Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום,

עשיתי היום נסיעת מבחן להונדה ג'אז הייבריד בת 4 עם 50 אלף ק"מ.

פעם ראשונה בחיים שלי שאני בתוך רכב היברידי.

ציפיתי שבמהירויות נמוכות או בירידות קלות הרכב ידומם מנוע. אבל זה לא קרה. רק ברמזור אדום הרכב דמם, ועבר למצב auto stop (זה סוג של משחק מילים?). וגם כאן, איך שהורדתי את הרגל מהברקס, ולפעמים גם אפילו במצב של עצירה, האוטו התניע שוב.

השאלה שלי: האם אני אמור להרגיש עם מנוע חשמלי כמו מנוע בנזין, או שבאמת כמו שאני חושב המנוע בנזין עבד כל הזמן?

ואם הוא עבד כל הזמן, זה מראה על בעיה או שזה בסדר והחיסכון בדלק מגיע ממקום אחר?

בסך הכל הרכב מבחינה חיצונית נראה טוב מאד, המוכרים נראים אחלה (סבא וסבתא, גרים קרוב אלי, יד ראשונה, ק"מ נמוך), אבל הם להערכתי כבר חדשיים מנסים למכור את הרכב, מבקשים 4K מתחת למחירון ומוכנים להוריד עוד, וזה יחד עם הקטע של המנוע יוצר אצלי חששות.

תודה מראש לעונים על העזרה.

פורסם

יש לי כזו ג'אז היברידית. כל דגמי הונדה ההיברידיים פועלים עם מערכת שונה מזו של דגמי טויוטה. אצל הונדה המנוע החשמלי אינו עצמאי ואינו מאפשר נסיעה חשמלית בלבד, אלא משמש כמנוע עזר הנותן דחף למנוע הבנזין, כשזקוקים ליותר כוח.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם זה סוג הרכב שאתה מחפש, קנה ותהנה (כפוף לבדיקה כמובן). בסך הכל הנתונים ההתחלתיים שלו נשמעים טוב מאוד (בעלים נוחים, יד ראשונה, ק"מ נמוך, מחיר מתחת למחירון).

בקשר להנעה - בהונדה מטרת המנוע החשמלי הוא לחזק את הכוח שנותן מנוע הבנזין. במילים אחרות, מנוע הבנזין עובד כל הזמן.

תעשה קצת מחקר בקשר לחיי הסוללה, מתי יש ירידה משמעותית ביכולות שלה וכמה זה יעלה לך. לצערי אני לא יכול לענות על זה, הייתה לי אינסייט במשך 3.5 שנים ולא הורגשה ירידה בתפוקת הסוללה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...