתאמה שלו לצרכים שלי באופן מעמיק? אני מוכן אפילו לשכור רכב כזה ליום-יומיים, אבל לפחות את הסניק לא ראיתי בחברו…
הודעה אחרונה מאת nimrodgavish, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 653 צפיות
היי מצורף לכאן תמונה של בדיקת מאזדה 2 שנת 2012 סדאן דגם אקטיב. יש לציין כי אני קונה את זה בחברת אוויס, אויס היא היד הריאשונה וזה היה בהשכרה הרכב. הוא מציע לי 42 אלף שקל עליו, מה דעתכם? [תתעלמו מהכתב של העט] הוא הבטיח לי שאחרי המכירה, יתקנו את כל הליקויים האלה, וציין באיזה מוסך יתקנו[מוסך רשמי של מאזדה]. מה דעתכם? האם הליקויים האלה קריטיים? האוטו שווה קניה?
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
-
מכונית מיני 40k
מאת TABoo- 0 תגובות
- 468 צפיות
התקציב שלי הוא כזה , יש לי 40,000 ש"ח ואני צריך רכב די דחוף , יש המון אופציות חלקן טובות יותר וחלקן פחות אבל לכל אחת יתרונות וחסרונות משלה . *כל האופציות מעל שנת 2010 האופציה הראשונה היא ללכת על סיאט איביזה , העדפתי כמובן אוטומט אבל משנת 2010 המחיר קופץ מעל 40,000 לדגם האוטומט לכן קיבלתי אפשרות כזאת סיאט איביזה שנת 2010 ידנית מנוע 1600 116,000 ק"מ יד שניה ( 01 ברישיון) 3 דלתות מערכת מולטימדייהחיבור בלוטוסמצלמת רוורסאוטו שמור מאוד (בלשון המוכר) מחיר : 40,000 אופציה שניה : שברולט ספארק שנת 2012 ידנית שנת 2012 יד ראשונה ( 00 ברישיון) 5 דלתות מנוע 1200 36,000ק"מ (ממש נמוך לשנתון) מחיר : 38,500 (מחירון) אופציה שלישית : סיאט איבי…
הודעה אחרונה מאת TABoo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 822 צפיות
או להיצמד בדייהטסו סיריון או בווקי סוויפט? קיה פיקנטו או יונדאי i10 מי יותר ול לאחקה. אשמח לתשובות. תודה !!
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ההורים שלי נוהגים כרגע על I30 וקשה להם להיכנס ולצאת מהרכב. הם מחפשים משהו חדש, אוטומטי והעיקר גבוה. הג'יפונים קצת יקרים להם. עדיפות לסופר מיני או אפילו מיני בתקציב של עד 110K. המלצות?
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום, מתעניין בקניית פיג'ו 2008 - 1.6 אוטומטי Active - שנת 2014. מחיר סביב 68,000 ש"ח. קילומטראז' 34,000. אני יודע שיש לרכב שוק חלש. אהבתי את העיצוב וביקורות באתרים שונים דיברו על נסיעה טובה בסה"כ ותא מטען גדול. ממליצים / פוסלים? בעיות ידועות בדגם? תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 614 צפיות
יעוץ לגבי רכב פגו 307 שנת 2002 אוטומט.. האם 8000 ש"ח יקר או זול לרכישה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
שלום, מצורף התוצאות של הבדיקה שעשינו היום במ.מ.מ. הבודק אמר שאלו בעיקר בעיות בלאי ושהרכב טוב. המחיר המבוקש הוא 45.5k. כאשר המחירון של הרכב הוא, בערך 56k ואחרי שיכלול הק"מ (60k) הוא 46.5 בערך. האם זה סביר? הרכב הוא יד ראשונה ממשפחה נחמדה.
הודעה אחרונה מאת orio2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, ראשית כל חשוב לי לציין שזה רכב ראשון שאני רוכש בפני עצמי, אני בן 23 ועד היום בעיקר נסעתי על רכבים של העבודה (סקודה רומסטר 2011, פורד פוקוס 2013 מדהימה) עכשיו אני רוצה לרכוש רכב ואמרו לי יפניות ולא אחרות מבחינת אמינות וכד' אני לא מתכוון להתווכח על זה כי זה נשמע נכון, הגעתי לסובארו B4 - המתחרות לא מצאו חן בעיניי מבחינת התקציב, טויוטה קורולה לא אמצא מעל 2006 (דגם מכוער) ולא רובוטי בתקציב ככה שזה נפסל, מאזדה לא בא בחשבון כי התחת שלה ממש לא יפה, ורשימת ההתנגדויות די ארוכה.. רציתי לדעת עוד פרטים על ה-B4 כי מבחינה חיצונית היא מדליקה, צריכת הדלק ממה שהבנתי זה 1 ל-9 עירוני ובין עירוני 1 ל-14 שזה סבבה - אין מושלם. בעיקר רציתי לדעת אם יש דגמים של שנה מסויימת שכדאי …
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, לאחר המלצות שלכם התחלתי בחיפוש בחברות הליסינג. קיבלתי הצעה טובה לשנת 2013 אך הבדיקה מטעם החברה (ברור שאקח לבדיקה גם שלי) קצת מעלה חשש על פגיעות במרכב. מצ"ב צילום. האם יש ממה לחשוש? מעיכות= תיקוני צבע, משמעות נמוכה. סימני פגיעה לפנים, כנף קדמית שמאל הוחלף, מכסה מנוע פגום/תוקן. תיקוני מרכב וצבע דופן שמאל. משקוף צד שמאל מעוך/ פגום. מה משמעות הפגיעה במשקוף צד?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, בשבוע הקרוב אצטרך לקבל החלטה בעניין קבלת רכב מליסינג. הדילמה היא בין שני רכבים - * KIA ספורטאז' החדשה (בדגם הבסיסי Urban 1.6) * יונדאי אלנטרה החדשה (גם בדגם הבסיסי Inspire) מבחינתי הפרמטרים הבאים אינם מהווים פקטור כלל בבחירת הרכב: * צריכת דלק (כיוון שיש דלקן) * ביטוח * תיקונים/תאונות וכו'.. אלו הדברים שכן מהווים פקטור ואליהם אשמח אם תתייסחו: * הבדל של כ-500 ש"ח בחודש בעקבות הבדלי מיסוי (משלמים יותר עבור הKIA - מסתכם בהבדל של כ-18,000 ש"ח לכל תקופת הליסינג) * נוחות הישיבה ברכב, כולל איכות חומרי תא הנוסעים * אבזור * מרווח ברכב (גם במושב האחורי וגם מקדימה) * חוויית נסיעה * פרמטרים נוספים שלא עלו בדעתי ובעיניכם הם רלוונטיים. בכ…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני במו"מ לקניית רנו סניק משנת 2012 מטרייד-אין. צבע הרכב שחור-מטאלי. יש קצת דהייה וקילוף לכה של הצבע על גג הרכב ועל אחד המשקופים הקדמיים בין השמשה הקדמית לדלת. לא מאוד דרמטי, אבל מעצבן. צירפתי צילומים. במסגרת המו"מ הסוכן הסכים לצביעה מחדש של הגג, ללא תוספת מחיר על מה שהגענו אליו עד כה. הוא לא הסכים להמיר את הצביעה מחדש בהוזלה של המחיר הקיים. אלא במקביל, בוחן הרכב שראה את המכונית וציין את העניין בדו"ח, אמר לי שהוא לא בטוח שכדאי לי לצבוע, כי: א. לא בטוח שאיכות הצביעה שהסוכנות תשלח אליה תהיה טובה. ב. ייתכן שגילוי הצביעה מחדש יעורר שאלות במכירה מחדש של המכונית, ויוריד את ערכה באופן משמעותי. מצד שני, הוא אמר שאם אני בוחר לצבוע אפשר לצלם את המצב הקיים, וכך להוכי…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי חברים, כבר מספר שנים שאני קורא באדיקות, כמעט כל אשכול שנפתח, אך זו הפעם הראשונה שאני גם כותב. אז, קבלו אותי בברכה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן ובכן, אני לקראת עסקת רכב, זאת לאחר בדיקות אינסופיות שערכתי במשך לא פחות מ-8 חודשים בשנה החולפת. הבדיקות הניבו לי מספר שאלות שעדיין מרחפות באוויר ועל כך אבקש את עצתכם ועזרתכם: אני מחפש אחר רכב משפחתי, מנוע 1600 ומעלה. לאור זאת שאני מחזיק ברשותי גם עסק, ביצעתי מספר בדיקות מול החברות המוכרות בשוק בכל הנוגע לליסינג תפעולי והגעתי לכאורה למסקנה שהכי משתלם לי הוא ליסינג תפעולי עם רכב משומש (שעובר לפני זה את כל הטיפולים הנדרשים ומוגש לי כאילו הוא מוצע עכשיו למכירה כיד שנייה). להלן ההצעה שקיבלתי: ליסינג ת…
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 517 צפיות
היי, מעוניין לקנות רכב עד 50 אלף, אנחנו זוג צעיר עם צפייה לתינוק ראשון בקרוב. הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעה תוך עירונית, מדי שבועיים שלושה נסיעה ארוכה לצפון. נשמח לרכב בטיחותי, אוטומט, נוח וששומר על ערכו. נא עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום,אני מעוניין לרכוש ,אשמח לקבל חוות דעת על הרכב מבחינת רמת האמינות, צריכת דלק, מערכת כיבוי המנוע בזמן עמידה ברמזורועודתודה רבה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
- 5 תגובות
- 855 צפיות
שלום לכולם, הציעו לי סקודה ייטי 2012 מ"חבר", מדובר ב Ambition אוט' 1.2 הייתי שמח לשמוע חוות דעת בנוגע לנושאים הבאים: 1. אמינות (בעיות גיר?) 2. בטיחות 3. אחזקה (ביטוח, מוסכים ,צריכת דלק) ואם יש הערות \ הצעות או דברים נוספים אשמח לדעת. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Aviedri2011, -
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב מה דעתכם על הבדיקה לקנות או יש כאן משהו קריטי שימו לב למעיכה בקורה תחתונה, מה זה אומר? המון תודה
הודעה אחרונה מאת iDaNm, -
- 0 תגובות
- 618 צפיות
הייתי שמח לשמוע אם מישהו פה יידע לחלוק ולשתף במידע לגבי מרצדס cls350 מסביבות השנים 2006-2008. אמינות, עמידות של מכלולים(רוב המכוניות עם ק"מ די גבוה), עלויות תחזוקה - טיפולים שוטפים/תקלות נפוצות( לא מדבר על קטסטרופות שברור שיכולות ליפול עלינו לרעה). ולקינוח, אם זה רלוונטי בכלל, סחירות ומחירי שוק ביחס למחירון. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zx12r, -
- 5 תגובות
- 943 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 תגובות
- 685 צפיות
היי פורום, עשיתי היום נסיעת מבחן להונדה ג'אז הייבריד בת 4 עם 50 אלף ק"מ. פעם ראשונה בחיים שלי שאני בתוך רכב היברידי. ציפיתי שבמהירויות נמוכות או בירידות קלות הרכב ידומם מנוע. אבל זה לא קרה. רק ברמזור אדום הרכב דמם, ועבר למצב auto stop (זה סוג של משחק מילים?). וגם כאן, איך שהורדתי את הרגל מהברקס, ולפעמים גם אפילו במצב של עצירה, האוטו התניע שוב. השאלה שלי: האם אני אמור להרגיש עם מנוע חשמלי כמו מנוע בנזין, או שבאמת כמו שאני חושב המנוע בנזין עבד כל הזמן? ואם הוא עבד כל הזמן, זה מראה על בעיה או שזה בסדר והחיסכון בדלק מגיע ממקום אחר? בסך הכל הרכב מבחינה חיצונית נראה טוב מאד, המוכרים נראים אחלה (סבא וסבתא, גרים קרוב אלי, יד ראשונה, ק"מ נמוך), אבל הם להערכתי כבר חדשיי…
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, רכבי הישן (סופר מיני חמוד) בתהליכי גסיסה מתקדמים. לא באמת צריכה רכב (נסיעות עירוניות קצרות, סופ"שים מדי פעם), אבל מה לעשות שזה נוח ולכן לא באמת רוצה להשקיע סכום גבוה אלא רק צריכה "רכב נוסע". מצאתי רכב דיזל (ברלינגו) משומש מאוד (>300K) בתקציב נמוך, מה הטיפולים השוטפים הגדולים ביחס לרכב בנזין? טיימינג? משאבה? מה עוד? נקודות חולי ידועות? תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ברצוני לרכוש רכב יוקרה למשל חשבתי על: ביואיק לא קרוס 2010-2011 יגואר S type/X type 2008-2009 אלפא רומיאו 159 2010-2011 אודי a4 2008-2009 ב מ וו סדרה 3 2007-2009 לקסוס IS250 2008 קאדילק CTS 2008-2009 וולוו S60 2010 זה בערך מה שראיתי שבתקציב, מאוד חשוב לי שירגיש לי "רכב" חזק נוח אמין , אני יודע שהמחירון של הרכבים האלה נופל מאוד מהר וזה נלקח בחשבון, אך מה שיותר מפחיד אותי, קראתי שטיפול שגרתי גדול יכול להגיע לחמש ספרות האם זה הגיוני? אני עד עכשיו נסעתי ברכבים יותר עממיים, כמו טויוטה רנו ופורד, אם מישהו יוכל להגיד לי בערך כמובן מה ההבדל בהוצאות שנתיות על רכבים שפירטתי מלמעלה? כמובן אשמח לשמוע איזה רכב יותר מומלץ ולאיזה לא להתקרב כלל(כמובן עם פרטים …
הודעה אחרונה מאת robertf, -
מיצובישי אטראז 1 2
מאת lgoldis-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני מתחיל לעבוד במקום חדש ואני מעוניין לקחת רכב ליסינג (עפ"י כל האקסלים הקיימים זה יחסית משתלם למרחק שאני אסע 50 ק"מ לכיוון) האופציות הזולות ביותר שמקום העבודה שלי מציע הינם סיאט איביזה ומיצובישי אטראז' ברצוני להשאר ברמה הזולה בידיעה שאני מתפשר על איכות. חשבתי לקחת את המיצובישי אפיל שהיא יותר חלשה מהסיאט כי מבחינת ישיבה וגובה הרכב הוא נראה לי נחמד יותר . וגם בעל אוריינטציה משפחתית יותר . השאלה שלי היא , עד כמה הרחב הזה לא טוב. עד כמה אני ארגיש רעידות בנסיע? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yaron gr, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, אני ממשיך בחיפושיי אחרי i20 ונתקלתי ברכב במצב טוב אך עם תאונה כנראה רצינית (בשביל זה אתם פה להגיד לי) זה הדוח מהמוסך וכל מה שהוחלף: דלת קידמית שמאל מראה שמאל מגן (לא יודע איזה) שמאל כנף קידמי שמאל. פנס ראשי שמאל. תומך מגן קידמי שמאל תומך מגן קדמי שמאלי צדדי. שפם לפנס ראשי שמאל. בולם קידמי שמאל. משולש קידמי שמאל. קצה הגה. גשר מנוע קדמי תחתון. מוט סטביליזר. עד כמה זה נורא? המוכרת זוכרת שהיתה ירידת ערך כלשהי אך לא זוכרת כמה, איפה אפשר לבדוק מהי ירידת הערך? בכלל, ברמת ההחלפות שהיו, זה נורא או שכל הרשימה הזאת מסתכמת במכה שהיא קיבלה מקדימה מצד שמאל שהצריך החלפת דלת וכנף וכל השאר זה בא יחד איתו? האם יש בעיית בטיחות ברכב לאחר ת…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לאחר מעל שבועיים של חיפוש רכב הגיעו לגמר 2 רכבים: הראשון טויוטה קורולה סאן פלוס 2010 מנוע 1.6 יד ראשונה מפרטי עם 90,000 ק"מ. השני סקודה יטי 2010 experience מנוע 1.2 יד ראשונה מפרטי עם 100,000 ק"מ. 2 הרכים אוטומטים. מבחינת צרכים הרכב יעשה בערך 25,000 ק"מ בשנה ואמור לשמש אותי ואת אישתי בערך 3 שנים. רוב הנסיעות הן בינעירוניות וחשוב לנו שיהיה רכב אמין, חסכוני (פחות או יותר) ושיהיה נחמד לנסוע עליו (320 ק"מ בחלק מהימים). מבחינת אחזקה אני מבין שהיטי יהיה יותר יקר אבל השאלה היא האם זה יהיה משמעותי? אני קצת מבולבל מכל מה שקראתי על הDSG ורציתי לדעת אם יש ממה לחשוש או שהבעיה נפתרה אחרי recall וכאלה? אז מה אומרים? הראש או הרגש?
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברשותי גולף GTI שנת 2011, אני יכול לקחת מהעובדה רכב בליסינג ומתלבט אם כדאי למכור את הרכב הפרטי ולקחת ליסינג או פשוט להשאר עם הקיים. הגולף עולה לי בחודש כ3500-4000 ש"ח הכולל את ירידת הערך של הרכב, דלק, טיפולים, צמיגים וכ'ו. ליסינג לרכב הייבריד כלשהו (לדוגמא טויוטה אוריס) עולה כ 3000 ש"ח. מה הקאץ' ומה כדאי בתכלס לעשות?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
הודעה אחרונה מאת shir01,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 493 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ofralon
- yoni162
- motior
- kfirg
- גרנד פריקס
- gadik6
- fatboy1340
- BoazB11
- amirtoar
- גולדן191
- tan tan
- farkash7